benim de kocam çok erken yatar yattı ben de tek oturuyorum işte öyle..............
hoş geldin iyiyiz canım...:79::79:
benim kocişim hafta da 3 gece görevde canımmm
bugün yokkk zaman hiç geçmiyorr
benim de kocam çok erken yatar yattı ben de tek oturuyorum işte öyle..............
ben tek kalmaktan çok sıkıldım o yüzden şikatçiyim bugünlerdeee...
evde olsa uyusa ona razıyım vallaa..en azından yatırıp buraya kaçıyorumm
mutfagı toplamaya gitcem ama üşeniyorum benim kocamda takıl istiyosan diyo da sayım yapcak stok sayımı uyumucaz heralde buralarda olurum yine ben
artık yeni kararlar aldım hamilelik konusunda ilişkiyi düzene koyuyoruz hamilelik falan istememeye başladım yaa niye bilmiyorum bi isteksizlik oldu olmuyo diye falan kafama taktım heralde istek gelmiyo artık takmıyorum hiç umruma getirmiyorum neyse eee ataklar nasıl
walla iyiyim bende nasil olayim yarini bekliyorum dort gozle
ben tek kalmaktan çok sıkıldım o yüzden şikatçiyim bugünlerdeee...
evde olsa uyusa ona razıyım vallaa..en azından yatırıp buraya kaçıyorumm
evet ya bizler nasıl evliyiz beraber uyumuyoz bileben erkek olsam karımı hiç ama hiç bırakmazdım.....
allah yardım etsin canım ya inş bebiş olursa zamanın su gibi akar gider
zaten kafana taktıkça engellersin ister istemez boşver hiç düşünme salla gitsinn
ne stok sayımı kız neyi sayıyorsunuz??
atak durumları bu sefer yatırmadı beni ayakta gecirdim ama tam olarakta iyileşemedimm..
yatırmayınca hıncını çıkarmadıkça uzuyor..bende inat değil mi yatmıyorumm
hayırlısı olsun inşşşş
yarın test yapıcak mısın???
evet ya bizler nasıl evliyiz beraber uyumuyoz bileben erkek olsam karımı hiç ama hiç bırakmazdım.....
dimi amaaa
artık yanlız kaldıgımda o kadar konusuyorum ki eşime yakında istifa edecekk
kayrammm facebook arkadaşım suskunsun bugünnn
yok takmıyorum artık isteksizlik geldi yaa
stok sayımı da kocam elindeki malzemelerini sayıyo bursa bölge sorumlusu koca bursayla ilgileniyo malzeme sayıyo işte
benim olmadı bu ay çok şükür bi mayıs ayında oldu aşırı atak sonra bi daha olmadı inşallahda olmaz bazen bende yatmıyorum yürüyüşe falan çıkıyorum hep yat hep yat olmuyo kii
evt canim yapicam bu sefer iyi bir test alicam oncekini umudum yok diye oylesine ucuz bisey almistim nedense guvenemedim eger yarinda pozitif cikarsa obur gun giderim poliklinige kan testi falan yaptiririm yada onlar ne derse artik
selam canlarim...ben cok rahatsizim,kulagim agriyor.... sivilce cikmish....bu agriyi nasil gechire bilirim???? lutfen,canim yaniyor.....
beni de ekleyin kızz
zamana bırakmak en güzelii...
yaaa benim bu ay 3. atagımm tuttu...
hala daha bırakmadı gitti...bıraksa da bende kurtulsamm...
yatmadığım için iyileşemedim iştee...ee bu sıcaktada yatılmıyor ki...
hep yürüdümm ama canım çıktı yürüyeyim derken :26:
bence pozitifi görürsen hemen kan testi yaptırrr...
güzel haberlerle geleceksin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?