saoll damlacımmm zaten aysun yemez bşey yarın ben sana soleymfena gaza geldk biz sormaaa
eee başka ne var ne yokkkk
Diyete girdim bir koca tabak makarnayı yedimmmm
hayret meg niye yok bu gece
gelin gelin gaza iyidir ama önemli olan az ve öz yemek sağlıkla kilo vermek yoksa hoooop geri alıyorsun verdiğin gibi kiloları
ya ben papatyayı gördüm sanki
papatya gibisin beyaz ve ince
hoş geldin canım
yeniyim ben bidaha bu sayfayı nasıl bulucam peki
hoş geldin canım
foruma girince gebelik sayfasında bulursun burayı yani ben eski olmama rağmen hala öyle buluyorum
meg duymasın başka nasıl bulurum bende bilmiyorum
gelin gelin gaza iyidir ama önemli olan az ve öz yemek sağlıkla kilo vermek yoksa hoooop geri alıyorsun verdiğin gibi kiloları
ya ben papatyayı gördüm sanki
papatya gibisin beyaz ve ince
hoş geldin canım
mesaj yazıyor olduğunuz için,konu abone konularınıza eklendi..
kontrol paneli sayfanızda görmeniz gerek bu topiği..
aferin sana canım hadi ben bisküvi meyve felan geçiştiriyorum da makanada ağır olur be kuzum u saatte nasıl diyettesin sen
MEG HAMİŞSİNNN DIRIRIRIRIbilmem daha halvetten çıkamıyorum ki ben..
bu ovucanlar silikleşmedi bi türlü benim ya
sen söyle,ben senden haber bekliyorumm
kuzumm ben bu ay halvetten sonra tavana diktim ayaklarımı amaa baya baya belim yukardaydı salladımmm sağa sola kendimiii sırf dalgasına yaniibacaklarmzdan tavana asalm kendimizi bak nasıl tutuo töbe yaaa tmm hunican zamanm geldi
bu saattekaç klosn ki sen gülüm ? süle bakayım ona göre degerlndrym o makarnayı
kaçamak yapmasak iyidee yaplıyor işte ben kaçamağı aştım bildiğin yiyorummmkaç kilosun bende diyetteyim ama ağırağır veriyorum kiloları çünkü bol kaçamak yapıyorum
mesaj yazıyor olduğunuz için,konu abone konularınıza eklendi..
kontrol paneli sayfanızda görmeniz gerek bu topiği..
aferin sana canım hadi ben bisküvi meyve felan geçiştiriyorum da makanada ağır olur be kuzum u saatte nasıl diyettesin sen
MEG HAMİŞSİNNN DIRIRIRIRIHAMİŞSİNN DIRIRIRIII HAMİŞSİN DIRIRIRIRI SEN HAMİŞSİN ARKADAŞŞŞŞ
kuzumm ben bu ay halvetten sonra tavana diktim ayaklarımı amaa baya baya belim yukardaydı salladımmm sağa sola kendimiii sırf dalgasına yaniibelki öyle tutar dedim ama bakıp göreceğiz delirdim iyicee
söyleyimmi bugün arkadaşta tartıldım 60 olduğumu gördümmm Hızla kg alıyorum ama yapacak bişey yok ben basenlerden alıyorum kgyu üstte bişey yokta alt gidiyorrr kendi kendine
kaçamak yapmasak iyidee yaplıyor işte ben kaçamağı aştım bildiğin yiyorummm
yok canım eklenmemiş bana baktım boş diyor aboneliğe yada ben beceremedim ama dediğin gibi olmamış kontrol panelide boş
hoş buldum canımmmmmmm çok kıbarsın
ama benzetmeyin tam tersiyim
anlat bakalım görüşmeyeli ne gelişmeler var tedavinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?