Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Uc ocak ama ben erken gidimde benimkine yilbasi hediyesini ona gore aliyim diyorum bebege alcam ama kizsa pembe oglansa mavi bisiyler alsam kocama versem fena olmaz

ay kızlar bugün çok hoşsunuz ya

evet tsh için endokrine git bence de
hayıt hapını eczaneden alıcaksın
agnucaston ismi
günde 1 tane içiceksin
adet olduktan sonra başla, diğer adetine 5 gün kala bırak canım

hayatım ben bugün 13 gün geçti battan hala adet olamadım...agnucastonu şimdi içmeye başlasam adet olmama yardımcı olur mu?

haklsn ildacım seni çok ama çok anlıorm kolay bi durum degl herşeye de yansır tabii bu durum valla eşin senn gibi bi kadınn kıymetini bilsin kızdırmasın bizihem guzel hem hamarat hem de eglenceli (gerçi emnm blıodr o anlık bi durumdu o ,bi de zor bi şehirde yaşıosnz çeşit çeşit insanlar var guvenmk zor ) bebişin de gelck inşş yeni bi dönem başlck cnmcm hem eşinle hem de başka bi boyut annelik oyle dıo bugun esra Erol ne guzel anlatıo herşey bundan sonra ii olcak inşş ii dşünelm ii olsun herşey...

enee yoksam yerleşmemi kuzuu nasıl bi kanama rengı yogunlugu felen farklımıki
dediğin gibi bazen olabılıyo oyle gununden önce gelmeler ama inşallah yerleşmedir [/QUOTE]

pembe rengi çok kırmızı değil cnm , yerleşme kanaması nasıl oluyorki daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyorum tatlım. bence adettir ama hayırlısı olsun inşallah.

anladım canım allah bağışlasın yavrunu
neden korunmanız gerektiğini anlamadım?

sağol canım rabbim hepimizinkini bağışlasınnn .dr hamile kalmayı düşündüğün an hayıtı bırakcan dedi bende en azından bir ay kullanayım dedim aralıkta kalırsam doğum zamanı ters oluo o yüzden ocakta ben kalmak istedimm oda okeyledi aslında biliomusun bu agnucastonu 3 ay kullanmak gerekirmiş da ii miş bide vitaminler alıyorum kilo almak için ilk 3 ay sürekli veriyorum o yüzden ocak uygun dedim ama bakalım ocaktada kalacakmıyımm meçhull

saol cnmm iyiyim sükürler olsun
seni sormali sen nasilsin?

neyapıyım tatlım hem işyerindeyim hem sizi takip ediyorum,hemde buay erken adetim oldu normalde zamanında olur, onun sıkıntısı var biraz

evet sabredicem artık bebiş için herşeye değer napalım

evet senden de bılıyoruz bu bulantıları gecicek inşallah senın nekadrlıkken geçti ferdacım

kolay gelsın kuzummm nasılsın bugun

sağol hayatım iyi sayılırım bir kırıklık var bende kanamam da devam ediyor küçük küçük sanki adet olacakmışım gibi sancım var bilmiyorum ne bu şimdi sen nasılsın kuzum yemek yaptığım için geç yazıyorum kusuruma bakmayın olurmu canlarım

enee yoksam yerleşmemi kuzuu nasıl bi kanama rengı yogunlugu felen farklımıki
dediğin gibi bazen olabılıyo oyle gununden önce gelmeler ama inşallah yerleşmedir

pembe rengi çok kırmızı değil cnm , yerleşme kanaması nasıl oluyorki daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyorum tatlım. bence adettir ama hayırlısı olsun inşallah.[/QUOTE]

'Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar. '
böyle bişey oluyo cnmcım adetden farklı oluyo rengı yogunlugu farklı oluyo inşallah yerleşmedir cnmcım

kızlar merhabaaaaa
bugun aksama kadar yanlızım evde yemek derdımde yok kocam gec gelecek eve

buarada ztar dun doktora gıdecektı aksam geldımı?
bılgısayar dun aksam kocamdaydı hıc gıremedımde

haberı olan var mı?

pembe rengi çok kırmızı değil cnm , yerleşme kanaması nasıl oluyorki daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyorum tatlım. bence adettir ama hayırlısı olsun inşallah.

'Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar. '
böyle bişey oluyo cnmcım adetden farklı oluyo rengı yogunlugu farklı oluyo inşallah yerleşmedir cnmcım [/QUOTE]

bakalım cnm inşallah öyledir:) anneme sordum bana gebeyken üstüne görme yaşamış ama bilmiyorum, ben pek heveslenmek istemiyorum üzülmeyeyim sonra

önemli değil cnmm benım sen yap yemegını bende anlamadım sendeki bu kanamayı valla belki stresden olabılır kayınpederın davasından dolayı yanı

evt gtckti cnm dra ama ondan sonra gelmedi sanrm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…