Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hangi ildesin bilmiyorum ama endokrin bulursun umarım
heryerde yok çünkü
canım tsh ilacından hiç korkma
tshın yüksek çıkması bizim tiroit bezlerimizin yeterince çalışmadığını ve hormonu yeterli düzeyde üretemediğini gösteriyor
bize verdikleri o ilaç üretemediğimiz tiroit hormonunu karşılıyor bize
ben şu an hamileyken kullanıyorum düşün, gebelik kategorisi a zaten, sonuna kadar da kullanıcam
ve ben 15 günde bir tahlil yaptırıyorum 2 civarında kalması için
önemli yani anlıcan
adet düzensizliğinin nedeni de prolaktin ve tsh zaten canım
benim tsh da çok yüksek değildi üst sınıra yakındı ama endokrincim direk ona odaklandı, çok da doğru yapmış sağolsun
kadın doğumcuya kalsa buna gerek yok prolaktini düşürelim yeter demişti
tamam cnm cok tesekkürler
aslinda doktorun kendisi düsünmesi lazimdi
birde adetin gelince 10.günü gel ultrasonla bakicam dedi
yumurta takibi icin o sanirim degil mi cnm?
canım bazı doktorlar değişik oluyorlar işte
boşver biz onların yerine düşünürüz
10. gün dediğin gibi muhtemeln yumurtlama takibi yapar canım

çok tehklikelli şu kadınlar var yaa ben de mesela kocama guvenrm ama kontrolu de bırakmam elden bezen beni sinir etmek için çok kullanır bu kıskançlıgımı şaka takılıır boyle ben okşana gdıom falan filan die ...ildacım annene ben de hayran kaldım krizi muhteşem yönetmiş ...tam bi denge sağlamış geçimiş geçmiştir bırak orda kalsn cnmcm ...he bi de boyle yapanın yanında kalmıo hiçbşey intkam almak dogru degl ama bu da bi gerçek takdiri ilahi herşey...

bende de geceden bre basladı bulantılar canım ya hıc bışey yemez oldum ya

bu dönemlerde gecicek cnmm
gecici bir durum sabret cnmcimmm

bende de geceden bre basladı bulantılar canım ya hıc bışey yemez oldum ya

merhaba ferdat cım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor geçmişi okuyacam diye geleği kaçırıyorumm ...
sana bisey sorcaktım sen hayıtla hamiş kalmıştın değilmi? ben 7 aralıkta reğl oldum ve oğün hayıta başladım adetim dün sabah bitti akşamda halvet olduu bu ay korunmamız gerekiyorduu ilaçlardan dolayıı vs.bu hayıt erken yumurtlamaya sebeb olmaz değilmii ben genelde 14 gün yumurtluyorum hani spermlerde 3 gün yasıyorya bi tedirgin oldumm hemenoturdumm ama sana bi soruyum dedim bilgilerini paylasırsan sevinirim canımmm

zorlu süreç başlamış evet
ama dert etme sonuçta geçiyor

inşallah iyi olur canım
şimdiden düşünüp kendimi korkutmak istemiyorum
bi şekilde çıkacak nasılsa
hiç içerde kalan olmamış şimdiye kadar

evet canım hayıt kullandım ben de
benim yumurtlamam genelde 11. gün falan olurdu
bu ay 10. gün oldu
1-2 gün öne çekebilir, geriye atabilir veya oynatmayabilir
aslında keşke ovucan alsan da yumurtlamanı takip etsen?
ama eğer alamam imkanım yok diyorsan 12. gün yumurtluyomuşsun gibi başlayın halvetlere bence

çıkar annesi çıkarda misler tombiş tombiş gibi gelir kucağınaa

inşallah canım bende daha yapmadım ya ama kalkıp yapacak halımde yok

valla canım benimde hiç yapacak halim yokta ne yaparsın dünde yapmadım dışardan söyledik ama bugün yapayım dedim zaten eşim hastane köşelerinde ymek yüzü görmedi garbim bayram etsin aşkım

haklisin cnmmm
belki ev doktoruma gidicem cnm senelerdir esimin ve ailesinin doktoru
nazimiz geciyor cok ilgileniyor hem baska bir doktorun bakmasi da iyi olur

cnmm ben manisadayım....endokrik uzmanı var burada..
o zaman ben tsh düşürmek için doktora, prolaktin için ise hayıt hapına başlıyım o zaman..eczaneden mi alıcam ve günde 1 adet mi içicemm

valla canım benimde hiç yapacak halim yokta ne yaparsın dünde yapmadım dışardan söyledik ama bugün yapayım dedim zaten eşim hastane köşelerinde ymek yüzü görmedi garbim bayram etsin aşkım

yemek ne yaptın canımasembcım geldı

cnmm ben manisadayım....endokrik uzmanı var burada..
o zaman ben tsh düşürmek için doktora, prolaktin için ise hayıt hapına başlıyım o zaman..eczaneden mi alıcam ve günde 1 adet mi içicemm

evet tsh için endokrine git bence de
hayıt hapını eczaneden alıcaksın
agnucaston ismi
günde 1 tane içiceksin
adet olduktan sonra başla, diğer adetine 5 gün kala bırak canım

Üzülme ben senden 2 kızçe bekliyorum o yüzden almissindir

ovucan almıcam dr dedim yum.takibi die ok bu ayı es geçip ocakta başlıcaz takibe benim 6,5 yasında kızım var hersey normal stresten kalamadım 2 aydırr drdan hayıtı sancılarım için istedim bebiş için demedim yumoş takibi yapcaz bu ay koruncazya dünde 6 gün korunmadık olmaz ama işte bian aklıma şüpe düştüü ...ateş takibi evde yapcam bu ayy bidee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…