Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canım yaa hiç ses etmedi tek kelime bile ama çok üzüldü bağırdığım için zoruna gitmiş sarıldım öptüm ama yinede kırıldığı belli oluyor yüzünden özürdiledim falan sorun yok ama benim içim huzursuz şimdide dert oldu içime kuzucum bende iyi sayılırım kasıklarım çok ağrıyor midem çok bulanıyor belim kopuyor resmen bekliyorum doktora gideyim diyorum üşütmüş olabilirm diyorum ama üşütmekte nezle olur boğaz şişer birşey yok adet belirtileri bunlar bakalım ne olacak olsamda rahatlasam keşke

canım mercimek köftesi yap kek yap ya da cevizli browni
bide çok kolay bi börek sööliyim sana 3 yufka 3 yumurta 1lt süt ve kaşar peyniri canım acayip basit
3 yumurtayı çırp içine süyü koy yufkaları parçala içine at
bunları tepsiye koy içine kaşar peyniri rendeler
üstüne parçe parça tereyğ koy
pişmeye yakın tekrar kaşar peyniri koy üstüne

resmen su böreği gibi oluyo valla
bide havuç kavur paates haşla onların üstünede sarımsaklı yoğurt koy

yap bi fındıklı kek bide sigara böreği zaten salata veya kısır yapacakmışsın tatlı olarakta etimek tatlısı yap olduda bitti maaşallah

gönlünü alırsın kuzucum akşama sevdıgı yemeklerden yaparsın olur biter malum erkeğin kalbıne giden yol midesinden geçermiş
senın bu durumun ya stresten ya bebişten inşallahhh da bebiştendır cnmcım geriye kaldı 8 gun az daha sabredelım eğer gununde olmassan adet ozaman gidersin dr a kuzum

mercimek köftesi yapmayı bilmiyorum ki ben ama hem eşim sevmiyo o sevmediği içinde hiç öğrenme gereği duymadım
hem o benim biraz zamanımı alır yoğur falan böreği not aldım canım
üç yufkayı parçalyıp koyucaz üstüne kaşar peynirini sonra üstüne tekrar yıfkayla kapatacıkmızı açıkmı kalıcak üstü

tşk ederim cnm bende senınkını cok sevdım kar ve kardan adamı coook severım
inşallah boyle cok kar yağar bu senede oynaruz azcuk karla
evet bende çok severim keşke yağsa..2 senedir kar görmedim keşke yağsaaa...

Son düzenleme:

evet canım artık unutulurda tekrar olmaz inş sinirlerim biraz tavanda bu aralar valla bunalıyorum arada durduk yerde bakalım hayırlısı canım yaaa ikiside olur tabide bu ayy halvet sadece en hasaas zamanda 4 kere oldu 4 gün boyunca hergün oldu ama etkisi ne derece olur bakıcaz canım ama midem çok fena yemek yaparken kalklıyor böyle umut etsemmi etmesemmi bilemedim belirtiler yüzündden az canım yanmadı zamanında korkuyorum tatuuummmm:18::18:

evet canım artık unutulurda tekrar olmaz inş sinirlerim biraz tavanda bu aralar valla bunalıyorum arada durduk yerde bakalım hayırlısı canım yaaa ikiside olur tabide bu ayy halvet sadece en hasaas zamanda 4 kere oldu 4 gün boyunca hergün oldu ama etkisi ne derece olur bakıcaz canım ama midem çok fena yemek yaparken kalklıyor böyle umut etsemmi etmesemmi bilemedim belirtiler yüzündden az canım yanmadı zamanında korkuyorum tatuuummmm:18::18:

yok kaşarı arasına koy canım
ama pişmeye yakın birazda üstüne serp güzel görünüyo
mercimek köfteside oktay ustanın sitesinden almıştım süper tarif valla

işte bu zamansız gelen bir iki damla olan kandan dolayı asabısın bence stres oldun ıster ıstemez bu ne dıye
oyuzdende çatıyosun kocişine sakın olmakta hep fayda var kuzum rabbım nasip etmişse vardır zaten bebiş
çok sıkma canını kocişinide uzme kuzumm benımm
haklısın korkularında bende mesela dıyorum ya ılkındekı gıbı olursa felen dıye sonra dıyorum ne stres yapıyorum kendıme cok sukur bişeyim yok
hem olcagı varsa olur dıye tesellı edıyorum kendımı rabbım herşeyin hayırlısını verir inşallahh cnm benımm

haklısın canım şöyle birşey var aslında korunduğumuz zamanlarda düzensizlik hiç yoktu 9 aydır her ay bu sorunları yaşar oldum ister istemez insanın bünyesini değiştiriyor adet olmuyorum ama oluyomuşum gibi sancılar çekiyorum bebek yok adet olmak yok ee bünyemi dayanır bu gidişata sorunum da yok bunuda biliyorum peki neden diye düşündükçe ortaya böyle psikopat bir kişil çıkıyor canımcım

hanımlar ben çıkıyorum gene görüşürüz sonra hadi bayan bayan

görüşürüzzz...
bende çıkıyorum kızlar pazara gidicem...gelirim 1-2 saate görüşürüz

hulyam bu arada gül böreği de yapabilirsin bak görüntü olarakta çok güzel oluyo..

kısır yap bence kuzum yaaa çok sverimde aklıma ilk bu geldi birde muzlu sarmanın tarifini verebilirmisin canım

1 lt düt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı tere yağ(ben besel yağ koyuyorum)
canım bütün malzemeleri karıştır hafif koyulaşmaya başlayınca tereyağı ekle piştikten sonra ocaktan al
vanilya ekle soğumaya bırak birazda mikserle çırp canım.
borcama ısla canım kırmızı şeritler varya ben ondan kullanıyorum üç tane rula yapınca bağlamak için hediye baketi gibi oluyo yani eşim öyle diyo
onu borcamın iki bşına ve ortasına olmak üzere yerleştir üstüne folya kağıtla kapla 1 paket kakaolu petibör biküviyi robaotta ezip ufalıyorsun canım toz haline gelicek onu folyanın üstüne döküp yayıyoruz üstüne de hazırladığımız karışımı döküp ortasına muz koyup rulo yapıyoruz canım soğuyunca da yiyiyoruz afiyet olsun ben bu akşam yaparsan resmini çekip eklerim canım o zaman daha iyi anlarsın canım böyle biraz karışık oldu:44::44:

haklısın kuzumm benım adet duzensizliği insanı alt ust edıyo bu yaz benımde olmustu öyle 45 gun sonra adet olmustum arada öyle olması normalmiş yanı yılda bir
çok şükür sorunun yok kuzum oyuzden kendını strese sokma boşuna stres gerçekten herşeyi olumsuz etkiliyo ozellıkle bebiş durumlarını
geçsin şu 8 gunde inşallah tez zamanda ozaman gidersin dr a cnm benımm
benımde saçlarımı boyatasım var ınternetten baktım kimi zararı yok kimide sakın boyatmayın dıyo bilemedim valla
saçlarım ırsi olarak cok cabuk beyazlıyo normalde boyatıyorum şimdide çıktı beyazlar gıcıgıma gidiyo napsamki boyasammı evde acüp :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…