Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sabah gebe eğitimi vardı bende girdim azıcık, kilo almayın dedi. Bende demedim kilo alıyorum diye

hehe iyi yapmıssın cnmcım bende istifra etmelerimin sayesınde verdim 2 kilo 100 gramı
çıkarmalar kesılınce sabıt kalmısım bakalım ilerleyen haftalarda nolcez

çok teşekkür ederim bebikim. Yemiş kadar oldum. İşteyim ya ben ondan gelemiyorum.
Ama akşam kayınvalideme sipraiş veriyim yapsın. Bu akşam onlara gidiyoruzda bebikimizi göstermeye, Halaları çok merak ediyor

ohhh bayrammm var desene ne kadar güzel mutluluk rabbi hiçç bozmasınnn kuzucum benim çıkmaama gewrekk kendine iyi bak öpüyorum canım benimm

evt canım değiştirdim ama adım aynı seyyahım artık tanıış olman lazım

canım bu hafta bende spor pek yapmadım 1-2 gün yaptım üstelik çarşamba ipin ucu kaçtı ama tek günlük kaçamaktı
ertesi gün dikkat ettim..olsun az olsun yeterki ama olsun...
sende yolu yarılamışsın cnmmm çok iyi gidiyosun...adetin verdiği şişkinlikte vardır sende şimdi..500 gr daha eksilt sen o kilodan...

hehe iyi yapmıssın cnmcım bende istifra etmelerimin sayesınde verdim 2 kilo 100 gramı
çıkarmalar kesılınce sabıt kalmısım bakalım ilerleyen haftalarda nolcez

Benim miğdem bulanıyo ama şükür çıkartmadım henüz. İnşallah çıkartmamda o kokuya dayanamıyorum, miğden var bende hemen tutuyo öyle kokular.

ohhh bayrammm var desene ne kadar güzel mutluluk rabbi hiçç bozmasınnn kuzucum benim çıkmaama gewrekk kendine iyi bak öpüyorum canım benimm

sağol bitanem görüşürüz darısı hepimzin başına

evet canım ben çıkıyorujm eşim geldi yaruında görevliymiş girerim artıkk görşürüz fıstığımm öpüyorum kendine iyi bak canımıniçi

tmm cnm benımmm yarın görüşürük ozamann öpüyorum seni kocamaaan

hehe aynen öyle kuzucum öyle derler gerçekten zayıflar daha çok kilo alır diye

valla yaşlar tuttu kılolarda tuttu kuzum
ben takmıyorum kiloyu valla dediğin gibi veririz dogurduktan sonra
emzirince gitcek inşallah cogusu hep beraber rejıme girer spor yapar veririz kiloları

inşallah cnmcım bende bıkmıstım cıkarmaktan hem yıyemıyodum bide boş boş çıkarmak daha zor ve kötü oluyodu
inşallah sende olmaz kuzum

inşllh öyledir canım
kız 60olalım cok iyi olacak
kendimi 60a endeksledim
iğrenç göbek duracak büyük ihtimal ama
tartıda 60ı görmek güzel olsa gerek

inşallah cnmcım bende bıkmıstım cıkarmaktan hem yıyemıyodum bide boş boş çıkarmak daha zor ve kötü oluyodu
inşallah sende olmaz kuzum
inşallah canımcım, şükür çıkmıyor bişey. Gerçi sürekli bişeyler yiyorum nasıl çıkarki hangi arada fırsat bulup çıkar acaba

inşllh öyledir canım
kız 60olalım cok iyi olacak
kendimi 60a endeksledim
iğrenç göbek duracak büyük ihtimal ama
tartıda 60ı görmek güzel olsa gerek

elbette güzeldir canım..
inşallahta göreceksin ne kalmış..yolun yarısındasın.
bende çok istiyorum...
seyyah ben çok kemikliyim iri kemiklerim hayatımda ben 1-2 kez 65 i gördüm ozaman öyle zayıf oluyorum ki
o yüzden bana 65 bile yeter...
ama 62 olsa daha da iyi tabi..

imkansız diye bişey yok rabbim ol derse olur cnm hem bu kadar kişi çatır çatır hamiş kalıyo biz niye kalmayalım

ay inşallah ben senden umutluyum kızım söyliyim inşallah tabii...

canım bizim kızlar alırlar kucağına sen o kadar sıkma canını

alsınlar yaa ben ufak tefeğim zaten yer işgal etmem..

merhaba kızlarrrrrr.varmı güzel haberler...

bugün okulları kapattık....haftaya memleketimdeyim inşallah değişiklik iyi gelicek...

ve ve ve kilom değişti yine:119:

Ohh süper canım iyi gelir memleket havası bol bol dinlen, gez,kafanı dağıt..

evet kuzucum öyle yaparsınız daha iyi olur tabi
bugun yemek yapmıycam kahvaltı turu yaparız
hiç cnm istemiyo yemekle ugraşmak

benimde az yemek var eşim yer onu ben kendime bişiler yaparım canım hiç sulu yemek çekmiyor.

bizim iş yerindeki abla yalancı paçanga böreği yapıyor. Akşam ondan yaptım. Ne çok yedim varya şimdi aklıma geliyor bayılıcak gibi oluyorum

Bu arada ilda doktora gidicekti galiba neden gelmedi acaba:44:

bende yufkalı birşeyler yapayım diyorum canım çekti yaa..

bu arada anchusa vardı ya dün. Hcg 404 çıkmış

süperr bak burada gelip yazmadı ya da ben görmedim. Hayırlı olsun..

tatilin ve ankaranın tadını çıkar canım bol bol.tatilde rejim kaynamaz inşallah.
bu hafta biraz kaçamak yaptım ondan çok az verdim.62,6 çıktı sabah neyse yavaşta olsa gidiyo önemli olan buuu
benim canım dün akşam abur cubur istedi bende formun çikolatalızı vardı ya ondan yedim bir tane
aslında canımspoilerkestane istedi ama kalorisi çok yüksekmiş bende almadım çünkü bi otumada yarım kiloyu götürüyorum bennn
inşallah öyledir cnm

aynen ya bende var pufim

inşallah hamilesindir cnm bencede batıın geçmesin bekle

inşallah canım yaaa
ben 4 gün geçmeden yapmam zaten test

hehe e neyapalım ama dikkat etmek lazım biraz cık ;sonra veririz ya ne yapalım şekerim.

ben bi ara 56ydım
ama o zamanlar odun gibiydim
o halimi eşim asla istemez
60a bile kızıyor
ama zaten üstüne alırız 1-2 kilo
minumum tutmakta fayda var

Slm kızlaar, nasılsınız, uzun zamandır gelemiyorum malum annemdeyim.
Midfe bulantılarım devam ediyor ama yine yiyorum, evdekine nazaran çok çok iyiyim.
Yeni bebeişler gelmiş, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…