Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah kızlarr nasipte varsa olur megin nasıl çıkacak acaba ? Hayırlısı hakkımızda komşum yemeğe çağırdı beni ben gidiyorum gelince görüşürüz inşallah öpüyorumm hepnizi

yemek pişirmedim daha..
ya kıymalı makarna attırıveriim tamamdır hıhhhhh hergün hergün ne bu ay

bebekim bence sen gebesin..
bat geldi ve lh'ın düşmüyor..
inşallahhh
benim de bugün 19. gün ve koyu 2. çizgim var yine :26:

Ben mi gebeyimm inşallah meg bence sende gebelik yolundasın lh seninde düşmüyor baksana doktora gidelimmiki pazartesi günüüü:44:

Ben mi gebeyimm inşallah meg bence sende gebelik yolundasın lh seninde düşmüyor baksana doktora gidelimmiki pazartesi günüüü:44:
ben paşa paşa batı beklicem..
ama ne zaman bat acaba

batı bekleriz beklemesinede bat ne zamannnn dediğin gibiii

of bilmiyorum..
takmıycam kafama..
olmuşsa olmuştur napiim ya

heh işte koyu çizgiler bitmeyince de halvet de bitemiyo,bi de o var tabi

meg , gülbebek, hilal...

hadi bakalım kızlar sizi bu ay bekliycem sabırsızlıkla..

şaka bir yana bendede adet belirtileri başlamadı henüz normalde 10 gün kala göğüs ağrısı başlardı amaaa:26:

slm kizlar ancak gelebildim.bugun burda hafta sonu oldugu icin eczane kapali ovulasyon testi alamadim yarin bakicaz artik

tast yapan arkadaslar hayirli haberlerinizi bekliyoruz...

kızlaar bişe sorcam bende de sürekli uyku hali var bi de akıntım var kahverengi adet günüme de daha çok var bana noluyor anlamadım sizce hamilemiyiim ki ?

bende merakdan ölcem ya bugün doktora gitcekti büyük ihtimalle ama haber gelmedi.

Bu arada eşim mesaj attı aşkım bebişim nasıl dedi
Bende gayet tripli iyi yemek yiyo yazdım Özür bekliyorum

Doktora niye gidiyor kontrol içinmi?
Ayy bende merak ettim söyle puffycim.
Kocalarıda süründürmenin en iyi zamanı, gerçi benimki pek yemiyor ama hamilelikte melek gibi oluyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…