Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok işim var çooook. önce feriha biticek, sora koşu bandına çıkıcam, sora duş alıcam, sora makyaj, sorada kocaya sırnaşma

gece gece makyajmı olur ben çok sıkılırım gece makyaj yapmaktann bir kırmızı ruj silmeside kolay oluyor

bende makyajı hiç sevmem :)
arada bi çok nadir yaparım..
sanki yüzüme ağırlık çöküyor makyaj yapınca

umutsuzluk yokkk sanki benn öyleyimmmm

desem ki bu aldığım parti test bozuk çıktı,
cıx değil çünkü 13. güne kadar silik çizgi vardı..
anlamak mümkün değil,tıp literatürüne geçecem

desem ki bu aldığım parti test bozuk çıktı,
cıx değil çünkü 13. güne kadar silik çizgi vardı..
anlamak mümkün değil,tıp literatürüne geçecem

test falan bozuk değil kuzummm var bunda da bir hayır ama ne onu bende çözemedim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer neyseki az kaldı öğreniriz birkaç günee

yimek yedim geldim bu saatte yemek olur mu oluyor işte gerçi yiyeli oldu ama işten gelince canım istemedi az yemek vardı eşim yedi. Ben de başka birşey yaptım kendime yedim. Benim ovulasyonda hiç çizgi yok yumurtlamayı bırak, regl olcam galiba sanırım ara kanamadan sonra gelen kendi reglim değildi. Çünkü son ikisinde hiç çizgi çıkmadı ondna önceki üçünde silik çıkmıştı silikten hiç yoka gitmez ancak regl olacaksam olur nitekim bu ay bebek hayallerim suya düştü o kadar kanamaya belliydi yumurtlama olmayacağı zaten.Regl olayımda dr gidicem bir muayene olucam.

dejavum senin doktora bir gitmen gerekli bencede..
ara kanama neden olur,ara kanama olduğu zaman yumurtlama durumu nasıl oluyor..
bunlara bi baksın dim,..

dejavum senin doktora bir gitmen gerekli bencede..
ara kanama neden olur,ara kanama olduğu zaman yumurtlama durumu nasıl oluyor..
bunlara bi baksın dim,..

valla canım ara kanama olunca yumurtlama olmuyor genelde çünkü daha önce olmuştu dedim ya o zaman gitmiştim yumurtlama yoktu hemi de klomen kullanmıştım tam dr yumurtalarımın kontrolü için gideceğim gün kanama olmuştu gittim dr yumurtlama yok demişti. Bir ay sonra kullandım kanama da olmadı ve dr gittim çatlamıştı. Bu seferde o yumrutlama akıntı geldiği zamana denk gelmişti ara kanamam tam o geliyordu az az yanii ama yumurtlama gitti tabi ancak sonra da regl oldum dedim ya o da sürdü 5-6 gün ve o zaman ara kanama varken zaten göğüsler acıyordu falan regl belirtisi de vardı off bilmiyorum tek bildiğim bu ayı pas geçicem ben yine de çalışma olacak ama regl olursa istanbula gideceğim zamana denk gelmezse hormon yaptırcam olmadı yumurta takibi yaptırcam baksınlar büyüyor mu çatlayacak mı emin olayım rahat olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…