Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah allah söyletiyodur canım yaa kadın hissedermiş hamile kaldığını diyolar ama ben ilk ay kesin dedim ya karnımı tutup oturuyodum falan kırmızılar gelince şoktan şoka koştum resmen
Bende bir tuhaflıklar varda Allahtan hayırlısıı ama bilemiyorumm bu ay ilaç falan kullandım belki onun etkisidir ama işin garip tarafı yumurtlamadan sonra başladı hayırlsıı bakalımm
öyle söyleme karamsarlık en büyük engel hamile kalmaya pozitif olcaz hatta akışına bırakıcaz bide yapabilsek bak o zaman nasıl gelcekler

doğru söylüyorsun canım ama ben hep pozitif olmaya çalışırım genelde benn o zamana bırakma işiniii zamana bıraktımBir bıraktım hala zaman geçiyor tam 5.yılımızdayızzz

Duyguşummmm ben geldim sen gidiyorsun gerçi ben şimdi yine dönücem dersin başınaaa

insallah dogrudur guzum ya..
ben bu ay hicbirsey hissetmiyorum ya
ben adet olucam sanirim bebis falan yok
Azracım sakınnn öyle düşünme hisset sende benim gibi hayalde olsa güzel oluyorr moda girr modaaa bak böyleeee
tek değilmişim desen bu yolda zor oluyo ya alışamadım ben hala senin eşin ne iş yapıyo nedenyok sen nerelerdesin

benim eşim asker canım eşim genelde görevde oluyorr bizde doğudayız

kızlar müsadenizle belim koptuuuu inanın dersi bitirip yatmak istiyorumm fena yoruldummm haşatım çıktıı akşam 4 ten beriii materyal yapmaya çalışıyorum ve hala bitmediiii

Kızlar ben de hayat devam ediyoru izlerken o salak ferihayı kaçırdım netten onu izleyip uyucam öpüyorm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…