Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar...
topiklerde geziniyordum...bir dua buldum bebek için..rica ettim özelden attılar nasıl yapılacağı falan herşeyiyle..
ben çok inandım hemen yapıcam..isteyen olursa özelden atabilirim..

bende istiyorum kuzu

meryem suresi değil dimi

bitti mi hüzüncanlık meganım pisim?
gel hunican ol benimle beraber

Bitti şükür
Ben neden bebek olmuyor diye düşünmeyi bırakıp günlerdir acaba yanlış bir kararmı veriyoruz bebek in sorumluluğunu maddi manevi alabilecekmiyiz vs. bunların bunalımındaydım.Ama herşeyi oluruna bırakıp düşünmeme kararı aldım.Allah hayırlısıyla bir evlat nasip ederse ona yetebilecek maddi manevi gücüde verir

Tamam bende taktım hunimiSeni seviyorum bebekim biliyorsun dimi

bende gördüm
gebelik testiyse eğer tebrikler hamişsin galibaaa

evet gebelık testı hıcbır belırtım yok kasık agrımdan ve pıt pıt atmalardan baska..test cok guvenılır degıl dıye bılıyorum aslında yanılma payı var batı beklemem saglıklı olucaktır..sakın ve sessızce nasıl yapıcaksam bunu...allah hepınızden razı olsun,tum dılekler kabul olsun ınsallah..sağolun kızlar

bende gördüm canım sabah ilk idrara yap birde

batın ne zaman? Insallah hamilesindir.Bir de hemen mi çıktı yarım saat bekledin mi çizgi için?

merhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum ama uzun zaandır takip ediyorum yazılanları..benim de şöyle bir derdim var: bebek istiyorum fakat biraz kilom fazla 1 yıllık evliyim daha doğrusu evlendikten sonra hızlı kilo aldım herneyse 6 aydır bebk sahibi olmak için uğraşıyorum fakat ilk denemede büyük hayal kırıklığı yaşayarak doktora gittim doktorum bayandı ve daha erken olduğunu 3 ay dk hapı kullanmamı ve bu süreç içinde kilo vermemmi söylede ben 1 ay dk kullandım ama çevreninde etkisiyle bi başka doktora gittim o da daha ilk gittiğimde ne olduğuna bile bakmadan klomen verdi hemen ardına çatlatma iğnesi ve sonuç yumurtam çatlamadı tabi o ilk bu tedaviye başladığında öyle mutlu oldum ki sanki 9 ay sonra miniğimi kucağıma alacakmışım gibi geldi.ama çatlmadı yumurtam takibinde 15 gün sonra adet oldum kist oluştu ama attım o kisti sonra ki ay gel dedi ben gitmedim bu süreçde normal adetim devam etti ama en son aylül dönemim kaçtı ve ilk defa böyle bi sorun yaşadım 26 yaşındayım ve 12 yaşımdan beri çok düzenli adet olurdum hatta saati bile şaşmazdı neyse aynı doktora gittim kist yoktu strese bağlı gecikme dedi ve ben adet söktürücü kullandım ama yine adet olmadım doktorun dediği tarihi 15 gün geçti
gittiğimde bana beki geç yumurtlama olmuştur hamile olabilirsin dedi ben ne sevine bildim ne üzülebildim hap kullanmıştım çünkü ama hiç tahlilde yapmadı bu arada ama gebelikde yokmuş 3 cm lik basit kist oluşmuş yani yumurta çatlamamış ben bunun üzerine kisti eritmek için verdiği dk hapını kullanmadım fakat yine adetim 2 ay gecikti eski doktoruma gittim uygulanan tedaviyi duyunca senin yaşında bi hasta için hemen bu tedavi başlamaz dedi neyse adet söktürücü verdi ve ben adet oldum ama bu ay yine 15 gün geçti sabah gebelik testi yaptım negatif ve doktorum izine çıkmış ben de sizlerden duyduğum hayıt hapını içmeyi düşüüyorum acaba ben bu hapa adet söktürücü kullanıp adet olduktan sonra mı bşlasam yoksa şimdi başlasam adet söktürür mü çok uzun oldu ama çok mutsuzum ve sizlerin beni ii anlıcanı umarak affınıza sığınarak içimi döktüm.şimdiden teşekkürederim cevaplarınıza.

yok almadım size danışıyım dedim canım

ne kadar almam lazım

canım ben kök olarak almıştım kendim öğütüp toz haline getirmiştim.ama şimdi toz olarak satıyo aktarlar.
sende öyle al evde öğütmesi çok zor çünkü benim eski robotum vardı onna yaptım
canım şöyle söyliyeyim ben sana 10 gr çaksır tozuna 200 gr lık çiçek balıyla karıştırıyorsun
bal markalı iyi olsun
ölçü bu şekilde canım.20 gr alırsan 400 gr balla karıştırırsın bir kavanoz çıkar.ışık almayan bir yerde muhafaza et
birde tahta kaşıkla yesin eşin.metal kaşık sürmeyin her akşam bir tatlı kaşığı bu kadar yani

bebekler kısmetleriyle gelirler pisim,düşünme sen..
akışına bırakmak en güzeli..

bende seni seviyorum

çoookkk teşekkür ederim canımcım çok sağol Allah ne muradımız varsa versin inşallah

selam

hayıt hapı hormon düzenleyici..
öncelikle adet olun..
sonrasında adetin 3. günü bu hayıt hapına başlayın ve yumurtlamanız bittiğinde de bırakın..

Son düzenleme:
yemek faslı bitti..
ferda bu kadar aman vermeyen sancı doğru mu ya?
bi daha arasan doktoru?

Normalll megommm ilk gebeliklerde plesanta rahim agzinda olabilirmis enderde olsa o yukari ciktikca agri yapiyomus bence ferdaninda oyle

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar spor yapıp sonra duşumu alıp yatıcam
hamileyim ya erkenden uykum geliyo bu aralarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…