kızlar yaa benim göğüslerim hala ağrıo,gerçibgn düne oranla daha az ağrıo ama geçer dimi..
geçer canım merak etmeee...
canım ovulasyon testini bende düşünücem agustosta...
ne kadara aldın hangi marka canımm??
yok göğüslerim büyükte diil..
75 bedenim..
büyük olsa napardım bu ağrıyla..
yok göğüslerim büyükte diil..
75 bedenim..
büyük olsa napardım bu ağrıyla..
ben 90 bedenim adet dönemi gelince bi şişer bi ağrır çamaşıra sığmaz ya ben napıyımkeşke benimkide küçük olsaydı
ben de yomyokben napıyım ya susun bi büyükmüş hıh şikayet etmeyin
bgn saçlarımı bronz kahveye boyadım..biraz koyu oldu sanki yaa.
inşallah yıkandıkça biraz açılır..
ne laflar yedim büyük olduğu için hava yastığı gibisin dediler hala zoruma gidiyorbazen gülüyorum ama valla büyük olması ayrı bir dert Allah eksik etmesin büyük konuşmayayım yinede
ama zorlukları var.....ben 75 bedendim bu aralar kilo aldım ve 85 beden oldum şimdi göğüs aram çok kaşınıyor ve tahriş oluyor sonra da ağrıyor ne yapıcağımı bilmiyorum....
açılır canım açılır bir kaç yıkama sonra istediğin gibi bir renk olur inş.
Öyle öyle sağlıklı olmaları daha mühim benimkilerin içi fibroadenom dolu bide.zararsız kitleciklerim var yaşayıp gidiyoruz
bide yaz geldi fazla kaşıma limon kolanyası sür arada serinletir rahatlatır benimki büyük ya öyle yapıyorum bazen
olur inşallah..
haftasonu düğünler başlıo,düğün sezonunuda açmış bulunmaktayız artık..
sık sık banyo yapıyorum çok temiz tutuyorum ama biraz ısınınca kaşıntı başlyor dayanamıyrum kolonya falan da süremiyorum....sen de sorun oluyo mu?
Tabiki önemli olan sağlıklı olmak varsın büyük olsun. geçmiş olsun canım Allahtan zararsızmış rahatsız oluyormusun inş. onlarda kaybolur
galenik aldım 25 lira 5 adet var içinde 12. gün başladım 16 da biticekti ama gerek kalmadı 14. gün yımırtlamışım.Valla en güzeli 12. güne kadar gün aşırı oldu bizim tedbir amaçlı sona test negatif çıktı ertesi günde öyle 14. gün yakaladık.umarım tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?