Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin minik kuşum...
sana umutuzluk yakışmıyor..sen bizim umut kuşumuzsun
bebişin yine gelicek bu kez annesini bırakmıcak..

Rabbim En kısa zaman da bizleri evlat sahibi etsin,
bayadır yazmıyorum çünkü bi ara piskolojık çok etkilenmeye başlamıştım belirtilerden v.s 5-6 ay ara verdım bu arada da Dr. gittim filim cekıldım herşey yolunda filimden sonra 2 adet günlerim geliyor 2-3 gün var adetime gaz sancım beni maf ediyo ishal gibiyim desem değilimde belkide üşüttüm bilmiyorum bugun test yaptım negatif cıktı idrarimde dikkatimi ceken beyaz tortular vardı gerci test negatif cikti silikte olsa cıkardı diye düşünüyorum akıntım karnımdakı kramplar hepsi yine piskolojık mı ??????
idrarda beyaz tortu hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum nekadar gercek bilen vrmı

canııımmmmmmmmmm

halvet malvet yok anacım adamın miskinliği üstünde keçi boynuzu pekmezi bile sadece nefesini açıyo. ne oldu bende anlamadım. en son dün sabah 10 da oldu:44:

olmaz olmazzz senin en önemli günlerinnn bugün bişeyler yap bak olsun halvet mutlaka...
ne biliyimm kandır adamı...

canım öyle hadi çalışalım denmez zaten itici olur heralde, sende makyaj yap gecelik falan giy e anlar artık heralde zahmet olmazsa

tabiki hadi çalışalım denmez artık birazda kendi haline bırakıyorum olacağı varsa olur diye ama bi yandan da merak ediyorum takip ediyorum kaçıncı gün çalışma oldu diye

hoşgeldin minik kuşum...
sana umutuzluk yakışmıyor..sen bizim umut kuşumuzsun
bebişin yine gelicek bu kez annesini bırakmıcak..

hoşbulduk meleğim...
umutsuzluk bana yakışmıyo biliyorum
ama hayatım sanki umutsuzluk üstüne kurulmuş..
artık sanki dayanamıyorum..
durduk yere ağlıyorum
bakamıyorum ultrason fotolarını her gördüğümde gözyaşlarına boğuluyorum...
inan bu nasıl acı tarif edemiyorum

sağolun kızlar Allah hepimize hayırlısını versin Rabbimm

bu arada 18.kivim son 1 saat içinde ama sabahtan beri hiçbişi yiyememiştim

hosgeldin ildacim gözün aydin canimmm
amin canim insallahh
masallah 18 kivimi

Evet hamileyim canım, valla ovulasyondan falan hiç anlamadım, eşim takkip etti yumurtlama günlerini.
Hatta ilk aylarda yumurtlama günleri dışında korunmuyorduk gerçektende olmadı bebek, eşim bu konuda iyi takipçi.
Eşim veteeriner hekim, bana sizin bünyeniz ineklere benziyor dedi :))
İlk başlarda kızdım ama her dediği tutuyordu :)

MaşaAllah ildacım, bebiş görmeyeli kocaman olmuş :))
Ben çokmu duygusuzum yaa, kalp atışını duyduğumda bile çok bişey hissedemedim, eşim daha çok sevindi :))
Benimde canım kivi istedi şimdi, dayımızı arayalımda bize kivi getirsin :))

canım sağolasın. fakat aile hekimi dediğimiz şu sağlık ocaklarındaki değil mi?
ya bizim doktor çok gıcık biri.hiç sevmem kendisini.
bu nedenle hiç gidesim yok ona. :44:
peki 2li 3lü test dedikleri de yapılıyor mu canım?

oyy yerum seni
ohh keyfini cikar canim tatilinin insallah iyi sonuclar cikar canimm merakla bekliyorum
heheh olsun olsun kilocuklari verince bir ara kacamak yaparsin tika basa yersin
sen simdilik diyete devam

Allah yardımcın olsun oflucum, buda bir imtihan, muhakkak bir hayır vardır bunda da...

oflucum canim merhaba hosgeldin
rabbim yine yasatcak o duygulari sen rabbime dua et bol bol canimcim
tez zamanda göbüsün dolsun insallah

Son düzenleyen: Moderatör:

oflu arkadaşım benim de aklıma geldi bebeğim ya. 6 ay önce kürtaj oldum ama aklıma geldikçe kötü oluyorum.eğer beni bırakmasa bir ay sonra kucağımda olacaktı.. ama hayırlısı buymuş ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…