hepicinizeeeeeee meraba kızlar nasılsnız.
hoşgeldinnnnnnnnn cnm ben iyiyim sen nasılsın?
birsum bana da atabilirmisin duayı bende de bi dua kitabı var onda da erkek çocuk isteyenler için dua yazıyo
bendede adet olcakmışım hissi oldu sürekli gidiyordum wc ye bakmaya, ama diger belirtiler olmadı sancı dışında değişiyor yani inşallah gibesindir.
Film izliyoduk güya,tabii ki benimki sızıp kaldığı için,yalan oldu film de
iyiyim canım. ev işleriyle uğraşıorum gece gece. çamaşır astım biraz ütüm var onları yapıcam şimdi.
hoşgeldinnnnnnnnn cnm ben iyiyim sen nasılsın?
birsum bana da atabilirmisin duayı bende de bi dua kitabı var onda da erkek çocuk isteyenler için dua yazıyo
attım hilalim sanada..
çok sagol cnm benimki yaparmı bilmemde ben deniycem
silammmbir sürü ütü yaptım btmedi dahaa bi mola vereym dedm sırtma göğsme de sıcak bez koydm ökrsk için başkra türlü geçmicek bu oksürük :26: şimdi kendme nette nevresm alcm çok guze uygun nevresmler varmş....
silammmbir sürü ütü yaptım btmedi dahaa bi mola vereym dedm sırtma göğsme de sıcak bez koydm ökrsk için başkra türlü geçmicek bu oksürük :26: şimdi kendme nette nevresm alcm çok guze uygun nevresmler varmş....
bak bu da iimş hilalm haftasonu yapaym ben bunu dacnm hastaysan yormasaydın kendini bide benim eşimde grip gibi.öksürük için zeytinyağına azcık kekik yağı damlatıp gögsüne sürüyoruz sonra sıcak havlu koyuyoruz baya faydası oluyo
hoşgeldin bebeişim...
ohh maşallah b,t,rmişsin ütüleri geçmiş olsun..
keşke bnmkilerde eskise bende alsam annem çeyizime bir dünya yedekte koymuş.10 sene alamam heralde nevresim..
şööle aşk temalı güzel bir nevresim al benceee
beestecim bu testi doktor yaprıtmamızı istedi hemde 2 defa yaptık....
alah hepimize yardım etsin
bugün adet oldum benim adetler düzenlidir saati şaşmaz
yumurtlama günüme denk getirrdik ilişkiyi inanın sabah yaptık spermler daha hızlı oluyo diye
belimin altına yastık koydum yattığım yerden 3 saat kalkmadım...
olmamış demekki
eşim benden daha çok üzülüyor inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?