bata 2 gün varsa idrar testini erken yapmışsın cnm batı geçir birkaç gün ama kana gitmiş kesin sonucu alırsın.inş.hamilesindir.caanım 2 gün oluo yaprım negatif çıktı ama hala hastalanmadım bende bide kanda baktırayım dedim neolur ne olmaz doktorlara gidiorum sürekli film vfalanda çekiolar allah koruusn dimi :) hayırlısı artıkın bakalım sonuç çıksın olumlu olumsuz yazıcm
merhaba bende ümitle beklerler pozitif haberi bu gün adet oldum( 13. gün belli olur diye beklerken... moralim bozulduu arkadaşlar
sevindim canım tahmin etmiştik rahim büyümesinden olduğunu. Tansiyonun için meg öneriler vermiş onlara uy canım. Yat dinlen güzelce.
bence de kesin öyle ya da sırf muhalefet etmek olsun diye öyle söylüyorlar gerçekte ya öyle yapmıyorlardır öne oturuyorlardır ya da istedikleri halde oturamıyorlardır o başlıkta ahkam kesiyorlardır.
iyi canım sevindim artık hamileliğin tadını çıkarırsın..
cok teşekur ederım canım benım tasındık inşallah hayırlı olurfazla ilgılenemıyordu mesela kac santım oldugunu sordum ne yapacan kac santım oldugunu ne meraklı bı annesın sen boyle ya
merhaba bende ümitle beklerler pozitif haberi bu gün adet oldum( 13. gün belli olur diye beklerken... moralim bozulduu arkadaşlar
asembcım elf nerelerde o nasıl bugun gırmedı galıba:18::18:
sanada maşallah benım tazecik gebişimmm
nasılsın bugun kuzum
bat nekadr geçti cnmcım
inşallah bebişin senınledır cnm benımm
iyiyim cnm arkadaşım:) allah şükürler olsun, kar yağıyormu oynadınızmı gene kartopu
selam kızlar benim çok işim vardı bugün ve henüz bitmedi işlerim :))) canım sıkıldı bi gireyim dedim belki hamile habari vardır mutlu olurum didim. varmı benden habersiz hamile olan söyleyin bakayımmmm
6 paket çubuk kraker bide çizi stokladım çekmeceye. Tuzlu tuzlu bulantıma iyi geliyor :26:
slm cnm hoşgeldin koly gelsın
moon83 hamile cnmcım şimdilik peşine gelen yok ama inşallah gelicek yine güzel hbrler
iyi yapmıssın cnm onlar rahatlatır senı
6 paket çubuk kraker bide çizi stokladım çekmeceye. Tuzlu tuzlu bulantıma iyi geliyor :26:
mrb cnm sıkma canını Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder bebişini
evet ya bugunde elf girmedi hergün girerdi oysa
o da senı cok ozlemıstı gelse bari
o da iyi çok şükür kuzum adet olmadıydı dr adet söktürücü vermişti bugun yarın olması lazım
ondan sonrada adetinin 3.gunu dr a gitcek hormonlarına bakılcak kuzum
Evet çubuk kraker cidden iyi geliyor.Sabah yataktan çıkmadan bikaç tane at ağzına biraz daha işe yarıyor.Kaç haftalık oldun puffy?
moon83 ü biliyorum canım akşam okumuştum. ben başka hamileler istiyorum hepiniz hamile kalın inşallahhhhhhhhhhhh
eğer cuma günü kalp atışını duyarsam. Cumartesi eyüp sultana geçicem. Öyle demiştim. Hamiş kalıyım kalbini duyıyım ilk hafta sonu eyüp sultan hz. gitcem demiştim. Cumartesi giderim inşallah
bebek olmamasına cok uzuldum ya inşallah en kısa zamanda onunda olurrr.ya canım bu evde de cok elektırık gıdıyo ya delı etttı benı bu elektırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?