aaaaaa çok güzel bu yaaaaaaaaaa. mavi insana rahatlık ve huzur verir. çok beğendim ya yeni nevresiminle hamiş kalırsın inşallah :))
saol gülümmmmcnm benm ozluom seni yaaa gtme buralardann
naber gülbebekim
bende yedikçe şişiyorum,şiştikçe yiyorum offfffffff
evt cnm mor çok guzel bi renk ben de çook severmm
hoşbulduk hilalcimmmmmmhoşgeldin gülbebekkkk
can boğazdan gelirbunu diyen bende kilo almaya çalışıyorum
en çok bunu beyendim ben mor hastasıyım yatak odam da beyaz çarşaflarım hep mor ve tonları
Tabi tabii Hürremci seniiiiiiiiyiyim şükür canım
topiğe girince editörlük falan yalan oluyo..hiç çıkmak istemiyorum başka bi yere:26:
geçen yaz 50 kiloydum şimdi 60 seneye 70 sonraki sene 80.................................
selam oflummmmiyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
Megim bende aynı senin gibiyim biliyorsun gece gündüz demez açıktıkça yerim normalde.Ama geçen hafta üşütmüştüm rahatsız olduğum için bulantım vardı yemek yiyemedim.Bir hafta olucak ve hala yemek görmek istemiyorum midem kaldırmıyor.Demek istediğim yiyebiliyorsan yeBen şuan yemek yemek istiyorum ama içim almıyor keşke yesemde yiyebilsem diyorum.Birgün böle diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.En sevdiğim yemekler bile iştahımı açmıyor Böle giderse midem çok küçülecek ve hasta olucam inşallah en kısa sürede eski obur halime dönebilirim.
bişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
perdelerim de more halım da tabii
Ayy ben çok merak ettim.Nasıl duruyor mor duvarda eminim çok güzeldir ama o bütünlüğü görme şansımız olsaydı keşke:26:Evim evim güzel evime resim eklemek istermisin bebembişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
Tabi tabii Hürremci seniiiiiii
ayy hiç boylee düşnmmştmm demi yaa çokk saoll kselmmmmmutlu oldm bunları alnca yaa kaç gundr sıkntı sıkntı içim açldı vallaa
Duygum gitmek değilde bebek düşüncesinden uzak olmaya çalışıyorum iştee sürekli başka şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum o kadar yoruldum ki bunu anlatmam imkansız o yüzden biraz bu düşünceden uzak kalmak adına pek uğrayamıyorum ama meraktan içim içimide yemiyor değil hani
hoşgeldin canım iyiyik ssen nasılsın
hoşbulduk hilalcimmmmmm
Tabi tabii Hürremci seniiiiiii
Oda iyiymişşş
selam oflummmmsen nasılsınnnn kuzummm
Hoş geldin oflucum
iyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
bişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?