Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Film izliyoduk güya,tabii ki benimki sızıp kaldığı için,yalan oldu film de

hoşgeldinnnnnnnnn cnm ben iyiyim sen nasılsın?

birsum bana da atabilirmisin duayı bende de bi dua kitabı var onda da erkek çocuk isteyenler için dua yazıyo

iyiyim canım. ev işleriyle uğraşıorum gece gece. çamaşır astım biraz ütüm var onları yapıcam şimdi.

bendede adet olcakmışım hissi oldu sürekli gidiyordum wc ye bakmaya, ama diger belirtiler olmadı sancı dışında değişiyor yani inşallah gibesindir.

:18::18:korkuyorum canım ama inş senden darısı bulaşır tatlım bende 2 günü geçiriyim size buradan kocaman hamileyiiiiiiiiiiimmm diyebileyim Allah'ın izni ile

iyiyim canım. ev işleriyle uğraşıorum gece gece. çamaşır astım biraz ütüm var onları yapıcam şimdi.

benimde tek tük işim var ama yok gece yok dizi yok bilememne diye bahaneler yaratıyorum kendime

Film izliyoduk güya,tabii ki benimki sızıp kaldığı için,yalan oldu film de

ohhhhhhhhhhh güzel olmuş rahat rahat takılırız

silammm bir sürü ütü yaptım btmedi dahaa bi mola vereym dedm sırtma göğsme de sıcak bez koydm ökrsk için başkra türlü geçmicek bu oksürük :26: şimdi kendme nette nevresm alcm çok guze uygun nevresmler varmş....

cnm hastaysan yormasaydın kendini bide benim eşimde grip gibi.öksürük için zeytinyağına azcık kekik yağı damlatıp gögsüne sürüyoruz sonra sıcak havlu koyuyoruz baya faydası oluyo

hoşgeldin bebeişim...
ohh maşallah b,t,rmişsin ütüleri geçmiş olsun..
keşke bnmkilerde eskise bende alsam annem çeyizime bir dünya yedekte koymuş.10 sene alamam heralde nevresim..
şööle aşk temalı güzel bir nevresim al benceee

kızlar yaaaaaa kimseden ses çıkmıyo benimde canım sıkılıyo kocişimde yokkkkkkkkkkkkk

beestecim bu testi doktor yaprıtmamızı istedi hemde 2 defa yaptık....
alah hepimize yardım etsin
bugün adet oldum benim adetler düzenlidir saati şaşmaz
yumurtlama günüme denk getirrdik ilişkiyi inanın sabah yaptık spermler daha hızlı oluyo diye
belimin altına yastık koydum yattığım yerden 3 saat kalkmadım...
olmamış demekki
eşim benden daha çok üzülüyor inanın

Kızlar,bebek sohbetlerinin sabit konu olmaması daha iyi olur diye düşündüm ve kaldırdık sabit konudan..
ilaç,ateş ölçme,preesed gibi topikler sabit olmalı..
tabii bizim topik de artık sabit değil..
bizler yazdıkça üst sıralara çıkacak..

cnm hastaysan yormasaydın kendini bide benim eşimde grip gibi.öksürük için zeytinyağına azcık kekik yağı damlatıp gögsüne sürüyoruz sonra sıcak havlu koyuyoruz baya faydası oluyo
bak bu da iimş hilalm haftasonu yapaym ben bunu da

btmedi bi beyazlar kaldı ama az ...ben çok kaliteli nevresmler almadm birsumm blerek dedm sonra begendgm olur degştrrm die bi de çok taksde grmek istemedm çeyiz zamanı
şimdi alcm iki tane falan ama karr veremedmm hepsi çook guzelll

bende her türlü yapılacak olanı yapıyorum 7 aydır..
olmayınca olmuyor..
hayırlısı hakkımızda canım..
senin batı da yazalım mı listemize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…