Rabbim ol der olur tatlım allahım işine şirk koşulmaz biliyorsun. Olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyin.
"milli piyango" reklamı gibi oldu bu da :86:
Canım ilaçlarında çok yan etkisi oluyor tabi. İnşallah çok bekletmez bu ay göbüşüne konar kelebeğin canım. Senin bat ne zaman hayatım?
canım öyle deme 6 ay neki?? bnm doktorum 2 yıl diyor oldu oldu olmadı o zaman sorun vardır diyor.bakalım bnm şu iki ayım dolsun artık aşılama istiycem bu ilaçlardan gınna geldi bana çünkü
evet canım milyonda birmiş. hatta ilginçtir ablamda daha milyonda bir mevsusu çok hep milyonda birler onu bulur çok ciddiyim :))))
aynı anda döllenme olup farklı rahimlere yerleşirlerse olabiliyormuş. ama ablamın rahminin biri arkada ve daha küçük dr. olursa bizim için ii olmaz sıkışır biri gelişmeyebilir demişti allahtanda ablamda hep tek gebelik oldu.
ay çok tatlısın heeee
hakketten bak reklam metini yazarlığını denemelisin ışık var sende
canım 10 temmuz batım..o yüzden hergün halvet ediyoruzsıkı tutuyoruz bu ay doktor 2 ay şansın yüksek dedi..
maşallah cnm Rabbim bizlerede nasib eder inşallahh...sen yeni evlisin galiba cnmm??
yani nebileyim problem olmasa olurdu diyorum ovulasyon testleri yumurtlama dönemlerini kaçırmadığımdan eminim.
nebileyim yaa kısmet işte belki kendiliğinden olur şu 3 ayda
2 ayı neden bekliyorsun canım 2 sene dolmasınamı 2 ay kaldı?
evet 7 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum
bizimde 3 yıllık bi geçmişimiz var eşimle birde ben bebek hastasıyım birde yaşlarımız 28 olduğu için beklemek istemedik.
yok cnm rahim filmi çekildim ya doktor 2 y doğal yollardan olursa olur dedi.çünkü tüpler açıldı ya o yüzden ilaç falanda yok 2 ay bakalım ne olacak
Hep bir reklamcı olasım vardı zaten nedendir bilmem.
Benden 2 gün sonra canım hayırlısı olsun inşallah canım sıkı halvet inşallah gelecek bu ay. Ayakları kaldırmayı unutma heee
ay hsg den sonra gebe kalan çok var biliyosun dimii
hadi bakalım inşallahhhhhh
kaldırmam mı aşkım ya..kociş tutuyor valla :))zavallım onaa üzülüyorum hem çalış yorul sonrada evde uğraş dur..
Canlarım ben kaçıyorum halvet zamanı hepinizi öpüyorum..iyi geceler bol halvetler..rastgeleeeeeee
kız yatak başucuna dayasana ayaklarınııı adamı yoruyosunnn
ben kalçamın altına yastık koyup uzanıyorum valla ayak mayak kaldırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?