canım o boğaz ağrısı kusuyorsan boğaz tahriş oluyodur ondan olabilir bende öleydiii çünki
inşallah o zaman canm..tüp bebek falanmı nerden anladın ikiz olabileceğini
hoş geldin matmazel
yok valla hıc kusmadım
kusmayayım ya ben cok korkarım kusmaktan şaka gıbıdımı
aglaya aglaya ölurum cocuk gıbıyımdır ozaman
inşallah o zaman canm..tüp bebek falanmı nerden anladın ikiz olabileceğini
ben de hiç kusmadım
kusmadıysan kusmuyosun genelde sonuna kadar
inşallah da kusman olmaz
çünkü o daha berbat
benim de ikindi gibi başlrdı bulantılar akşam yemek falan yiyemezdim
ama yemessem daha çok bulanırdı
zorla biraz yerdim o zaman da daha çok bulanırdı
öyle saçma sapan bir kısır döngü
aynen canım sevdıgım seylerı yıyemıyorum ben cevız fındık hastasıydım sımdı göremeyecegım bıryere kaldırdım
bu yasıma kadar hergun sut ıcen ben sımdı ıcemıyorum:)))bende sütlü tatlı yapıyorum
aynen cok sacma sapan bulantı yesen olmuyor yemesen olmuyor evet en fazla 6 hafta sora gecer belkı okadarda surmez bulantı
zaten 4 gundur var
senede iltifat ediyoz yaranamıyoz canım hıhhhoşbulduk ay anam matmazelliğimiz mi kalmış teoooooo
baya enteresan bi döngü olduğu kesinmiş bide komikben de hiç kusmadım
kusmadıysan kusmuyosun genelde sonuna kadar
inşallah da kusman olmaz
çünkü o daha berbat
benim de ikindi gibi başlrdı bulantılar akşam yemek falan yiyemezdim
ama yemessem daha çok bulanırdı
zorla biraz yerdim o zaman da daha çok bulanırdı
öyle saçma sapan bir kısır döngü
valla bende her gördüğü ikize tüp gözüyle bakıp o ikizleri bi türlü tutturamayanlardanımbakalım kısmet
yok tüp değil
ayyy herkes tüp dıcek sıpalarıma ıkız olursa ya
gercı bende butun ıkızlere tüp gözuyle bakıyordum
kese ıcın dr a gıttıgımde 10 gun önce 1 kese var ama yanındada kucuk bısey var tam bellı degıl dedı
böyle seyler gördugumuz zaman genelde ıkız oluyor demıstı
benım gönlum tekden yana bakalım kısmet allah ne verdıyse
senede iltifat ediyoz yaranamıyoz canım hıhh
:
vallahi ilk ayımda sadece incir yedim ikinci ayımda üzüm üçüncü ayımda sadece elma dörtte portakalla son noktayı koydum ve inanın başka bişey yiyemidum benaynen canım sevdıgım seylerı yıyemıyorum ben cevız fındık hastasıydım sımdı göremeyecegım bıryere kaldırdım
bu yasıma kadar hergun sut ıcen ben sımdı ıcemıyorum:)))bende sütlü tatlı yapıyorum
aynen cok sacma sapan bulantı yesen olmuyor yemesen olmuyor evet en fazla 6 hafta sora gecer belkı okadarda surmez bulantı
zaten 4 gundur var
valla bende her gördüğü ikize tüp gözüyle bakıp o ikizleri bi türlü tutturamayanlardanım
senin aklına yanayım ben kuzum bi taşla iki kuş işte ne güzelçifter çifter büyürler işte
yimeeeeeeeeay yerim ben senii
vallahi ilk ayımda sadece incir yedim ikinci ayımda üzüm üçüncü ayımda sadece elma dörtte portakalla son noktayı koydum ve inanın başka bişey yiyemidum ben
yimeeeeeeee
beni ancak kocacığım yiyebilir tapum onda benim
geçince de başlıyosun kilo almaya
allah seni yaa tamda uyuyacak yeri zamanı bulmuşsun timbel seniiiiiiiiKızlar bu sabahki halvette ben uyuyodum eğer tuttuysa uykucu bi veledim olcak sanırsam
anladım canım şartlar neye müsaitse oıkızım ollmasını hep cok ıstemıstırım
ama yasadıgım yer ıkız dunyaya getırecek hastaneye sahıp degıl
sen hiç 9 ay kusan bi gibe gördün müsenın mıdede fenaymıs galıba
sonunda kac kg olcam cok merek edıyorum dusunemııyorum kendımııı
merhabalar ben yenı katıldım bu sıteye 7.12.2011 de kan testi yaptım sonuc:0,454 cıktı
11.12.2011de tekrar yaptım 7cıktı 13.12.2011de yaptırdım 5cıktı bugun yaptırdım 8 cıktı 20sı aset zamanım bu kadar sık yaptırma nedenım ılac kullanıyorum eger gebelık varsa kullanmayacagım doktorum takıpte l dedı artı ıstıyorum da cocukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?