Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya benim yumurtlama dönemim bitti ama hala kasığımda (sağ tarafımda) kramp gibi sancı oluyor neden ola ki?.....:26::26::26:

iyidir canım ne yapayım vakit geciriyorumm...

senin minişlerin napıyorlarr??
çok tatlılar maşallahhh

cok tesekkür ederiz ablasi aksama kadar yaramazlik yapiyolar ama ne yapalim onlarin canlari sag olsun herseylerine katlaniriz bizbende bu aralar ücüncü cocuk isini ertelemeyi hatta hic yapmamayi bile düsünüyorum arka arkaya oldu ya cook yoruldum cok kararsizim anlican:18:cok istiyorum aslinda söyle kocaman bir ailem olmasini ama bir yandanda gözüm yemiyo bu aralarayyy ne yapsamkiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18:

evet çok tatlılar maşallah

tabi zor olur 3. sende haklısın kararsız kalmaktaaa...
maşallah hiçte 2 tane doğurmus gibi değilsin

karar verip emin olduktan sonra düşünmek en mantıklısı...
ama kocaman aile olmakta çok güzel

tesekkür ederim canim yaslandik artik be güzellik felan kalmadi

kızlar ya benim yumurtlama dönemim bitti ama hala kasığımda (sağ tarafımda) kramp gibi sancı oluyor neden ola ki?.....:26::26::26:

aynen canim ya özellikle de o zaman.....neyse iyi rahatladım ben de acaba bir sorun mu var diye korkmuştum....

senin bat ne zamandı canım aynı gün heralde yok sorun olsaydı bendede olur du allah göstermesin sorun falanda bebek olsun bebek boşa gitmesin calışmalar

hellööööö batlarımmm

yarın iznin son günü bizim..
evimize dönüyoruz..
artık haftasonları geliriz çeşme'ye..
halvet çalışmaları devam ediyo..:86:

oyneeeee luuuğuuliğiii luuuuyaaaa
mallleelll çelllelll duuuliiiğğiii

taysiminayyyduuulliiiiiiii

sizden naber?

hoşgeldin şekerrr....
tatil bitiyor şimdilik deseneee...

ben iyiyim tatlımm sen nasılsın bakalım yanıkların nasıl oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…