İyi günnerrrr nasılsınız?Ben son iki gündür hastaydım ama bugün iyiyim.Yeni hamişimiz yummyny tebrik ederim sağlıklı mutlu rahat bir gebelik geçirmesini dilerim.Geçmişe bakamadım korkudan duygu test yaptı mı?
neden olmasın uyurken halvet oluyoda bebek neden olmasınkihay senin kocana be ne kıymetli herifin varmışuyurken bebek olur mu?
allah seni yaa tamda uyuyacak yeri zamanı bulmuşsun timbel seniiiiiiii
:
İyi günnerrrr nasılsınız?Ben son iki gündür hastaydım ama bugün iyiyim.Yeni hamişimiz yummyny tebrik ederim sağlıklı mutlu rahat bir gebelik geçirmesini dilerim.Geçmişe bakamadım korkudan duygu test yaptı mı?
daha almamışsındır sen zaten
ben de baştan hiç almadım da
bi sabah uyanıyosun önceki günkü kilondan yarım kilo fazla çıkıyosun
tekrar tekrar tartılıyosun sonra
ben tam tamına 2 kilo almış bulunmaktayım
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
canım sen zayıfsın yıne 10-15 alsan verırsın hemen dogumdan sonra takma kafana
ben dun kocama naz yapıyordum göbegım cıksada hamıle oldugum anlasılsa artık dedım
zaten göbegın var hamıle gıbı duruyorsun dedı bana
öküz yaaa
hıc ıncelık nedır bılmıyor
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tulum - LIGHT RODEO
bak derya bundan aldım ben
istersen sen de al
göbiş çıkınca güzel durur
12-13 kilo ideal olanı canım ona göre dikkatli ol.önemli olan bebeğin kilo almasıdır.sonunda kac kg olcam cok merek edıyorum dusunemııyorum kendımııı
3 ay için hiç de fena değilsin canım maaşallah...daha almamışsındır sen zaten
ben de baştan hiç almadım da
bi sabah uyanıyosun önceki günkü kilondan yarım kilo fazla çıkıyosun
tekrar tekrar tartılıyosun sonra
ben tam tamına 2 kilo almış bulunmaktayım
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
hoş geldinn .geçmiş olsun ...İyi günnerrrr nasılsınız?Ben son iki gündür hastaydım ama bugün iyiyim.Yeni hamişimiz yummyny tebrik ederim sağlıklı mutlu rahat bir gebelik geçirmesini dilerim.Geçmişe bakamadım korkudan duygu test yaptı mı?
tembellik değil valla abartmıyorum resmen uyuyodum yani bildiğin uyuyodum ben ya haberim yok
aa bu kocalar aynı kalıptan mı çıkma acaba
sen kaç kiloydun ki?
ben 53le hamile kaldım
12-13 kilo ideal olanı canım ona göre dikkatli ol.önemli olan bebeğin kilo almasıdır.
3 ay için hiç de fena değilsin canım maaşallah...
hoş geldinn .geçmiş olsun ...
12-13 kilo ideal olanı canım ona göre dikkatli ol.önemli olan bebeğin kilo almasıdır.
doğru olabilir canım ama benim doktorumda ilk 3 ayda 2kilo naormal sonraki aylarda da 1 er kilo son aylarda da asıl kiloyu almanın normal olduğunu toplamda 12 kilonun ideal olduğunu belirtmişti ama tabi o benim kiloma göreydi ben 63 ile gibe kalmıştım...öyle mi diyorsun canım ya
3 ayda en fazla 1 kiloymuş ideali
hatta hiç almamak bile iyiymiş
neyse sağlık olsun ne yapalım
deryacım resmini ekleyim sana
Eki Görüntüle 309007
Eki Görüntüle 309010 Eki Görüntüle 309008 Eki Görüntüle 309009
sohbetinize bir gelemedim gittiii bennnn
nasıl olmuşşş minik terliklerimmmmm
öyle mi diyorsun canım ya
3 ayda en fazla 1 kiloymuş ideali
hatta hiç almamak bile iyiymiş
neyse sağlık olsun ne yapalım
deryacım resmini ekleyim sana
Eki Görüntüle 309007
Eki Görüntüle 309010 Eki Görüntüle 309008 Eki Görüntüle 309009
sohbetinize bir gelemedim gittiii bennnn
nasıl olmuşşş minik terliklerimmmmm
hosgeldın canımm
gecmıs olsunnn
şimdi iyisin dımı
duygu bata 3 gun varken erken gebelık testı yapmıstı negatıf cıkmıstı sonrada yaptımı haberım yok
umarım hamıledır testte cıkmamıstır
Sağol canım.hoşgeldin canım
duygunun ateşi baya düşmüş
sanırsam kırmızılar geliyormuş
sağlık olsun
sana da geçmiş olsun
doğru olabilir canım ama benim doktorumda ilk 3 ayda 2kilo naormal sonraki aylarda da 1 er kilo son aylarda da asıl kiloyu almanın normal olduğunu toplamda 12 kilonun ideal olduğunu belirtmişti ama tabi o benim kiloma göreydi ben 63 ile gibe kalmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?