Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaaaaa çok güzel bu yaaaaaaaaaa. mavi insana rahatlık ve huzur verir. çok beğendim ya yeni nevresiminle hamiş kalırsın inşallah :))

ayy hiç boylee düşnmmştmm demi yaa çokk saoll kselmmmm mutlu oldm bunları alnca yaa kaç gundr sıkntı sıkntı içim açldı vallaa

saol gülümmmm cnm benm ozluom seni yaaa gtme buralardann

Duygum gitmek değilde bebek düşüncesinden uzak olmaya çalışıyorum iştee sürekli başka şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum o kadar yoruldum ki bunu anlatmam imkansız o yüzden biraz bu düşünceden uzak kalmak adına pek uğrayamıyorum ama meraktan içim içimide yemiyor değil hani

en çok bunu beyendim ben mor hastasıyım yatak odam da beyaz çarşaflarım hep mor ve tonları[/QUOTE]

evt cnm mor çok guzel bi renk ben de çook severmm

naber gülbebekim

bende yedikçe şişiyorum,şiştikçe yiyorum offfffffff

Megim bende aynı senin gibiyim biliyorsun gece gündüz demez açıktıkça yerim normalde.Ama geçen hafta üşütmüştüm rahatsız olduğum için bulantım vardı yemek yiyemedim.Bir hafta olucak ve hala yemek görmek istemiyorum midem kaldırmıyor.Demek istediğim yiyebiliyorsan yeBen şuan yemek yemek istiyorum ama içim almıyor keşke yesemde yiyebilsem diyorum.Birgün böle diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.En sevdiğim yemekler bile iştahımı açmıyorBöle giderse midem çok küçülecek ve hasta olucam inşallah en kısa sürede eski obur halime dönebilirim.

hoşgeldin gülbebekkkk

can boğazdan gelir bunu diyen bende kilo almaya çalışıyorum

en çok bunu beyendim ben mor hastasıyım yatak odam da beyaz çarşaflarım hep mor ve tonları
hoşbulduk hilalcimmmmmm
iyiyim şükür canım
topiğe girince editörlük falan yalan oluyo..hiç çıkmak istemiyorum başka bi yere:26:
Tabi tabii Hürremci seniiiiiii
geçen yaz 50 kiloydum şimdi 60 seneye 70 sonraki sene 80.................................
Oda iyiymişşş
iyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
selam oflummmmsen nasılsınnnn kuzummm

allah şifa versin pisime

bişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
perdelerim de mor e halım da tabii

hepsi mor yaniiiii evde ışıldakla gezmiyorsun dimiiii
benimde oturma odam mor duvarlar lila

Son düzenleme:
bişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
perdelerim de mor e halım da tabii
Ayy ben çok merak ettim.Nasıl duruyor mor duvarda eminim çok güzeldir ama o bütünlüğü görme şansımız olsaydı keşke:26:Evim evim güzel evime resim eklemek istermisin bebem

ayy hiç boylee düşnmmştmm demi yaa çokk saoll kselmmmm mutlu oldm bunları alnca yaa kaç gundr sıkntı sıkntı içim açldı vallaa

sen benim evimi görsen tam bi cümbüş. mutfağımın duvarları çimen yeşili dolaplar beyaz, salonumdaki koltuklar turkuaz, banyom kırmızı, yatak odam leylak... heryer rengarenk. sıkılma tatlım ya bak biz varız derdimizde aynı biliyosun. allah yardımcımız olsun. herşey çok güzel olucak arkadaşım inan buna hiçbişeyi takma kafaya

sen de haklsn gülüm bnm nasl rahat etcksn tatlım zor bi süreç bu yaa çok yoruluoz gülüm yaa pazardan beri yaşlandm valla seni o kadar anlıorm ki ama atlatcz gülüm görcksn ii günler de olck elbet hep kışi gtmz bunn baharı da varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…