Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zaten kafana taktıkça engellersin ister istemez boşver hiç düşünme salla gitsinn

ne stok sayımı kız neyi sayıyorsunuz??

atak durumları bu sefer yatırmadı beni ayakta gecirdim ama tam olarakta iyileşemedimm..
yatırmayınca hıncını çıkarmadıkça uzuyor..bende inat değil mi yatmıyorumm

yok takmıyorum artık isteksizlik geldi yaa
stok sayımı da kocam elindeki malzemelerini sayıyo bursa bölge sorumlusu koca bursayla ilgileniyo malzeme sayıyo işte
benim olmadı bu ay çok şükür bi mayıs ayında oldu aşırı atak sonra bi daha olmadı inşallahda olmaz bazen bende yatmıyorum yürüyüşe falan çıkıyorum hep yat hep yat olmuyo kii

selam canlarim...ben cok rahatsizim,kulagim agriyor.... sivilce cikmish....bu agriyi nasil gechire bilirim???? lutfen,canim yaniyor.....

zamana bırakmak en güzelii...
yaaa benim bu ay 3. atagımm tuttu...
hala daha bırakmadı gitti...bıraksa da bende kurtulsamm...
yatmadığım için iyileşemedim iştee...ee bu sıcaktada yatılmıyor ki...

hep yürüdümm ama canım çıktı yürüyeyim derken :26:

evt canim yapicam bu sefer iyi bir test alicam oncekini umudum yok diye oylesine ucuz bisey almistim nedense guvenemedim eger yarinda pozitif cikarsa obur gun giderim poliklinige kan testi falan yaptiririm yada onlar ne derse artik

bence pozitifi görürsen hemen kan testi yaptırrr...

güzel haberlerle geleceksin inşş

selam canlarim...ben cok rahatsizim,kulagim agriyor.... sivilce cikmish....bu agriyi nasil gechire bilirim???? lutfen,canim yaniyor.....

geçmiş olsun canımm..kulagında sivilce çıktıgı için mi agrıyor??
büyük sivilceyse içini temizletmen lazımm..yoksa başka türlü hemen geçmez 1-2 gün sürer...

benim yengemde de var bu hastalıktan sürekli atıyo hapını ama ağrıyacagı zaman haber veriyo ya o zaman saat başı at ilacını aklında bulunsun 2 tane 3 tane falan at faydası oluyo ama başladıktan sonra bi faydası yok artık atmana gerek kalmıyo
yengem diyo kii ay diyo bu ataklar diyo dogum sancısından bile çok zor diyo 2 tane kızı var o bile öyle diyo dogum yapmak daha kolay valla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…