ooo süper ben de renklere baylrmm otrma grubum fuşya çock odamda minderler var rengarenk çimen yeşli ve beyaz çok hoş geldi gözme ..Allah razı olsn cnm valal sizin saynezde toparladmsen benim evimi görsen tam bi cümbüş. mutfağımın duvarları çimen yeşili dolaplar beyaz, salonumdaki koltuklar turkuaz, banyom kırmızı, yatak odam leylak... heryer rengarenk. sıkılma tatlım ya bak biz varız derdimizde aynı biliyosun. allah yardımcımız olsun. herşey çok güzel olucak arkadaşım inan buna hiçbişeyi takma kafaya
hoşgeldnn oflummmiyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
bişey söyleyeyim mi,benim yatak odamın duvarları kopkoyu mor
perdelerim de more halım da tabii
sen benim evimi görsen tam bi cümbüş. mutfağımın duvarları çimen yeşili dolaplar beyaz, salonumdaki koltuklar turkuaz, banyom kırmızı, yatak odam leylak... heryer rengarenk. sıkılma tatlım ya bak biz varız derdimizde aynı biliyosun. allah yardımcımız olsun. herşey çok güzel olucak arkadaşım inan buna hiçbişeyi takma kafaya
hoşbulduk kuzularım..
çok halsizim ya başım çok ağrıyo gözlerim bulanıyo sanki..
bide ben hala tam bitemedim kahverengi lekeler var.
hiç böyle bişey görmemiştim
duygucum güle güle kullanın
megim benim yatak odamda kırmızı
hoşgeldnn oflummm
biter cnm yaa temzlenıodr iice rahm hazrlıo tekrar kendini
duygucum güle güle kullanın
megim benim yatak odamda kırmızı
haklısın kuzummm hürremimmmmme ben muhteşem yüzyıl ve diğer diziler topiklerinde de editörüm,oralara da bakmam lazım
önümüzdeki güzel günler bizi bekliyorr herşey çok güzel olacakkkksen de haklsn gülüm bnm nasl rahat etcksn tatlım zor bi süreç bu yaa çok yoruluoz gülüm yaa pazardan beri yaşlandm vallaseni o kadar anlıorm ki ama atlatcz gülüm görcksn ii günler de olck elbet hep kışi gtmz bunn baharı da varr
hoşbulduk kuzularım..
Ohhh ne güzel her yer rengarenk
Benimde oturma odam pembe yatak odam kahverengiİçim sıkıldı kahveden yatak odama acilen renk gelmesi lazım.Ama yazın ev taşıyacağımız için o zaman bişeyler düşünürüm artık.Hep yeni birşey alıcağım zaman sade alıcam desemde.Elim pembelere morlara gidiyor
haklısın kuzummm hürremimmmmme ben muhteşem yüzyıl ve diğer diziler topiklerinde de editörüm,oralara da bakmam lazım
önümüzdeki güzel günler bizi bekliyorr herşey çok güzel olacakkkksen de haklsn gülüm bnm nasl rahat etcksn tatlım zor bi süreç bu yaa çok yoruluoz gülüm yaa pazardan beri yaşlandm vallaseni o kadar anlıorm ki ama atlatcz gülüm görcksn ii günler de olck elbet hep kışi gtmz bunn baharı da varr
hoşbulduk kuzularım..
hoşbulduk kuzularım..
hoşbulduk kuzularım..
saol cnm benm kırmızı da tutku rengi tam
süper
benim mor ama kopkoyu mor böyle..
Ayy ben çok merak ettim.Nasıl duruyor mor duvarda eminim çok güzeldir ama o bütünlüğü görme şansımız olsaydı keşke:26:Evim evim güzel evime resim eklemek istermisin bebem
meg biz kardeşmiyiz yoksa benimde odam öyleama duvarlar açık lila üzerinde mor kelebekler var
ooo süperrr bnm lila halımla perdlermde lila beyaz ...süper duruodr emnm yatak odan megim
benim şubatta doğum günüm
hep birlikte gebe kalırız inşallah
normaldir ofluummm kolay değil düşük sonuçtaa biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?