Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar size bişey soracam yumurtlama dönemini bilmeyen sizce adeti bittiği gibi ilişkiye girse hamile kalma şansı varmıdır

merhaba canim.. eger gec bir yumurtlama donemin varsa kacirabilirsin bence.. en azindan bir ya da iki ay ovucan kullanip hangi gunlerde yumurtladigini ogrenebilirsin.. sonra da ona gore devam edersin.. ben oyle yapmistim..

merhaba canim.. eger gec bir yumurtlama donemin varsa kacirabilirsin bence.. en azindan bir ya da iki ay ovucan kullanip hangi gunlerde yumurtladigini ogrenebilirsin.. sonra da ona gore devam edersin.. ben oyle yapmistim..

sağol cnm ovulasyon yapmaya çok üşeniyorum ben o zaman ben akıntıdan devam edeyim yumurtlamayı takip etmeye

hosgeldin ztarimm
nasilsin canimm bebis nasil?
azrammm

iyilik canım ya keyifsizim işte bu ay boşa çalışıyorum sanırım ben :26:
bebek nasıl iyidir İNŞALLAH

saolun teyzeleri bebis iyidir insaallah bende sagsaglim kahvaltimi bitirmeye calisiyorum da..
oflucum bu ay bosa calisip calismadigini kimse bilemez bu birrr.. ikincisi de bu ay gecse ne olur ki .. bir ayi daha geride birakip bebegine biraz daha yaklasmis olacaksinn

kızlar benim biraz işim var :)
pilavımı yapmam lazım... çamaşırları toplıcam falan klasik ev işleri işte...
görüşürüzzzz

yumurtlama olmayacak heralde hiç akıntı görmedimm

geç yumurtlamışsın o zaman
tuhaf cidden ama
eğer bu gerçekten yumurtlama ise yaklaşık 14 gün sonra adet olacaksın
kasık ağrısı yumurta çatladığında oluyor genelde
bu gece yine halvet var hadi sıkı çalışın

bitti bitanem ama ben hic dinlemedim orasi ayri bir konu
onun disinda iyiyim canim saolasin.
sen nasilsin gebisim

biz iyiyiz kuzum çok şükür kalp atışlarınıda gördük çok şükür herşey yolunda gidiyor cnmcım
ev yerleştirmeden dinlenememişsindir tabii sanırım bi mutfagın kalmıs cogunu halletmişsiniz kuzum
yumurtlamada yaklaşmış bol bol halvetlenın kuzucumm

Ben geldimmmm yemeklerimi ocaga koydummm halam vardi kahve ictik bebegim bu hafta 3. kez depmuk atti bana :) midem bulanmaya devam ediyo cikartmada devam cok fena yarin dr gidicem hadi sans dileyin bana

Ben geldimmmm yemeklerimi ocaga koydummm halam vardi kahve ictik bebegim bu hafta 3. kez depmuk atti bana :) midem bulanmaya devam ediyo cikartmada devam cok fena yarin dr gidicem hadi sans dileyin bana

ellerine sağlık cnmcım afiyet bal şeker olsun şimdiden
şans senınle ve bebişinle olsun kuzucum

Ayyyyy bizde tasinicaz bu ayy yarin kocamin is proseduru basliyo dun bu ayki kirayida odedik sanirim ay sonuna tasinmis oluruz nasil olcak bilmem hamile olmasam herseyi yapardim bu eve tasindigimdada dusuk yapmistim kanamam vardi 1 hafta surdu yerlesmem cok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…