- 7 Mart 2011
- 7.390
- 8.066
- 398
- 36
canim,sag ol,ben moskovada yashiyorum,bakalim yarin giderim.amma 2 damla zeytin yagi damlatdim agri gechdi,az bir shey var.zarari olur mu????
iyidir canım ne yapayım vakit geciriyorumm...
senin minişlerin napıyorlarr??
çok tatlılar maşallahhh
aminnnnn canim insallah herkezin dilegi en kisa zamanda gerceklessin
kızlar ya benim yumurtlama dönemim bitti ama hala kasığımda (sağ tarafımda) kramp gibi sancı oluyor neden ola ki?.....:26::26::26:
kızlar ya benim yumurtlama dönemim bitti ama hala kasığımda (sağ tarafımda) kramp gibi sancı oluyor neden ola ki?.....:26::26::26:
cok tesekkür ederiz ablasi aksama kadar yaramazlik yapiyolar ama ne yapalim onlarin canlari sag olsun herseylerine katlaniriz bizbende bu aralar ücüncü cocuk isini ertelemeyi hatta hic yapmamayi bile düsünüyorum arka arkaya oldu ya cook yoruldum cok kararsizim anlican:18:cok istiyorum aslinda söyle kocaman bir ailem olmasini ama bir yandanda gözüm yemiyo bu aralar ayyy ne yapsamkiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18:
benimde ilişkiye girerkene sol tarafımda oluyo sancı büyük ihtimal yumurtlamanın etkisi falan olabilir daha
evet çok tatlılar maşallah
tabi zor olur 3. sende haklısın kararsız kalmaktaaa...
maşallah hiçte 2 tane doğurmus gibi değilsin
karar verip emin olduktan sonra düşünmek en mantıklısı...
ama kocaman aile olmakta çok güzel
kaçıncı günündesinnn??
aynen canim ya özellikle de o zaman.....neyse iyi rahatladım ben de acaba bir sorun mu var diye korkmuştum....
tesekkür ederim canim yaslandik artik be güzellik felan kalmadi
18. günümdeyim canım....
bunu sen söylüyorsannn
selam kızlar...
pooff canım sıkkın
bgn hiç iyi bi pazar yaşamadım...
senin bat ne zamandı canım aynı gün heralde yok sorun olsaydı bendede olur du allah göstermesin sorun falanda bebek olsun bebek boşa gitmesin calışmalar
hellööööö batlarımmm
yarın iznin son günü bizim..
evimize dönüyoruz..
artık haftasonları geliriz çeşme'ye..
halvet çalışmaları devam ediyo..:86:
oyneeeee luuuğuuliğiii luuuuyaaaa
mallleelll çelllelll duuuliiiğğiii
taysiminayyyduuulliiiiiiii
sizden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?