Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebekim,
havuç ye bikaç tane..
imkan varsa sık kendin suyunu iç..
çatlamasına yardımcı yumurtanın..

Son düzenleme:
Kızlar hayıt hapını adet günleride dahil hiç bırakmadan bir ay içicez ya şimdi ya hamile kalmış olursak ilacın bir zararı olmazmı?Siz adet gününe kadar içicekmisiniz?

pisim

adete 1 hafta,5 gün kala bırakılmalıymış hap..

MRB CNM Aynen sana katılıyorum bizdede öyle:)

bebekim,
havuç ye bikaç tane..
imkan varsa sık kendin suyunu iç..
çatlamasına yardımcı yumurtanın..

doğru söylüyorsun megim canım arkadaaaşım benimm belkidee çatlamaya çalışıyor çatlayamıyor ağrıda ondandırr belki ben hemen havucun suyunu sıkıp içeyim çok amaaa çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınızzz sizi çoook seviyorummmmm

yok pisim,az önce yazıştığımız bir başka arkadaşımız var zeynebim nickli,o banlanmış şimdi farkettim..:26:

Tamam bebem bende acaba benmi dedim çünkü ben üyelik iptali falan istemedimde birşeymi oldu dedim
2011 in enlerini doldurdum seni nereye yazdım sölemem

8.gün:36.0---9.gün:35.8---10.gün:36.0---11.gün:36.2----12.gün:36.0---13.gün:36.0---14.gün:36.3----15.gün:36.1----16.gün:36.2---17.gün ovülasyon çift çizgi:36.0----18.gün:ölçmedim---19.gün:36.4-----20.gün:36.0---21.gün:36.0----22.gün:36.1--- ısı tablom yorumlarmısınız((

Tamam o zaman bende bırakırımMegim eşinin sonuçları nasıl çıktı?

onu yaptırtamadık ya pisim biz..
dişinden dolayı antibiyotik içiyodu benimki..
aklıma geldi arayıp sormak laboratuvarı,onlar da antibiyotik biticek ve üzerinden de 10 gün geçmesi lazım ki tahlil sağlıklı sonuç verebilsin dediler..
iptal ettik yani..
önümüzdeki ay artık..

evet canım ama 2 çizgi 1 .den koyu olacak diyosunuz ööle olmadı
bugünki okadar silik ki
dünkü onun yanında dev devv
ama meg ovucan hergün aynı göstermez dedi yani yavaş yavaş kırmızılaşmazmış
bi anda çıkabilir kırmızı koyu çizgi dedi

Anladım bebem İyiki aklına gelmiş yoksa sonuç yanlış çıkacaktı.

Tamam bebem bende acaba benmi dedim çünkü ben üyelik iptali falan istemedimde birşeymi oldu dedim
2011 in enlerini doldurdum seni nereye yazdım sölemem

yazdın mı beniii teşekkür ederim pisim

Herkese selam:2::2::2:Kırılıyorum bi tas çorba yapanım yok anam anam

oyyy kıyamam vallaaaa

bende geçen sene ööle olmuştum
zarzor çorbamı yaptım ama koyup içemedim bile düşün
kocamı bekledim içirsin diye
6 gün aynı koltukta kalkamadım ((
ter üstüne ter ayyy çok fenaydı

8.gün:36.0---9.gün:35.8---10.gün:36.0---11.gün:36.2----12.gün:36.0---13.gün:36.0---14.gün:36.3----15.gün:36.1----16.gün:36.2---17.gün ovülasyon çift çizgi:36.0----18.gün:ölçmedim---19.gün:36.4-----20.gün:36.0---21.gün:36.0----22.gün:36.1--- ısı tablom yorumlarmısınız(( arkadaşlar tablomu yorumlarmısınız diger topicde paylaştım bir tuhaflık var diyor arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…