Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy ne güzel ya tek gecede piyango gibi valla:))İnşallah bizede nasip olur,halvete giricezz yok onun kaçarı ben incir yemekten şeker komasına giricem bunca emek...heba etmek yok

geçenlerde biyerde bir bebek gördük çok tatlı bir kız çocuğu
eşim aldı kucağına nasıl seviyor ben bakamadım bile o sahneye başka şeylerle ilgilendim
yüreğimin üstünde kocaman bir ağırlık oturuyor bebek görünce

amaaaannn kızlar duygusallaşmışım sizinde havanızı bozdum burada.ben ortada bişey yokken ağıt yazdım nerdeyse bide hamile falan olsam destan yazardım şuraya herhal

sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum canlarım

bende şunu sorucam yumurtalıklarının az çalıştığını nasıl anladı yani test mi,muayene mi?

peki bunun için herhangi bi tedavi verdimi doktorun

sadece adetım bıttıkten 10 gun sonra farlutal dıye bı adet sokturucu verdı bı tedavı uygulanması gerekmıyor.. 2 3 gun sonra aılemın yanına gıdıcem orda tekrar cıkmayı dusunuorum doktora karnımda rhatsız edıcı bı sıskınlıkte hala devam edıyor...

nekarlık evlisin canım..
ha bide kaç yaşındasın?

yumurtalarının az çalıştıgı tembel oldugu analamını taşıo canım..
tabiki normal yollardan hamile kalırsın ama bu süreç değişebilir...
ve bunun için çok bekleme mutlaka tedavini ol..
kendimden biliorum çnk

hoşgeldinn canımm..
kalbini ferah tut hayırlısıyla olur inşş

ultrosonlar muayene sonucunda soledı rahmın kucuk ve yumurtalarımın az calıstıgını ...fsh e2 ve ats testı yaptı daha sonra degerlerım sınırda cıktı

anladım canım banada rahmin küçük bir mandalina kadar dedi örnek verdi ma ben anlamadım küçük mü demek oluyo bu

nasıl bı tedavı surecı bu doktorum bole bıseyden bahsetmedı sadece 3 ay sonra tekrar gelmemı ve adet sokturucu ılacı her ay kullanmamı soledı kafam ıce karıstı.. esımede bısey dıyemıorum..

ayy ne güzel ya tek gecede piyango gibi valla:))İnşallah bizede nasip olur,halvete giricezz yok onun kaçarı ben incir yemekten şeker komasına giricem bunca emek...heba etmek yok

canım bende tek halvetle hamile kalmıştımm

allah verecek olduktan sonra her türlü oluyor...
sen git eğlen toz keyfini çıkarrr...

bu kadar emeğinin karşılığını alacaksın inşşş

canım bende tek halvetle hamile kalmıştımm

allah verecek olduktan sonra her türlü oluyor...
sen git eğlen toz keyfini çıkarrr...

bu kadar emeğinin karşılığını alacaksın inşşş

hee kafam dağalır bari iki oynarımbebek bebek kendimide yedim adamıda

benden yaşça büyüksün sana akıl vermek benim haddim diil ama..
bence bebek meselesini yavaş yavaş düşün derim..
tabi yinede sen bilirsin..

evet haklısın.
k.validemde tutturdu yaş 30 olacak ondan sonra kapı kapı dolanacaksın olmuyor diye dedi
ama önümdeki süreçte okadar yorulacamki az kaldı eylülde başlıyor tempom bide kadro alamazsam resmen kapı dışıyım
k.validem sen doğur bak o kadro nasıl gelecek diyor
annem sakın ha karnın burnunda atmaya bahaneleri olur diyor
öyle arada kaldımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…