Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben hamıle degılım ama bılgım var az bıraz yanı 14. gun catladıgını dusunursek 11 ve 17 gunler gunasırı beraber olmanız gerek tabı catladıgı gun daha yuksektır sansınız ama bı ıkı gun daha devam etmelısınız

canım kaçıncı denemede olmuştu senin bide özel bişey denedin mi?

İlk ay hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti, 2. ayda geldi bebişimiz.
1 hafta falan hayıt suyu kullandım, onun faydası varmı bilmiyorum ama adete 6 gün kala öğrendim gebeliği.
Ama hayıt suyununun kesinlikle faydalı olduğununa inanıyorum, bekarken prolaktin yükselmişti, onu dengeledi...

bence sız bugun de deneyın

ben gene geldim

azra hoşgldin minik kuşum nerelerdesin

duyguda yok ya nerelerde ki:44:

hosgeldin aysunummmm
canimm ben internete stickle giriyorum kart takili icinde kart bozuldu sandim megersem alet bozulmus esimde bugun yeni bir alet getidi karti onun icine koyduk
internetide baglattiriyor eve telefoncu iki hafta sürer demis öyle deyince de yeni bir stick getirdi canim artik buralardayim allahin izniyle
nasilsin canim bu arada nasil gidiyor?

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Biz yumurtlama gününü takip ettik ama yinede adet bitiyordu gün aşırı ilişkiye devam ediyorduk, biri tutmazsa diğeri tutar umuduyla...

ovulasyon testiyle mi takip ediyordunuz?hamilesin galiba peki ovulasyondan kaçıncı gün sonra tuttu .ben ovulasyon testini sadece bir ay uyguladım ama tutmadı birdaha uygulamadım merak ediyorum acaba ne zaman çatladı ya da çatlıyacak diye

kızlar eve yeni geldik
sabah giremedim midem fena oldu çok sonra akşam 4 te dr gittim,koca da oraya geldii
Rabbim korusun O nu
günümüz tam çıktı 6+2 ve pıt pıtları da duyduk
daha kesemi görür görmez ağlamaya başladım annelik bööle bişii galiba
Allahım her isteyene yaşatsın en hayırlısını versin sağlıklı salih çocuklar olsun inşallahh

bu arada beslenmemi ii buldu bol su içmem çok iiiymişş.hurma ve pekmez yiyorsan folik asit alma dedi. zaten almıyorum dedim .mide bulantını arttırır zaten dedi

ama şuana kadar 18 kivimi yiyorum

çok şükür çok sevindim allah tamamına erdirsin. istersen çok yeme kiviyi c vitamini patlaması yaşarsın

neden çekiniyosun şakaya vur, ben bazen hadisene be ziyan ettin çocuklarımı diyorum

bilmiyorum eşimde bu durumdan şikayetçi ama hadi çalışalım diyemiyorum sadece anlamasını sağlıyorum o da çaktırmadan oluyor belkide benim çekinmelerim yüzünden kaç aydır olmuyor ama ovulasyon günlerine denk geldi bi kaç ama tutmadı

burda ol özledim seni men
bende iiyiyim cnm okulu kapattık haftaya ank.da olcam ailemin yanında...
hemde testimizi tekarlatıcaz..:26:
onun dışında di:26:et yapıyorum açım

hoşgeldin canımm...
maşallah sizeAllah korusun bebişini seni çok sevindim..

bide 18.kivi derken ne zamandan beri

selam kızlarrrr..

kahve içmeye gittim komşuma şimdi geldim...

prenses88 cnm oğlun olacakmış hayırlı olsun..

ilda kız gördün keseni demekki maşallah..Allahım bizede yaşatsın inşallah

canım öyle hadi çalışalım denmez zaten itici olur heralde, sende makyaj yap gecelik falan giy e anlar artık heralde zahmet olmazsa

selam kızlar ben geldim...
ilda inan yazını okuyunca gözlerim doldu bende keseyi ilk gördüğümde ağlamıştım o günlerim geldi aklıma tekrar hayırlı olsun...
duana kocaman AMİN diyorum...

daha şimdi çıkıyo acıları yeni yeni duyuşum..
onun yokluğunu yeni yeni hissediyomuşum gibi...
sanki uzun zamandır benimleydi bebeğim...
yokluğu çok kötü...
sanki ben yıllarca onunla yaşamışım ve kaybetmişim..
ALLAHIM nasıl bi acı bu
dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…