Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

of işte bende muallakta kalıyorum bu zamanlarda..:44::18:çok önemli günler bunlar..
yarın sabah halveti et bebem sen..
bu sabah olmuş zaten..

tamammm megimm ben öyle yapayımm bari adama takviye hazırlayım ben biraz yedireyim bol bolll fındık cevizzz sabaha hazırlayım onu.Pressedi denedim bugünnn ilk korktum nedensee ilişkide ilk korkuyorum ben sonra geçiyorr hemenn şırıngadanda korktum elim titredi amaa becerdim sonundaa

megim ovulasyonda gün aşırı ilişkimi iyi yoksa hergün mü yapmalıyız bazı yerlerde okudum mesala 12-14-16 günleri ilişki dahi iyi olur diye yazmışlar kafam karıştı:26::26::125:

gün aşırı derler..
ama ben ovucanda çift koyuyu görünce,3 gün üstüste yapmayı tercih ediyorum..

o kadar farklı görüş var ki o günler konusunda; mesela hergün yapılırsa,sperm daha sağlıklı olurdiyenler var,
gün aşırı yapılırsa,sperm daha kaliteli olur diyenler var..
ovulasyona kadar gün aşırı,ovulasyonda 3 gün hergün bence..

benim bat 16 aralık megom

yazıyo batın kuzucan şafakdaşım benim

ferdat neki ay odami varrrrrr:26::26::26::26:

Fatmacım hiç gülesim yoktuuuuu ferdat bizim topiktenn bir arkadaşımızzz kendisi topikte şuanda o önerdi ferdatın önerdiği pozisyonla bir kaç kişi hamile kalınca o pozisyon ünlü oldu adıda ferdat pozisyonu kaldıııı

ben hala anlamış değilim,o şırınganın oraya nasıl şoolucanı ya offff
yani ne kadar ileri şapılcak ve gene offff
ben deneyince anlıycam bunu sanırım ama tırsmak ben :18:

merhaba
hosgeldin

hoşbuldukkk:124::124:

yaa bizde öğrenebilir miyiz bu meşhur Ferdatın pozisyonunu bu ay tutmazsa önümüzdeki ay şeedelimm

ben hala anlamış değilim,o şırınganın oraya nasıl şoolucanı ya offff
yani ne kadar ileri şapılcak ve gene offff
ben deneyince anlıycam bunu sanırım ama tırsmak ben :18:

megg onuu bildiğin sonuna kadarrr şeyyapıosunnnn işteee.ama korkulcak bişey yokmuşşş eşimle dalga bile geçtimmm kocacım sanaa gerek kalmadı artıkk didiiimm odaaa hönkkkk olduuuuu iyi bişey yaniiii

vallam ben artik o durumu kesinlikle kafaya takmiyorum gecen servise bi kiz geldi yetistirme yurdunda kaliyomus 15 yasinda bir kere tecAvuze ugramis hoop gebe
artik aklima geldikce vucudum istedikce yapiyorummm..
yerim ovulasyon tarihini....

anammm nasil biseymiss o bi deyiverin bakemm benim bildigim biseymi yoksa farkli biseymi...
anamm daha neler ogrencem ben...

hoşbuldukkk:124::124:

yaa bizde öğrenebilir miyiz bu meşhur Ferdatın pozisyonunu bu ay tutmazsa önümüzdeki ay şeedelimm

ferdat pozişınnnn şimdi şöle oluyorr kedii gibi durcann eşindee kuyruk tarafınaa geçecek öyle olucakoff ben zor anlatıyorummm bu işi hepte benim başıma kalıyorr bunu anlatmasıııCanımmmm emekleme pozisyonunda eşin arkana geçcekkk işteeee

megg onuu bildiğin sonuna kadarrr şeyyapıosunnnn işteee.ama korkulcak bişey yokmuşşş eşimle dalga bile geçtimmm kocacım sanaa gerek kalmadı artıkk didiiimm odaaa hönkkkk olduuuuu iyi bişey yaniiii

işte ben onu deneyip görecem sanırsam :18:

ööle mi didin heee
çekilebilrsin de deseydin
hatta ben numune alem,artıkın şırıngam var deseydin

ay çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…