kocamın uykusu erkenden gelir yanıma gelip aşkım izin veriyo musun yatayım diye sorar sanki vermesem yatmıycakmış gibi....
benim herifte kafasını koyar koymaz uyuyo yaaa..
ne gamsız adam.
ben 2 saat kıvranırım yatakta...
ben yatakta konuşmayı severim benim ot o zamanda uyurbende kendi kendime konuşurum bazen zaman geçmiyo napiyim deliyim azcık
ben de çok geç dalarım ya..........benim herifte kafasını koyar koymaz uyuyo yaaa..
ne gamsız adam.
ben 2 saat kıvranırım yatakta...
benimkininde uykusu erkeden gelir yemeğini yer çayını içer sonra biraz netin başına geçer okey oynar saat 11 olunca yanımdaki kanepeye yatar uyur ben yatana kadar orda yatar yatağa yatmaz ben olmadan kayseriye giderim yine koltukta yatar ne kadar kötü bu huyu. Seninki yine izin istiyo biz muhabbet ederken bi bakarım uyumuş
kızlar aranızda glukofen kullanan yoktur inşallah.
ben kullanıorumda.
içer içmez mide bulantısı yapıo.
hoş alıştı füçut artık..
artık yapmıo..
ben de çok geç dalarım ya..........
ilk zamanlar bir bakıyordum ki yatmış amaaaa yatağında bari bana söyle de öyle yat diye diye napsın adam mecbur....
glukofen neki????
kızlar yaa evinde böcekle karşılaşan varmı??
ben lavanta kokusunu çok seviyorum eee bebek kokusunu da yanim bebişimi istiyom....lavanta çayı yerine onu içicemlavantamı istiyorum nedemek??
ben yatakta konuşmayı severim benim ot o zamanda uyurbende kendi kendime konuşurum bazen zaman geçmiyo napiyim deliyim azcık
bende çok severim yatak muhabbetlerini..
ama okadar kapalı kutuki ağzından laf alabilene helal olsun...
bilmemen ne güzel inşallah hiçbilmezsin..
glukofen normalde şeker hastalarının kullandığı bi ilaç.
ama benim gibi pco olan hastaların tedavisindede kullanılıo..
ilaca alışana kadar gecen dönem çok fenaaa..
çok afedersiniz kusmaktan uyku uyuyamıosunuz..
o derece yani...
ben lavanta kokusunu çok seviyorum eee bebek kokusunu da yanim bebişimi istiyom....lavanta çayı yerine onu içicem
biz kadınlar birbirimize mi benziyoruz ne.....acuk deli ve hoş sohbet.....onlar kaybediyorlar.......:76::76::76:
kızlar yaa evinde böcekle karşılaşan varmı??
inşallah canım, ayy canım ya geçmiş olsun ne kadar kullanacaksın peki bunu
banada öyle geldi valla ama bazıları deli olduklarını kabul etmezler
son 7aydır kullanıorum..
hamileliğin ilk aylarındada kullanıcam galiba..
pooffff..
ama alıştım artık bulantı yapmıo..
ilk zamanlar ne kötüydüm aa..
iki defadır hamam böceğiyle karşılaşıyorum çok korkuyorum bir de iğreniyorum.........
allah şifa versin canım........
benim zavalla kociş yanımda yatıyor yatağa git rahatca yat akıllı ne işin var burda rezil uyku çekiyosun ama yok ille rezil uyku olcak benimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?