kızlar bu sabah doktora gittim nihayetinde...
kürtajdan sonra ilk kontrolüm.
yumoşlarım cok iyi bir sürü var ..
azıcık bi iltihap var gibi ama ciddi değil dedi.
hem idrar he kan tahlili verdi
bişi varsa kanda cıkar dedi
4 de sonuçlar cıkıcak... bakalım ne cıkıcak...
ama bu ay sadece 1 hafta branca ursuli kullandım bi daha kullanmadım ..
bilmiyorum hissettiğim belirtiler psikolojik de olabilir.
bu arada bat 25 Aralık
:44:
gunde bi kere alınıyor kuzum misal bugun sabah 11 de aldysan ertesigunde aynı saatte alınıyo cnmcım
vitamın ya belkim ondan kılo aldırıyo olabılır ama bende üle bişey olmadı kuzum
gerçekten faydası cok kuzum bide bizim gibi düşük yapmıs olanlar ıcın iyi bişey bence iç sende kuzum
anladım canım sağolasın şu yazıyı okudun mu ne kadar güzel anlatım olmuş biz kadınlar adına dimi kuzucum bayıldım vallaaa
ederim cnm benımmm2009 ekimde evlendık ozamandan beri burdayım kuzum
oyy alışırsın tatlım bende 2005 yılında evlenip geldim , ist alışması zor oldu 2-3 yıl zorlandım şimdi alıştım izmire gidince özlüyorum istanbulu istanbula gelince annemi ailemi özlüyorum işte öyle ömür geçiyor.artık bizlere bebiş şart yani yanlızlığmıza ortak olcak
anladım canım sağolasın şu yazıyı okudun mu ne kadar güzel anlatım olmuş biz kadınlar adına dimi kuzucum bayıldım vallaaa
kızlarr burada hava fena döndü bi anda
deli gibi yağmur geliyo sanırım :18: :18: :18:
hikaye çok güzeldi baya uzundu ama doğru hepiside, bükçe konuşuruz biz kadınlar lep demeden leblebiyi anlamaları gerekir erkeklerin
oyy alışırsın tatlım bende 2005 yılında evlenip geldim , ist alışması zor oldu 2-3 yıl zorlandım şimdi alıştım izmire gidince özlüyorum istanbulu istanbula gelince annemi ailemi özlüyorum işte öyle ömür geçiyor.artık bizlere bebiş şart yani yanlızlığmıza ortak olcak
ist gene guzel şehir ben ankarayı bekarkende hiiiç sevmezdim büyük konusmusum ,demekki buraya gelın geldım malesef
evet bebiş olunca rahatlarız kuzumm inşallah rabbım sanada tez zamanda nasip eder cnm benımm
okudum kuzum okudum kesinlikle çok dogru resmen bizi tarif ediyo
bugunde sevda gecikti kuzum yarın ıcın dr a gitcekti belkim uyuyodur :44:
yine sorun var topikteeee gitmiyo cevabım bi türlüüü
evet resmen bizi anlatıyo tatlım yaa evet sewdamm gecikti yarınmı gidecek doktora yarın muhtemelen ben pek topikte olmamam eşim evde olur izin günü yarın olursa eğer de özel mesaj atar artık bize sen olurmusun kuzum topikte yarın:18::18::18:
hikaye çok güzeldi baya uzundu ama doğru hepiside, bükçe konuşuruz biz kadınlar lep demeden leblebiyi anlamaları gerekir erkeklerin
ist gene guzel şehir ben ankarayı bekarkende hiiiç sevmezdim büyük konusmusum ,demekki buraya gelın geldım malesef
evet bebiş olunca rahatlarız kuzumm inşallah rabbım sanada tez zamanda nasip eder cnm benımm
cnm zaten istanbulda yaşamıssın,deniz olan bir yere alıştınmı deniz olmayan şehirde yaşaması zor gelir ben muhakka deniz görmem lazım, daha ferah geliyor bana,ben çocukken ankarada yaşamısız annem hep der kışı çok kötüdür, allah kolaylık versin.
cnm zaten istanbulda yaşamıssın,deniz olan bir yere alıştınmı deniz olmayan şehirde yaşaması zor gelir ben muhakka deniz görmem lazım, daha ferah geliyor bana,ben çocukken ankarada yaşamısız annem hep der kışı çok kötüdür, allah kolaylık versin.
aynenn öyle cnmcım denızı cooook sevıyorumm hemde coook ıstanbuluda oyle cok severım bide alışıtıgım yer herkes orda
burasını oldum olası sevmayrum napamevet kışı cok kötü dondurucu resmen neren acıkta kalıyosa oran donuyo
bendee çok beğendim ah ahh kocalara bükçe dilini öğretmek lazımmm yoksa ben onu bükücemmm gerçektennnancak bu kadar güzel izah edilebilirdi hayatımsüper taaa kendisi yanii valla çok güzellllllllllllllllllllll
süpermiş ve harfi harfine hepsiciği çok dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?