Ama meg bende sende ikimizde aynıyız sığarmıyızki az zorlarsak sığarızzzz
aaa ne ayıpppppp
jetgil meggil
ye kız iğrenç felan değil bal kaymak onlar yeki göbişde bebiş olsun çabuk
dayımında bu incirle olmuş çocuğu biliyomusun. 3 tane oğlu var şimdi çocuklara diyoki bana nasıl saygı gösteriyosanız incirede göstericeksiniz gördünüzmü hazır ola geçiceksiniz
meg sen mi kapattn konuyu ?
dayımında bu incirle olmuş çocuğu biliyomusun. 3 tane oğlu var şimdi çocuklara diyoki bana nasıl saygı gösteriyosanız incirede göstericeksiniz gördünüzmü hazır ola geçiceksiniz
heh geldi bak
ben ipincecik dal gibi biriyim bi kere(inannnmaaaaaa )
çok ayıpp evek
hehehhe küçükken jetgiller vardı oradaki salak köpeğe bayılıyordum astro sana jet deyince aklıma geldi hehehehe sayın jet editörümmm göbişden bebişden ne haber bakayım
benim kardeşceğizimle sözlüsü geliyomuş bana anacım çay koyayım
ben timin halvetten geldim daha,konuyu monu görmedim..
meraktan baktım kapanmıştı
kötü içerikleyin kızlar farkettiğiniz zaman,birimizden biri müdahale eder..
meggg bugn kulagn cınladı mı ders ktabnda meg ismi gecıodu bugun okdukça sen geldn aklma
yok be aynı sitedeyiz zaten sabaha kadar film seyrederiz şimdibu saatte sizi yatırmaya mı gelecekler yavvv
Dayıya bak seeenAma haklı adam incir ona 3 evlat vermiş ömür boyu ödeyemez hakkını
bilmem daha halvetten çıkamıyorum ki ben..
bu ovucanlar silikleşmedi bi türlü benim ya
sen söyle,ben senden haber bekliyorumm
ben timin halvetten geldim daha,konuyu monu görmedim..
meraktan baktım kapanmıştı
kötü içerikleyin kızlar farkettiğiniz zaman,birimizden biri müdahale eder..
kız senin ayakta ne işin var halvet sonrası dr bana yat zıbar sabaha kadar kalkma dedi halvet sonrası anca öyle tutar bu yavaşlıkla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?