Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bir ayın daha sonu ve sonuç hüsran.. açık pembeleri gördüm kırmızıda yarın sabah yolda.. içimden bişey yapmak gelmiyor..
halbuki en çok bu ay umutluydum..

evet kuzum bizde üzülmüştük ama hayırlısı böyleymiş demekki
inşallah rabbim tez zamanda nasip eder
enee ne kötü bide kış günü çok gıcık gerçekten

canım sen çin takvimine baktın mı ordan cınsıyet tahmını var

bir ayın daha sonu ve sonuç hüsran.. açık pembeleri gördüm kırmızıda yarın sabah yolda.. içimden bişey yapmak gelmiyor..
halbuki en çok bu ay umutluydum..

herşeyin hayırlısı cnm benım yeni ay yeni umut
inşallah tez zamanda gelıcek bebişin

hep iyi ol cnm benımmm yok yagmıyo kuzum ama hala karlar duruyo baya ayaz var erimedi
şimdi iice buzlandı yollar oyuzden bakkala dahi çıkmıyorum kuzum

slm cnm hoşgeldin koly gelsın
moon83 hamile cnmcım şimdilik peşine gelen yok ama inşallah gelicek yine güzel hbrler
ay yavrum karı bende seviyorum ama şu buzlamayı sevmiyorum kaymaktan korkuyorum ben konularda biraz sakarım yav:) dikkat et kocişin alsın çıkma sen bakkala

eğer cuma günü kalp atışını duyarsam. Cumartesi eyüp sultana geçicem. Öyle demiştim. Hamiş kalıyım kalbini duyıyım ilk hafta sonu eyüp sultan hz. gitcem demiştim. Cumartesi giderim inşallah
maşallah puffym ya allah bizede duymayı nasip etsin bende 2hafta önce gittim eyüp sultanımın yanına allahın sevgili kulu ya , çok seviyorum onu

listeye bakıyorumda maşallah hepimize. Hamiş sayısı bat bekleyenleri geçti.
maşallah puffym ya allah bizede duymayı nasip etsin bende 2hafta önce gittim eyüp sultanımın yanına allahın sevgili kulu ya , çok seviyorum onu

bendende selam söylermisin yakında gidemem işlerim çok yoğun
[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]

bayılıyorum şu şarkıya ya

harbiden güzelmiş megim

herşeyin hayırlısı cnm benım yeni ay yeni umut
inşallah tez zamanda gelıcek bebişin

sağol ase.. ama burda da çok arkadaşta gördüğümüz gibi elimizde değil.. zaten işi yeni ay yeni umut olduğu için bırakamıyoruzki.. kırmızıları görüyoruz 1 hafta kırmızılar ve hayalkırıklığı+moral bozukluğu ardından tekrar çalışmalar ve yeni bekleyişler.. hepimiz hakkında hayırlısı..

uzun zamandır ara verdim sohbetlere gelemedim dostlarım kimler hamile ve nasıl hangi yöntemlerle kaldınız acaba ???

ay yavrum karı bende seviyorum ama şu buzlamayı sevmiyorum kaymaktan korkuyorum ben konularda biraz sakarım yav:) dikkat et kocişin alsın çıkma sen bakkala

aynen buzlanma kötü oluyo gerçekten yok anam yok heç çıkamam buzlanma geçene kaa

moon orda hepimiz için avuç açıcam inşallah. Gebişlerimize sağlıklı bebekler, bat bekleyenlere sağlıklı hamişlikler diliycem

Kızlar ben biraz çıkıyorum yemek yapacam.Akşam yine geirim :80::80:

haklısın cnm benımm dediğin gibi herşeyin hayırlısı
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

benım erkek dıyoda bakalım hayırlısı eme benı senın için baktım senınde erkektı. acaba bakıpta gercek cıkan oldumu simdiye kadar

öylemiydi kuzum demekki ben yanlış bakmısım
bizim aile ikiye bölündü babam kız diyo annem erkek
bakalım hangisi çıkcak tabi Rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı evlat nasip etsin herbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…