Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dayımında bu incirle olmuş çocuğu biliyomusun. 3 tane oğlu var şimdi çocuklara diyoki bana nasıl saygı gösteriyosanız incirede göstericeksiniz gördünüzmü hazır ola geçiceksiniz

inşş bizim de olur incir sayesndeee

Son düzenleme:
meg sen mi kapattn konuyu ?

ben timin halvetten geldim daha,konuyu monu görmedim..
meraktan baktım kapanmıştı
kötü içerikleyin kızlar farkettiğiniz zaman,birimizden biri müdahale eder..

dayımında bu incirle olmuş çocuğu biliyomusun. 3 tane oğlu var şimdi çocuklara diyoki bana nasıl saygı gösteriyosanız incirede göstericeksiniz gördünüzmü hazır ola geçiceksiniz

çocuklardan birinin adını incir koysaydı bari dayınn

heh geldi bak
ben ipincecik dal gibi biriyim bi kere (inannnmaaaaaa)

çok ayıpp evek

meggg bugn kulagn cınladı mı ders ktabnda meg ismi gecıodu bugun okdukça sen geldn aklma

hehehhe küçükken jetgiller vardı oradaki salak köpeğe bayılıyordum astro sana jet deyince aklıma geldi hehehehe sayın jet editörümmm göbişden bebişden ne haber bakayım

bilmem daha halvetten çıkamıyorum ki ben..
bu ovucanlar silikleşmedi bi türlü benim ya

sen söyle,ben senden haber bekliyorumm

Dayıya bak seeen Ama haklı adam incir ona 3 evlat vermiş ömür boyu ödeyemez hakkını

45 kişi pür dkkat okuodu konuyu dizi film gibi ama hemen mudahale hooop kapandı

tam keçiboynuzunu yedirdik herifi kudurttuk misafir geliyo görüyomusun. neyse kalkımda üstümü giyim

bilmem daha halvetten çıkamıyorum ki ben..
bu ovucanlar silikleşmedi bi türlü benim ya

sen söyle,ben senden haber bekliyorumm

yarında geçerse inş büyük ihtimal bebiş geliyor diyeceğim canım ama beklemedeyim şimdilik :18::18::18: ama sanmam ya tüm adet belrtileri var bel ağrısı göğüs şişliği asabiyet vs
olur canım senin ben benden önce senden haber bekliyorum jet editörüm sıkı çalış bu ay beni umutlandıran rahim filmi sonrası olması

kız senin ayakta ne işin var halvet sonrası dr bana yat zıbar sabaha kadar kalkma dedi halvet sonrası anca öyle tutar bu yavaşlıkla dedi

kız senin ayakta ne işin var halvet sonrası dr bana yat zıbar sabaha kadar kalkma dedi halvet sonrası anca öyle tutar bu yavaşlıkla dedi

bacaklarmzdan tavana asalm kendimizi bak nasıl tutuo töbe yaaa tmm hunican zamanm geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…