ben 90 bedenim adet dönemi gelince bi şişer bi ağrır çamaşıra sığmaz ya ben napıyımkeşke benimkide küçük olsaydı
bgn saçlarımı bronz kahveye boyadım..biraz koyu oldu sanki yaa.
inşallah yıkandıkça biraz açılır..
sağol canım.normalde rahatsız etmiyor ama adet dönemlerimde şişiyolar ve acıyolar.Kendiliğinden kaybolabilirler veya büyüyebilirlermiş.Ama dursunlar bi zararı yok sana dedi doktorum.Biyopsi yapıldı temiz çok şükür
benim de anlattıgın gibi oluyor canımm..
çok zorlanıyorumm...bende 90-95 bedenimm...[/QU
rabbim boşuna dememiş cennet annelerin ayağı altına diye her şey kadınlar için ama bu günlerimize şükürler olsun rabbim beterinden korusun
temiz tutsanda onlar bir birine çok yakın oldukları için bide büyük yapışıyo terliyo oda kaşıntı yapıyo pişik oluyodu bir ara bende şimdilik olmuyo ama kaşıntı var tabiki bende kolonya sürüyorum bazen soğuk soğuk değince bi rahatlıyorum ohh ama yarım saat sonra yine aynı en azından biraz rahatlıyorum evdeyken iç çamasırı takma bazen hava alsın sen bilirsin yinede o zamanda rahat oluyor
yarım kilo süt içtim çatlamak üzereyim ne pis boğazım ya
zaten iç çamaşırlarıımı ayrı tutanları tercih ediyorum çok zor ya hem bana ağır geliyo hem bu dert çok zorlanıyorum.....tenim de çok hassas......
yarım kilo süt içtim çatlamak üzereyim ne pis boğazım ya
zaten iç çamaşırlarıımı ayrı tutanları tercih ediyorum çok zor ya hem bana ağır geliyo hem bu dert çok zorlanıyorum.....tenim de çok hassas......
ohh yarasın maşşallah bak şimdi süt dedin kahve çekti canım sütlü kahve içen varmı sütsüzde yaparım isteyen olursa
afiyet olsun canım .......ben de yarın ouç tutucam diye önüme ne gelse yiyom.............
sütlü lütfen.ohh yarasın maşşallah bak şimdi süt dedin kahve çekti canım sütlü kahve içen varmı sütsüzde yaparım isteyen olursa
bebek pudrası kullan benim hiç çekmediğim annanem öyle yapardı maşallahı vardı
ben türk kahvesi bağımlısıyım ama artık yavaş yavaş vazgeçmem gerek bak saate uyutmuyo sonra
sütlü lütfen.sütsüz hiç içemem.....
tamam canım sana sütlü olsun başka kahve isteyen varmı ?????
allah şifa versin tatlım...önemli olan niyettir zatenAllah kabul etsin canım şimdiden bu arada KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN bende oruç tutmak istiyorum ama migren var açlığa ve sıcağa dayanamıyorum hemen hastanelik oluyorum serum ve iğne yemeden kendime gelemiyorum
Allah yardımcımız olsun canım benim benim tenimde hassas kaşıyınca yara oluyor birde bide tatlı tatlı kaşınıyo ki
125benim de anlattıgın gibi oluyor canımm..
çok zorlanıyorumm...bende 90-95 bedenimm...[/QU
rabbim boşuna dememiş cennet annelerin ayağı altına diye her şey kadınlar için ama bu günlerimize şükürler olsun rabbim beterinden korusun
sağol canım ......senin de kandiln mübarek olsun......Allah kabul etsin canım,Kandilizde mubarek olsun...
Kızlar ben kaçıyorum artık süt etkisini yitirmeden zıbaringo:)tatlı uykular herkesee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?