kımsede allah korkusu kalmamıs canm bıde doktoru arastırıp gıttım ınsanın canı bu kadar basıt olmus allah ıslah etsın ne dıyelım kımseyı rabbım saglıkla sınamasın.. sen neyden dolayı amelıyat oluosun cnm...
bende kırkta bir yerim..
sevmem domates..:26:
ilginç dimi ya,herkes bayıla bayıla yer valla..
yok ben hiç yemem ne çiğ ne pişmiş psikolojik delüyüm ben yiyince yanlışlıkla falan,ne varsa çıkarıyorum
bende kırkta bir yerim..
sevmem domates..:26:
ilginç dimi ya,herkes bayıla bayıla yer valla..
ben de bayılırımmm
allah yardımcın olsun tatlıım takdır rabbımın hayırlısını herseyın ıyısını o bılır boyun eymekten baska caremıs yok umarım bu ay hamıle kalırsan canm rabbım hayırlısıyla bı bebıs nasıp eder sende annelıgı tadarsın ıns ben ıyıce evham yaptım sımdı ıhmal etmeden daha ıı bı doktora gıdıcem bıde benm adetım geldıgı zaman 2 gun tas catlasın 3 gun suruodu o zaman anlamadım duzensızlık oldugunu gununu hıc sasırmazdı cunku meger 2 gun gelmesıde duzensızlıkmıs.. rabbıme duae edıorum hep tedırgınlık ıcındeyım huzursuzluk cok kotu bıse esım de yanımda yok tek basıma kalmıs durumdayım bakalım ne olacak sonum..yok daha olmıcam canım
bu ay gonalf isimli iğne kullandım ama yumurtalar bukadar etkili iğnelere yeterli cevabı vermedi.
sdc bi tane gelişmiş sağlıklı yumrta oldugunu söledi doktor.
eger bu ay hamile kalamazsam doktor laparoskopi yapıp esas sorunun ne oldugunu anlayıp onu tedavi ediceni söyledi..
bende yarın bi profesöre gdicem eşimle beraber..
bgne kadar başıma gelen herşeyi tetkiklerimle beraber götürüp anlatıcam.
bakalım onedicek..
bak canım bende bu yola yumurta tembelliğiyle başladım..
evliliğimin ilk zamanlarında gttiğim doktor söylemşti..
bu sene 3 yılım dolucak.
haa herşeyi allah bilir
amennaaaa...
doktorların hepsi doğal yollardan hamile kalabileceğimi söylemiş olsada
kısmet olmadı işte..
dilerim kimse çekmez bu sıkıntıları...
valla bende hele bahçe domatesleri olurya
offf offf...
sabah öğle akşam her öğün yerim..
çeri domatesine ve toprak kokana bayılırımmm...
allah yardımcın olsun tatlıım takdır rabbımın hayırlısını herseyın ıyısını o bılır boyun eymekten baska caremıs yok umarım bu ay hamıle kalırsan canm rabbım hayırlısıyla bı bebıs nasıp eder sende annelıgı tadarsın ıns ben ıyıce evham yaptım sımdı ıhmal etmeden daha ıı bı doktora gıdıcem bıde benm adetım geldıgı zaman 2 gun tas catlasın 3 gun suruodu o zaman anlamadım duzensızlık oldugunu gununu hıc sasırmazdı cunku meger 2 gun gelmesıde duzensızlıkmıs.. rabbıme duae edıorum hep tedırgınlık ıcındeyım huzursuzluk cok kotu bıse esım de yanımda yok tek basıma kalmıs durumdayım bakalım ne olacak sonum..
garsona tembihlerim domates olmasın
tamam apla der gelir sonra bol domatesli
ben bunu yiyemem domatessiz demiştim derim pardon der götürür içindekini çıkarır geri getirir
ama ben öylede yiyemem çekirdeği bişeyi bulaşmıştır
fitil olmuş şekilde terk ederim orayı
kocam sakinleştirir yada hay senin domatesine diye başlar saymaya:))öyle işte cinslik fena bişey
işte kırkta bir yediğim, o hani salkım bahçe domatesleri oluyo ya,onları tuzlayıp yiyorum bööle erik gibi..
ama 40ta 1 işte :26:
işte kırkta bir yediğim, o hani salkım bahçe domatesleri oluyo ya,onları tuzlayıp yiyorum bööle erik gibi..
ama 40ta 1 işte :26:
canımmm o zaman sen fena zorlanırsınn..
çünkü dışarda yediğin herşeyin içinde domates oluyor geneldeee...
sen benim yıllar önce kaybolan bacımsın meg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?