Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi bari çok sevindim biyopsinin temiz çıktığına inşallah kendiliğinden kaybolurlar canım

zaten iç çamaşırlarıımı ayrı tutanları tercih ediyorum çok zor ya hem bana ağır geliyo hem bu dert çok zorlanıyorum.....tenim de çok hassas......

zaten iç çamaşırlarıımı ayrı tutanları tercih ediyorum çok zor ya hem bana ağır geliyo hem bu dert çok zorlanıyorum.....tenim de çok hassas......

Allah yardımcımız olsun canım benim benim tenimde hassas kaşıyınca yara oluyor birde bide tatlı tatlı kaşınıyo ki

afiyet olsun canım .......ben de yarın ouç tutucam diye önüme ne gelse yiyom.............

Allah kabul etsin canım şimdiden bu arada KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN bende oruç tutmak istiyorum ama migren var açlığa ve sıcağa dayanamıyorum hemen hastanelik oluyorum serum ve iğne yemeden kendime gelemiyorum

allah şifa versin tatlım...önemli olan niyettir zaten
Allah yardımcımız olsun canım benim benim tenimde hassas kaşıyınca yara oluyor birde bide tatlı tatlı kaşınıyo ki

evet hayatım ah ahh!..

evet canım cidden öyleee...
allah beterinden korusun halimize binlerce şükürrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…