Biz yumurtlama gününü takip ettik ama yinede adet bitiyordu gün aşırı ilişkiye devam ediyorduk, biri tutmazsa diğeri tutar umuduyla...
BU GÜN 18+1 OLDUK
Rabbim hayırlısıyşa kıcağına almak nasip etsin canım.
Ya ben haftaya kontrole gidicem nasipse, 12. haftada cinsiyetini öğrenebilirmiyiz acaba?
Doğuya gidince zor öğrenirim(
hamile arkadaşlar bizi biraz bilgilendirir misiniz? çalışmalarınız hergün mü oluyordu?bu ay tahminime göre yumurta 13 ya da 14.gün çatladı ama biz 13 ve14.günde çalışmadık sadece 11 ve 12.gün çalıştık acaba çalışmaya devam mı etsek bu ay kaçırdım mı acaba bugün 15.gün yorum yaparsanız çok sevinirim
canım kaçıncı denemede olmuştu senin bide özel bişey denedin mi?
hamile arkadaşlar bizi biraz bilgilendirir misiniz? çalışmalarınız hergün mü oluyordu?bu ay tahminime göre yumurta 13 ya da 14.gün çatladı ama biz 13 ve14.günde çalışmadık sadece 11 ve 12.gün çalıştık acaba çalışmaya devam mı etsek bu ay kaçırdım mı acaba bugün 15.gün yorum yaparsanız çok sevinirim
ben gene geldim
azra hoşgldin minik kuşum nerelerdesin
duyguda yok ya nerelerde ki:44:
İlk ay hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti, 2. ayda geldi bebişimiz.
1 hafta falan hayıt suyu kullandım, onun faydası varmı bilmiyorum ama adete 6 gün kala öğrendim gebeliği.
Ama hayıt suyununun kesinlikle faydalı olduğununa inanıyorum, bekarken prolaktin yükselmişti, onu dengeledi...
Biz yumurtlama gününü takip ettik ama yinede adet bitiyordu gün aşırı ilişkiye devam ediyorduk, biri tutmazsa diğeri tutar umuduyla...
evet inş olur ben eşime birşey diyemiyorum hadi bugün çalışalım diye hala çekindiğim için inş bugün olur artık ne diyim
kızlareve yeni geldik
sabah giremedim midem fena oldu çoksonra akşam 4 te dr gittim,koca da oraya geldii
Rabbim korusun O nu
günümüz tam çıktı 6+2 ve pıt pıtları da duyduk
daha kesemi görür görmez ağlamaya başladımannelik bööle bişii galiba
Allahım her isteyene yaşatsın en hayırlısını versin sağlıklı salih çocuklar olsun inşallahh
bu arada beslenmemi ii buldu bol su içmem çok iiiymişş.hurma ve pekmez yiyorsan folik asit alma dedi. zaten almıyorum dedim .mide bulantını arttırır zaten dedi
ama şuana kadar 18 kivimi yiyorum
neden çekiniyosun şakaya vur, ben bazen hadisene be ziyan ettin çocuklarımı diyorum
burda ol özledim seni menhosgeldin aysunummmm
canimm ben internete stickle giriyorum kart takili icinde kart bozuldu sandim megersem alet bozulmus esimde bugun yeni bir alet getidi karti onun icine koyduk
internetide baglattiriyor eve telefoncu iki hafta sürer demis öyle deyince de yeni bir stick getirdi canim artik buralardayim allahin izniyle
nasilsin canim bu arada nasil gidiyor?
kızlareve yeni geldik
sabah giremedim midem fena oldu çoksonra akşam 4 te dr gittim,koca da oraya geldii
Rabbim korusun O nu
günümüz tam çıktı 6+2 ve pıt pıtları da duyduk
daha kesemi görür görmez ağlamaya başladımannelik bööle bişii galiba
Allahım her isteyene yaşatsın en hayırlısını versin sağlıklı salih çocuklar olsun inşallahh
bu arada beslenmemi ii buldu bol su içmem çok iiiymişş.hurma ve pekmez yiyorsan folik asit alma dedi. zaten almıyorum dedim .mide bulantını arttırır zaten dedi
ama şuana kadar 18 kivimi yiyorum
bilmiyorum eşimde bu durumdan şikayetçi ama hadi çalışalım diyemiyorum sadece anlamasını sağlıyorum o da çaktırmadan oluyor belkide benim çekinmelerim yüzünden kaç aydır olmuyor ama ovulasyon günlerine denk geldi bi kaç ama tutmadı
canım öyle hadi çalışalım denmez zaten itici olur heralde, sende makyaj yap gecelik falan giy e anlar artık heralde zahmet olmazsa
özlemmmmmmmmmm
nasılsın halvetli hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?