Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saoll damlacımmm zaten aysun yemez bşey yarın ben sana soleym fena gaza geldk biz sormaaa

gelin gelin gaza iyidir ama önemli olan az ve öz yemek sağlıkla kilo vermek yoksa hoooop geri alıyorsun verdiğin gibi kiloları

ya ben papatyayı gördüm sanki
papatya gibisin beyaz ve ince
hoş geldin canım

gelin gelin gaza iyidir ama önemli olan az ve öz yemek sağlıkla kilo vermek yoksa hoooop geri alıyorsun verdiğin gibi kiloları

hoş geldin canım

valla bu sefer karrlym cnm inş ulaşçm hedefme aslnda 63 falan olmak istiyorum ama bebişe kadar 72 iidr

hoş geldin canım

hoş buldum canımmmmmmm çok kıbarsın
ama benzetmeyin tam tersiyim
anlat bakalım görüşmeyeli ne gelişmeler var tedavinde

aferin sana canım hadi ben bisküvi meyve felan geçiştiriyorum da makanada ağır olur be kuzum u saatte nasıl diyettesin sen

benm gece hiçbşey yiyesm gelmıo yaa nasl sevnıom bu durumaa bi elma yıorm belki mandalin o da seyrek sırf btki çayı ve su içıorm akşam 8 den sonra ...eskdenn???boşverrr mazimm sabıkalı

bilmem daha halvetten çıkamıyorum ki ben..
bu ovucanlar silikleşmedi bi türlü benim ya

sen söyle,ben senden haber bekliyorumm
MEG HAMİŞSİNNN DIRIRIRIRI HAMİŞSİNN DIRIRIRIII HAMİŞSİN DIRIRIRIRI SEN HAMİŞSİN ARKADAŞŞŞŞ
bacaklarmzdan tavana asalm kendimizi bak nasıl tutuo töbe yaaa tmm hunican zamanm geldi
kuzumm ben bu ay halvetten sonra tavana diktim ayaklarımı amaa baya baya belim yukardaydı salladımmm sağa sola kendimiii sırf dalgasına yaniibelki öyle tutar dedim ama bakıp göreceğiz delirdim iyicee
bu saatte kaç klosn ki sen gülüm ? süle bakayım ona göre degerlndrym o makarnayı
söyleyimmi bugün arkadaşta tartıldım 60 olduğumu gördümmm Hızla kg alıyorum ama yapacak bişey yok ben basenlerden alıyorum kgyu üstte bişey yokta alt gidiyorrr kendi kendine
kaç kilosun bende diyetteyim ama ağırağır veriyorum kiloları çünkü bol kaçamak yapıyorum
kaçamak yapmasak iyidee yaplıyor işte ben kaçamağı aştım bildiğin yiyorummm

mesaj yazıyor olduğunuz için,konu abone konularınıza eklendi..
kontrol paneli sayfanızda görmeniz gerek bu topiği..

yok canım eklenmemiş bana baktım boş diyor aboneliğe yada ben beceremedim ama dediğin gibi olmamış kontrol panelide boş

aferin sana canım hadi ben bisküvi meyve felan geçiştiriyorum da makanada ağır olur be kuzum u saatte nasıl diyettesin sen

yok ya ben diyet miyet yapamıycammm bana göre değil ben biraz daha alırsam yapayım diyorum ama 5 aydır 8 kg falan almışım iyimi? dahada alıcam herhalde hep bu ilaçlar yapıyorr

60 ii be gülümmama tmm bundan fazla alma evt hatta bi üç beş versn zaten alcn hamşlgnde ...yimeee bakayım oyle bu saatte makrna falann cısssss

yok canım eklenmemiş bana baktım boş diyor aboneliğe yada ben beceremedim ama dediğin gibi olmamış kontrol panelide boş

damlacım o zaman,
bu sayfa açık ya, sağ üst köşede ''seçenekler'' var,ordan ''bu konuya abone ol''u işaretle..
bak bakalım?

hoş buldum canımmmmmmm çok kıbarsın
ama benzetmeyin tam tersiyim
anlat bakalım görüşmeyeli ne gelişmeler var tedavinde

olsun kuzum bırak dış görünüşü için incecik kibar olsun ne demişler yüz güzelliğine doyulmuş ama huy güzelliğine doyulmamış demi

valla bende her şey yapıldı bu ayda rahim filmi çektirdim bir şey yokmuş
azıcık benim herifde sorun var gibi şekil birazcık bozukmuş ve hareket yavaşmış dr hemen aşılama yapalım dedi ama ben bekleyelim dedim 2 ay normal yoldan olmazsa mart ayında aşılama için start diyeeğiz artık kısmet bu arada bata 1 gün avr bekliyoruz işte sonucunu

sende ne var ne yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…