Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım ilaçlarında çok yan etkisi oluyor tabi. İnşallah çok bekletmez bu ay göbüşüne konar kelebeğin canım. Senin bat ne zaman hayatım?

canım 10 temmuz batım..o yüzden hergün halvet ediyoruz sıkı tutuyoruz bu ay doktor 2 ay şansın yüksek dedi..

canım öyle deme 6 ay neki?? bnm doktorum 2 yıl diyor oldu oldu olmadı o zaman sorun vardır diyor.bakalım bnm şu iki ayım dolsun artık aşılama istiycem bu ilaçlardan gınna geldi bana çünkü

yani nebileyim problem olmasa olurdu diyorum ovulasyon testleri yumurtlama dönemlerini kaçırmadığımdan eminim.
nebileyim yaa kısmet işte belki kendiliğinden olur şu 3 ayda
2 ayı neden bekliyorsun canım 2 sene dolmasınamı 2 ay kaldı?

maşallah cnm Rabbim bizlerede nasib eder inşallahh...sen yeni evlisin galiba cnmm??

ay çok tatlısın heeee
hakketten bak reklam metini yazarlığını denemelisin ışık var sende

Hep bir reklamcı olasım vardı zaten nedendir bilmem.

canım 10 temmuz batım..o yüzden hergün halvet ediyoruz sıkı tutuyoruz bu ay doktor 2 ay şansın yüksek dedi..

Benden 2 gün sonra canım hayırlısı olsun inşallah canım sıkı halvet inşallah gelecek bu ay. Ayakları kaldırmayı unutma heee

maşallah cnm Rabbim bizlerede nasib eder inşallahh...sen yeni evlisin galiba cnmm??

evet 7 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum

bizimde 3 yıllık bi geçmişimiz var eşimle birde ben bebek hastasıyım birde yaşlarımız 28 olduğu için beklemek istemedik.

yok cnm rahim filmi çekildim ya doktor 2 y doğal yollardan olursa olur dedi.çünkü tüpler açıldı ya o yüzden ilaç falanda yok 2 ay bakalım ne olacak

Son düzenleme:
evet 7 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum

bizimde 3 yıllık bi geçmişimiz var eşimle birde ben bebek hastasıyım birde yaşlarımız 28 olduğu için beklemek istemedik.

cnm inşallah nasib eder Rabbim.bende 28 yaşındayım cnm 20 aylık evliyim.bebek düşünmediğim dakika yok diyebilirim..ama çok düşününcede olmuyormuş yaaa

Hep bir reklamcı olasım vardı zaten nedendir bilmem.

Benden 2 gün sonra canım hayırlısı olsun inşallah canım sıkı halvet inşallah gelecek bu ay. Ayakları kaldırmayı unutma heee

kaldırmam mı aşkım ya..kociş tutuyor valla :))zavallım onaa üzülüyorum hem çalış yorul sonrada evde uğraş dur..

ay hsg den sonra gebe kalan çok var biliyosun dimii
hadi bakalım inşallahhhhhh

inşallah cnm bnm teyzemde hemen o ay kalmıştı hsgden sonra..ama bnm korkum ben kızken hep gecikirdi adetim..doktorda belki tembellik vardır yumoşlarda dedi.ondan korkuyorum ama şükür düzene bindi 30 günde 1 olyorum

Canlarım ben kaçıyorum halvet zamanı hepinizi öpüyorum..iyi geceler bol halvetler..rastgeleeeeeee

kaldırmam mı aşkım ya..kociş tutuyor valla :))zavallım onaa üzülüyorum hem çalış yorul sonrada evde uğraş dur..

kız yatak başucuna dayasana ayaklarınııı adamı yoruyosunnn

ben kalçamın altına yastık koyup uzanıyorum valla ayak mayak kaldırmıyorum

kız yatak başucuna dayasana ayaklarınııı adamı yoruyosunnn

ben kalçamın altına yastık koyup uzanıyorum valla ayak mayak kaldırmıyorum

napim cnm yaaa..akmasın diye afdersin onu yapıyorum.yastık koyunca akıyor birazzz...

Bende kaçıyorum kızlar kociş geldi ilgi ve halvet zamanıı.
Hepinizi çok çok öpüyorum rast gele inşallah:81::80:

yaa kızlar benim batıma daha çok var ve o tarihlerde şehir dışında ve çok yoğun olucam.inş. olursa buraya nasıl yazarım kocama nasıl hbr veririm diye düşünüyorum. güzel hayeller bunlar gerçek olcak inş.

silaaammmm

skop napıyosun,bebe mi istiyosun kıs sende ben gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…