Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megim bunu antepte saba 9 dan önce buldun buldun yoksa gün içinde bulamıyosun sabah kahvaltısı olarak sütle beraber yenir ama tatlı olarakta ikram edebilirsin tabi
IIMMMMMHHHH budaa süper valla denemek lazımmm

bende dün akşam başladı bu belirtilerr of çok saçma daha halvete başlayalı 6 gün oldu

Doğru söylüyorsun ama işyerinde sürekli pc başında olunca birde iş kalmayınca yapacak kendimi buralarda buluyorum hemen.
Annem bana evlendiğinin ilk ayı hamile kalmış, ne şanslıymış yahu.

Lakin ben genç kızkende hormon düzensizliği için doğum kontrol hapı çok kullandım. Evlendikten sonrada 1 yıl hap kullandım.
Korunmayı bırakmadan öncede 4 ay kullandım. Çok çok çok kullandım. O nedenle bünyenin kendini toplaması için biraz zamana ihtiyacı var biliyorum.
Buna rağmen o şanslılardan olmak için can atıyorum. Ne paranoyak bir durum bu böyle yahu

megim bunu antepte saba 9 dan önce buldun buldun yoksa gün içinde bulamıyosun sabah kahvaltısı olarak sütle beraber yenir ama tatlı olarakta ikram edebilirsin tabi
IIMMMMMHHHH budaa süper valla denemek lazımmm

biliyo musun benim imal yerim antep

çaksır kökü bizim kullandığımımızdan o zaman canım ona devam
keçiyi her akşam yapmıyoruz 2 günde bir
havuç salatasını ben yoğurtlu yapıyorum iki akşamda bir eşimde haftada 2 kere taze sıkılmış havuç suyu içiyo
keçiboynuzu pekmezini hafta sonu ancak kahvaltı yapıyo benimki evde o zaman yiyor ben şimdi rejime başladım kahvaltı yapıyorum her sabah bende günde bir tatlı kaşığı yiyorum.
markası koska onun ki dediğin gibi koyu zaten.et yapmıyorum bende... sürekli sebze ve kuru bakliyat yemekleri yapıyorumm.yada beyaz et oluyo.
bizim sabah halveti biraz zor canım çünkü ben banyo yapıp çıkamam evden yasak bana zararlı malasef.ancak akşam uyuyo bize...ama bu ay hep ferda pozisyonu olacak bizde de.ilk deneme bu ay.
şu şeyleide yazarmısın allahın isimlerinde hangileriydi sürekli söylediğin

firdaaaaa mamalara bakmak yok
yada bak ve kaynanana yaptırtıver,oh yarasın fıstığıma

Selam şekerler;

ay kekler,pideler,kurabiyeler,hele Browni hımm missss iştahım kabardı.

Gece 5'te agrıyla uyandım nıhayetınde regl oldum kızlar mutluyum.

Hayırlı olsun canim neyseki bir sey yapmaya gerek kalmadan geldi. Umarım obur ay icin iyi bir işaret olur bu

bugün rüyamda hayırlar olsun inşallah kipriklerim uzamıştı tabirine baktım çok güzel şeyler yazıyo ama ben bana ait olan bölümünü aldım hayırlı evlat a ve görenin 2 tane kız çocuğunun olacağına işaretmiş inşallahhh sağlıklı sıhatli nasip eder inşallahh ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…