- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
bayanlar muhabbetiniz gerçekten çok güzel ama bana müsade eşim kalktı hadi diyip duruyo gidip yatmıyoda deli kendinize çok iyi bakın allah rahatlık versin iyi geceler yarın görüşürüz inş.
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsında bırakırsın iyiki alışmışsın en azından zorluk çekmiyorsundur
sen daha yatırmadın mı?Benim ki birazdan sabah oldu diye uyanır
iki defadır hamam böceğiyle karşılaşıyorum çok korkuyorum bir de iğreniyorum.........
allah şifa versin canım........
kocamın uykusu erkenden gelir yanıma gelip aşkım izin veriyo musun yatayım diye sorar sanki vermesem yatmıycakmış gibi....
bayanlar muhabbetiniz gerçekten çok güzel ama bana müsade eşim kalktı hadi diyip duruyo gidip yatmıyoda deli kendinize çok iyi bakın allah rahatlık versin iyi geceler yarın görüşürüz inş.
yok canım benimkisi kafasına birşey taktı onu düşünüp duruyor uyku tutmadı
yoksa imkansız bu saatte kadar oturmazz...
sabah 7 de de göreve gidecekk...
iyi geceler tatlım yine bekleriz....:79::79::79::79:
benimkininde uykusu erkeden gelir yemeğini yer çayını içer sonra biraz netin başına geçer okey oynar saat 11 olunca yanımdaki kanepeye yatar uyur ben yatana kadar orda yatar yatağa yatmaz ben olmadan kayseriye giderim yine koltukta yatar ne kadar kötü bu huyu. Seninki yine izin istiyo biz muhabbet ederken bi bakarım uyumuş
korkulmayacak gibi değil ama hamam böceği inş. her ikisindende kurtulacağım yukarı taşınınca
kızlar yaa evinde böcekle karşılaşan varmı??
korkulmayacak gibi değil ama hamam böceği inş. her ikisindende kurtulacağım yukarı taşınınca
seninkiyle benim ki benziyormuş valla ben de ist a giderim yataga gidemem koltukta uyurum ben sensiz yatamam der...
zorla telle yataga gönderirim
benim evim 1. kat balkonum önü bahçe ağaçlar balkonumda resmen..
çok girmeye çalışıyor engelliyoruzz...
daha evde görmedim çok şükür
ya bişi dicem bende evimde hatta yatak odamda 2 kere hamaböceği gördüm ve öldürdüm tabiki...
yani eşim öldürdü.
la öldürmeye bilem korkuom..
allahımmm kabus yaaa.
yeminle uyku tutmuo..
en ufak bi çıtırtı beni kendimden alıo...
sende bendensinnn
hayatta öldüremem çıkarım koltugun üstüne eşimin gelmesini beklerimm
yatıramadın mı delü..................
sende bendensinnn
hayatta öldüremem çıkarım koltugun üstüne eşimin gelmesini beklerimm
oooff ben nası kurtulucam yaaa..daha taşınalı 2 aymı ne oldu....
elimde ilaçla deli dana gibi dolaşıom evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?