Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar bi yandan musteriylekonusuyorum bi yandan sizi takip ediyorum daha adapde olamadim topige
oglu olacak olan arkadasim tebrik ederim.
meg umut vadediyosun hadi bakalim hayirli haberini bekliyoruz.....

bebeğim öyle deme ALLAH büyüktürrrrrrrrrrrrrr......
tam umudumu kesmişken gelir bebekler ben inanıyorum inşallah olacak

hadi bakalım

kizlar bi yandan musteriylekonusuyorum bi yandan sizi takip ediyorum daha adapde olamadim topige
oglu olacak olan arkadasim tebrik ederim.
meg umut vadediyosun hadi bakalim hayirli haberini bekliyoruz.....

benim umut vaadetmediğim ay yok ki canım ya
neyse hayırlısı diyelim..teşekkürler

kızlar selam bir seler sorasım var size adetime 10 gün var ovulasyon günlerimi hiç boş geçmedim bu arada kasıklarda ani agrı oluyor arada da belim agrıyor bu ay ben de umutluyum sizler gibi

kızlar selam bir seler sorasım var size adetime 10 gün var ovulasyon günlerimi hiç boş geçmedim bu arada kasıklarda ani agrı oluyor arada da belim agrıyor bu ay ben de umutluyum sizler gibi

inşallah gebesindir :)
,
29 ocaktı sözde..
şimdi bu kadar testle artık o tarih olamaz..
şubata kaydı bat..

belli olmaz canım bu işler ya :)
düşün ki benim 16 gün kanamadan sonra 16 gün sonra yeni adetimi oldum :)
bu hayıt çok işe yarıyor
aksatmadan içiyorum bu ay...

arkadaşlar merhaba.ya yumurta çatlatma iğnesi kullanan var mı siz ya da tanıdıklarınızdan.işe yaradı mı.bende gelecek ay yaptırcam. bu konuda ki bildiklerinizi paylaşırmısınız..

hamile olan arkadaşlaar bişe sorcam cinsel arzunuzda bi değişiklik var mı hamilelikte artıyor mu bu istek merak ettim :))

çok işim var çooook. önce feriha biticek, sora koşu bandına çıkıcam, sora duş alıcam, sora makyaj, sorada kocaya sırnaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…