ferdatımmm ferdat pozisyonunu yumrtlama gününde ilk defa denedikkk hadi hayırlıısıııı bakalım preseed ve hayıtta yardımcııısııı bakalım ne olcek bu ayyyy inşallah fos çıkmazda gelir babymmm
of işte bende muallakta kalıyorum bu zamanlarda..:44::18:çok önemli günler bunlar..
yarın sabah halveti et bebem sen..
bu sabah olmuş zaten..
megim ovulasyonda gün aşırı ilişkimi iyi yoksa hergün mü yapmalıyız bazı yerlerde okudum mesala 12-14-16 günleri ilişki dahi iyi olur diye yazmışlar kafam karıştı:26::26::125:
benim bat 16 aralık megom
merhabalar herkeseeee
ne güzel ne kalabalık bi topik burası böleee
ferdat neki ay odami varrrrrr:26::26::26::26:
ferdat neki ay odami varrrrrr:26::26::26::26:
tamammm megimm ben öyle yapayımm bari adama takviye hazırlayım ben biraz yedireyim bol bolll fındık cevizzz sabaha hazırlayım onu.Pressedi denedim bugünnn ilk korktum nedenseeilişkide ilk korkuyorum ben sonra geçiyorr hemenn şırıngadanda korktum elim titredi amaa becerdim sonundaa
eliscim gecmis olsun
meg kuzum preseedi denedin mi
eliscim gecmis olsun
meg kuzum preseedi denedin mi
merhaba
hosgeldin
Fatmacım hiç gülesim yoktuuuuu ferdat bizim topiktenn bir arkadaşımızzz kendisi topikte şuanda o önerdi ferdatın önerdiği pozisyonla bir kaç kişi hamile kalınca o pozisyon ünlü oldu adıda ferdat pozisyonu kaldıııı
ben hala anlamış değilim,o şırınganın oraya nasıl şoolucanı ya offff
yani ne kadar ileri şapılcak ve gene offff
ben deneyince anlıycam bunu sanırım ama tırsmak ben :18:
merhabalar herkeseeee
Sağol canım. Tavuk çorbasına da bayılırım
evet bende çok güzel oluyor
gün aşırı derler..
ama ben ovucanda çift koyuyu görünce,3 gün üstüste yapmayı tercih ediyorum..
o kadar farklı görüş var ki o günler konusunda; mesela hergün yapılırsa,sperm daha sağlıklı olurdiyenler var,
gün aşırı yapılırsa,sperm daha kaliteli olur diyenler var..
ovulasyona kadar gün aşırı,ovulasyonda 3 gün hergün bence..
yazıyo batın kuzucan şafakdaşım benim
Fatmacım hiç gülesim yoktuuuuu ferdat bizim topiktenn bir arkadaşımızzz kendisi topikte şuanda o önerdi ferdatın önerdiği pozisyonla bir kaç kişi hamile kalınca o pozisyon ünlü oldu adıda ferdat pozisyonu kaldıııı
selam arkadaslar ben surubu ictigimden beri cokk fena oluyorum ya elibeseslede konustuk ayni degisiklikler ondada olmuss...
merhabalar herkeseeee
hoşbuldukkk:124::124:
yaa bizde öğrenebilir miyiz bu meşhur Ferdatın pozisyonunubu ay tutmazsa önümüzdeki ay şeedelimm
eliscim haftaya gidecektim zaten tatlim
bakalim terslik olmazsa
buarada gamzeye cinsiyet soylemis mi
megg onuu bildiğin sonuna kadarrr şeyyapıosunnnn işteee.ama korkulcak bişey yokmuşşş eşimle dalga bile geçtimmm kocacım sanaa gerek kalmadı artıkk didiiimmodaaa hönkkkk olduuuuu iyi bişey yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?