hoşbulduk :)
ist. da oturuyorum
ben ön görüşme yaptım 1900 Euro işlem ücretiymiş
ilaçlar 1500 tl falan tutuyormuş ve 350 tl' de tahliller
heralde ortalama 7000 tl yi bulucak
sen nerede oturuyorsun
Heyyytttt hamarat giğbevvvnizzzz geldi pazara gittik geldim hemen sarma yaptim ne hikmetse adam 2-3 gun once istedi ocaga koydummm hemenn kostumm geldimmm 2 tane giğbevvmiz varmis tebriklerrr saglikla alin kucaginiza
18 kivi yemiş 1 saatte dün ayrıca doktora gitmişler bebişinin kesesini de görmüş, kap atışını da sorun yok yani..
aynen bu hafta burası da hep öyleydi dışarıda dolaşmak mümkün değil. Bugün evdeyim çıkmadım daha akşam çıkıcam ama kapalı mekana gidicem..
aysun senin şu fırın poşetinde sebze olayını deniyorum
patates, brokoli, biber, domates, kereviz, kabak, pırasa, sarımsak falan koydum besleyici olsun diye
kaç dakikada pişer acaba
bakalım nasıl olcak iyice çorba ettim
slm kızlar nasılsınız
damlapal tbr ederim cnm hamileymişsin
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
elfim kuzum sen nasılsın bugun
ohh iyi sevindim bende merak etmiştim görmeyince
gerçekten cok soguk cnmcım ben anca alıştım ankaranın soguguna
istdan gelınce burası baya zorlamıstı benı ama bu sene baya bi soğuk
oranında yagmuru rüzgarı bitmez
yarın iyi olurda gezersiniz kuzum
evet ankara çok soğuk ya
ama ev de aşırı sıkıcı
yemek pişsin yiyip çıkalım diyoruz
biraz alışveriş falan yapar arkadaşa gideriz belki
bu sene ankara uzun zamandır olmadığı kadar soğuk
en son öğrenciyken bu kadar soğuktu bura
Heyyytttt hamarat giğbevvvnizzzz geldi pazara gittik geldim hemen sarma yaptim ne hikmetse adam 2-3 gun once istedi ocaga koydummm hemenn kostumm geldimmm 2 tane giğbevvmiz varmis tebriklerrr saglikla alin kucaginiza
ohh canım mis gibi..olur...
ferda ama yağını biraz koy canım yoksa suda haşlanmış gibi oluyo belki öyle hoşuna gitmez..
azcıkta salçalı su yap tuzlu baharatlı mis gibi oluyo.sarımsağını da 5-6 diş koy az olmasın..
fırın ısındıktan sonra 40 dk da pişer...
ben tam anlamak için patatesin bi tanesine dışardan çatalla dokunuyorum eziliyosa tamamdır..
canımm bilmez miyim..amin. ne kadar istiyorum bir bilsen
Kuzum ilda degerleri nasil yükseltti
Seninkiler neden düzelmesin ki
Ayrıca bu yaramaz bebişler
Her türlü koşulda gelebiliyorlar
Sen elinden geleni yaptin
Biz de senin icin dua etcez surekli
Tamamdir iste
Yeter ki sen ve esın saglikli olun
Birbirinizi sevin
O ask cocuğu da gelecektir mutlaka
oh ne güzel valla
sana gelecem akşama müsaitseniz
cnm bende istanbuldayım..
ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum..bizede tüp denildi..
bizede 4000 ila 5000 arası denildi cnm..hayırlı olsun senin için..inşallah gelir bebişin..
sizde ne sıkıntı vardı cnm
Nasılsınız hanımlar.Aslında girecek zamanım yoktu hemen girdim bir sorumlu olduğum bölüme göz gezdirmek için.Sabah kalktık ancak kahvaltı ettik,evi sildim süpürdüm,mutfağı toparladım, Banyo yıkandı falan. Akşam arkadaşla buluşucaz nişanlısını tanıştırıcak çocuk öğretmen tatie çıkınca geldi. Dışarıda yemek yiyeceğiz hem de haftaya doğumgünüm ama ben burda olmayacağım anneme gidicem o yüzden erken kutlama gibi olacak. Yoruldum ama ev mis gibi olddu yarın bir ütü yemek yaparım.
Gel kuzumm hep musaitizzz beklerim kiz ankara cok mu sogukk terminatorle gorumce oradalar taziyeye gittiler terminator donsa orda kalsa yaaaa
hoşgeldinn canımın içi kusuruma bakma canım yaa inanki bugün çok yoğun geçti pc de değildim babamlarla msn den görüştüm sonra kaynım aradı konuştum derken şimcik oturdum kuşumm nasılsın geç girdin hayırıdr
inşallah cnm..
demeyin öyle yaaa..eğer hamiş olmazsam 1 ay sonra ankaraya gitme dururmum var korkutmayın beniii:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?