kızlar size bişey soracam yumurtlama dönemini bilmeyen sizce adeti bittiği gibi ilişkiye girse hamile kalma şansı varmıdır
merhaba canim.. eger gec bir yumurtlama donemin varsa kacirabilirsin bence.. en azindan bir ya da iki ay ovucan kullanip hangi gunlerde yumurtladigini ogrenebilirsin.. sonra da ona gore devam edersin.. ben oyle yapmistim..
hosgeldin ztarimm
nasilsin canimm bebis nasil?
iyilik canım ya keyifsizim işte bu ay boşa çalışıyorum sanırım ben :26:
bebek nasıl iyidir İNŞALLAH
asembimmmmmmm aysunummmmmm hosgeldiniz yafrularimmmmm
sağol cnm ovulasyon yapmaya çok üşeniyorum ben o zaman ben akıntıdan devam edeyim yumurtlamayı takip etmeye
azrammm
saolun teyzeleri bebis iyidir insaallah bende sagsaglim kahvaltimi bitirmeye calisiyorum da..
oflucum bu ay bosa calisip calismadigini kimse bilemez bu birrr.. ikincisi de bu ay gecse ne olur ki .. bir ayi daha geride birakip bebegine biraz daha yaklasmis olacaksinn
hoşbuldum cnmcımmm
nasılsın tatil bittimi kuzucumm
ben geldım kızlar ovucanımı yaptım sılık cıktı yanı ben gercekten 30.gunumde yumurtladım galıba bat ıcın yenı bı tarıh veremıyorum cunku hıc fıkrım yok kasık agrım var yumurtam mı catlıyo yoksa adetmı olucam hıc bı fıkrım yok
bitti bitanem ama ben hic dinlemedim orasi ayri bir konu
onun disinda iyiyim canim saolasin.
sen nasilsin gebisim
Ben geldimmmm yemeklerimi ocaga koydummm halam vardi kahve ictik bebegim bu hafta 3. kez depmuk atti bana :) midem bulanmaya devam ediyo cikartmada devam cok fena yarin dr gidicem hadi sans dileyin bana
Ben geldimmmm yemeklerimi ocaga koydummm halam vardi kahve ictik bebegim bu hafta 3. kez depmuk atti bana :) midem bulanmaya devam ediyo cikartmada devam cok fena yarin dr gidicem hadi sans dileyin bana
biz iyiyiz kuzum çok şükür kalp atışlarınıda gördük çok şükür herşey yolunda gidiyor cnmcım
ev yerleştirmeden dinlenememişsindir tabii sanırım bi mutfagın kalmıs cogunu halletmişsiniz kuzum
yumurtlamada yaklaşmış bol bol halvetlenın kuzucumm
hoşgeldin cnm cnm inş. doktordan güzel haberlerle dönersin
ellerine sağlık cnmcım afiyet bal şeker olsun şimdiden
şans senınle ve bebişinle olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?