- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Doğru söylüyorsun ama işyerinde sürekli pc başında olunca birde iş kalmayınca yapacak kendimi buralarda buluyorum hemen.
Annem bana evlendiğinin ilk ayı hamile kalmış, ne şanslıymış yahu.
Lakin ben genç kızkende hormon düzensizliği için doğum kontrol hapı çok kullandım. Evlendikten sonrada 1 yıl hap kullandım.
Korunmayı bırakmadan öncede 4 ay kullandım. Çok çok çok kullandım. O nedenle bünyenin kendini toplaması için biraz zamana ihtiyacı var biliyorum.
Buna rağmen o şanslılardan olmak için can atıyorum. Ne paranoyak bir durum bu böyle yahu
Hayır olsun hayır, en güzel hediyen gelsin o lekenme nedeni ile inşallah..
ins yerleşme kanaması filandır canım
geçerse geçsin be hiç takmıycam bennn
olmuyosa zırlamayacaksın diye iletisi vardı haykonun,kulakları çınlasınşimdi gebe hayırsız hayko
zırlamıycamm evettt
ben b işey yapmıyorum bu ay,keyfi bilir bebenin
Benim halvetin üzerinden 15 gün geçti
esassını söölemediğime dua et
nasıl oliim hunican durumdayım işte,gördüğün gibi
:86: senin yine normalmiş canım baya olmuşşşş
bir öyleyiz bir böyleyiz iştee bebek olana kadar kafayı yemezsek iyidir valllaaaa
biliyo musun benim imal yerim antep
bugün rüyamda hayırlar olsun inşallah kipriklerim uzamıştı tabirine baktım çok güzel şeyler yazıyo ama ben bana ait olan bölümünü aldım hayırlı evlat a ve görenin 2 tane kız çocuğunun olacağına işaretmiş inşallahhh sağlıklı sıhatli nasip eder inşallahh ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
gordum cnm ama beni pek tatmin etmedi ben zaten gecen ay muayene oldum kist falan cikmadi galiba o ondan suphelendi ben bunu baska biseye yoruyorm insallah oyledir:26:
miyaba miyababat yaklaşıo meg heyecan dorukta
ooo süper kalabalkkk slm kızlarrryarım saat sonra okla gtcm o zamana kadar azcık davranş notu gircktm ama aklmı çeldnz şiödi yarım saat burdayım amann davranşları da akşma giriverrm
Katılıyorum ve destekliyorum. Dikkat edin asiri istediğimiz seyleri yukarısı vermiyor. Sanırım denge onemli bu dunyanın kuralında.
ya ama öyle alıştık bana da bu nick çok yabancı geliyo laf atmayı unutuyorum hep sana:26::26:
.52: heşmerimmmmm heşmeriiiiiimmmmmmmmm
eeee anenin yada babnın görevi nedeniylemi antepte imal edildin megimmmm
doğum yerindemi antep
ooo süper kalabalkkk slm kızlarrryarım saat sonra okla gtcm o zamana kadar azcık davranş notu gircktm ama aklmı çeldnz şiödi yarım saat burdayım amann davranşları da akşma giriverrm
yok izmirliyiz aslında..
annem babam öğretmenler ve tayin nedeniyle anteptelermiş..
6 sene sonunda olmuşum ben ve imal edildiğim yer de antep..
çok severek anlatırlar orayı hep..
kebap ve baklava çocuğum bennn
kızlar ya normal doğuma 850 tl çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?