Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar su an moralim çok bozuk bugun kimyasal gebelik yaşadımı öğrendim ve bekliyorum kanamayla vucuttan atılmasını varmı aranızda kimyasal gebelik geciren

Kızlar saatten evet galiba siz gündüzcüsünüz demekki ben gececileri bekliyorum geldiler bile..
Sizinde yavaşmı kızlar pc ya sankii bugün çok yavaş nedense siteden dolayımı acep..

merhaba kızlar su an moralim çok bozuk bugun kimyasal gebelik yaşadımı öğrendim ve bekliyorum kanamayla vucuttan atılmasını varmı aranızda kimyasal gebelik geciren

merhaba yaren cok gecmis olsun
allah bir daha yasatmasin insallah
ben gecirmedim canim hicbir bilgim yok malesef

hosgeldin minik kusum
nasilsin?

iyiyim azram bebeğim
sende iyisin?

halvetten geldim
yarın kopkoyu çift çizgiyi görücem gibi ovucanda,bugün bile oldukça koyuydu..
şu preseedi denedik ilk kez..
ben beceremedim,benimki zevkle halletti enjeksiyon işini
ama acıdı he sööliim işlem sırasında yani enjekte ederken jeli..:86:
sorasında sorun yoktu pek..

Son düzenleme:
nasıl emin olundu canım ya?

gectimiz hafta 12 gunluk gecikmeyle gitmiştim değerim 26 idi kesede dun yine gittik yine kese yok suphelendi kan testim 88 çıktı ki gunde 2 ye katlamsı gerekirken şimdi bu hafta kanamayla vucuttan atılacanı söledi çook kötu hissediyorum gözumun önunden gitmiyo o mutlu hbri aldığım an

Geçmiş olsun canım üzülme Herşeyde bir hayır vardır elbet
İnşallah taz zamanda yine hamile kalır ve kucagına alırsın bebiini..

Merhaba gececiler toplanıyo sanırsam
Meg ben bu brenca ursuliyi içmeye başladım reglimin 3.günü ama kanamam çogalmadı
Sen regliden sonramı başlamıştın?

reglin 2. günü başlamıştım hevukcum..
kanamamı arttırmadı benim..

bu ay kullanmıyorum,yarım şişesi duruyo,önümüzdeki ay bitiricem şurubu..
bak nasıl da biliyorum,bu ay da pos çıkıcak benim

Geçmiş olsun canım üzülme Herşeyde bir hayır vardır elbet
İnşallah taz zamanda yine hamile kalır ve kucagına alırsın bebiini..

inşalla cnm hep duyardım ama yaşamak bambaşkaymış benim aslında bi kızım var 2.bebeğimiz olackatı am çok istiyodum olmadı

Merhaba gececiler toplanıyo sanırsam
Meg ben bu brenca ursuliyi içmeye başladım reglimin 3.günü ama kanamam çogalmadı
Sen regliden sonramı başlamıştın?

Bende adetin 3. günü başlamıştım ve o adettede bir sonraki adettede artma olmadı her zamnki gibi oldu adetim hatta her zamankinden az az başladı sonra normale döndü.Bence her bünyede aynı etkisi göstermiyorİnşallah sana vesile olur ve hamile kalırsın...

bende iyiyim canimm saolasin
insallah tutar canim.
belki ikinci keze acimaz canimm
insallah 2012 ugurlu gelir canim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…