Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok iyi canım bak yumoşların varmış ne güzel
inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar

anladım canım sağolasın şu yazıyı okudun mu ne kadar güzel anlatım olmuş biz kadınlar adına dimi kuzucum bayıldım vallaaa

kızlarr burada hava fena döndü bi anda
deli gibi yağmur geliyo sanırım :18: :18: :18:

anladım canım sağolasın şu yazıyı okudun mu ne kadar güzel anlatım olmuş biz kadınlar adına dimi kuzucum bayıldım vallaaa

okudum kuzum okudum kesinlikle çok dogru resmen bizi tarif ediyo
bugunde sevda gecikti kuzum yarın ıcın dr a gitcekti belkim uyuyodur :44:

hikaye çok güzeldi baya uzundu ama doğru hepiside, bükçe konuşuruz biz kadınlar lep demeden leblebiyi anlamaları gerekir erkeklerin

yine sorun var topikteeee gitmiyo cevabım bi türlüüü

yine sorun var topikteeee gitmiyo cevabım bi türlüüü

evet resmen bizi anlatıyo tatlım yaa evet sewdamm gecikti yarınmı gidecek doktora yarın muhtemelen ben pek topikte olmamam eşim evde olur izin günü yarın olursa eğer de özel mesaj atar artık bize sen olurmusun kuzum topikte yarın:18::18::18:

evet yarın gıdıcektı dun en son ule soylemıstı ben yarın olurum burda kuzum eger gelırse yarın buraya bende atarım sana özel mesaj
bende pazar burda olamam bızımkıde pazar ızınlı oluyo p.teside 14,30 da dr a gitcem erken gelebılırsem eve girerim olmadı salı gunu burda olurum kuzumm

ancak bu kadar güzel izah edilebilirdi hayatımsüper taaa kendisi yanii valla çok güzellllllllllllllllllllll
bendee çok beğendim ah ahh kocalara bükçe dilini öğretmek lazımmm yoksa ben onu bükücemmm gerçektennn
süpermiş ve harfi harfine hepsiciği çok dogru

bencede asembcimmm bayıldımm bu yazıyaa

FERDAAATT canım sana laboQuick marka ovulasyon testiyle ilgili bişey sorcamm bilgin varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…