Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ovulasyon testini bende düşünücem agustosta...
ne kadara aldın hangi marka canımm??

galenik aldım 25 lira 5 adet var içinde 12. gün başladım 16 da biticekti ama gerek kalmadı 14. gün yımırtlamışım.Valla en güzeli 12. güne kadar gün aşırı oldu bizim tedbir amaçlı sona test negatif çıktı ertesi günde öyle 14. gün yakaladık.umarım tutar

bgn saçlarımı bronz kahveye boyadım..biraz koyu oldu sanki yaa.
inşallah yıkandıkça biraz açılır..

ben de yomyok ben napıyım ya susun bi büyükmüş hıh şikayet etmeyin

ama zorlukları var.....ben 75 bedendim bu aralar kilo aldım ve 85 beden oldum şimdi göğüs aram çok kaşınıyor ve tahriş oluyor sonra da ağrıyor ne yapıcağımı bilmiyorum....

ben de yomyok ben napıyım ya susun bi büyükmüş hıh şikayet etmeyin

ne laflar yedim büyük olduğu için hava yastığı gibisin dediler hala zoruma gidiyor bazen gülüyorum ama valla büyük olması ayrı bir dert Allah eksik etmesin büyük konuşmayayım yinede

ne laflar yedim büyük olduğu için hava yastığı gibisin dediler hala zoruma gidiyor bazen gülüyorum ama valla büyük olması ayrı bir dert Allah eksik etmesin büyük konuşmayayım yinede

Öyle öyle sağlıklı olmaları daha mühim benimkilerin içi fibroadenom dolu bide.zararsız kitleciklerim var yaşayıp gidiyoruz

ama zorlukları var.....ben 75 bedendim bu aralar kilo aldım ve 85 beden oldum şimdi göğüs aram çok kaşınıyor ve tahriş oluyor sonra da ağrıyor ne yapıcağımı bilmiyorum....

bide yaz geldi fazla kaşıma limon kolanyası sür arada serinletir rahatlatır benimki büyük ya öyle yapıyorum bazen

Öyle öyle sağlıklı olmaları daha mühim benimkilerin içi fibroadenom dolu bide.zararsız kitleciklerim var yaşayıp gidiyoruz

Tabiki önemli olan sağlıklı olmak varsın büyük olsun. geçmiş olsun canım Allahtan zararsızmış rahatsız oluyormusun inş. onlarda kaybolur

bide yaz geldi fazla kaşıma limon kolanyası sür arada serinletir rahatlatır benimki büyük ya öyle yapıyorum bazen

sık sık banyo yapıyorum çok temiz tutuyorum ama biraz ısınınca kaşıntı başlyor dayanamıyrum kolonya falan da süremiyorum....sen de sorun oluyo mu?

sık sık banyo yapıyorum çok temiz tutuyorum ama biraz ısınınca kaşıntı başlyor dayanamıyrum kolonya falan da süremiyorum....sen de sorun oluyo mu?

temiz tutsanda onlar bir birine çok yakın oldukları için bide büyük yapışıyo terliyo oda kaşıntı yapıyo pişik oluyodu bir ara bende şimdilik olmuyo ama kaşıntı var tabiki bende kolonya sürüyorum bazen soğuk soğuk değince bi rahatlıyorum ohh ama yarım saat sonra yine aynı en azından biraz rahatlıyorum evdeyken iç çamasırı takma bazen hava alsın sen bilirsin yinede o zamanda rahat oluyor

Tabiki önemli olan sağlıklı olmak varsın büyük olsun. geçmiş olsun canım Allahtan zararsızmış rahatsız oluyormusun inş. onlarda kaybolur

sağol canım.normalde rahatsız etmiyor ama adet dönemlerimde şişiyolar ve acıyolar.Kendiliğinden kaybolabilirler veya büyüyebilirlermiş.Ama dursunlar bi zararı yok sana dedi doktorum.Biyopsi yapıldı temiz çok şükür

bu ay tutarda testleri kullanmak nasip olmaz inş canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…