Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ankara çok soğuk ya
ama ev de aşırı sıkıcı
yemek pişsin yiyip çıkalım diyoruz
biraz alışveriş falan yapar arkadaşa gideriz belki
bu sene ankara uzun zamandır olmadığı kadar soğuk
en son öğrenciyken bu kadar soğuktu bura

Heyyytttt hamarat giğbevvvnizzzz geldi pazara gittik geldim hemen sarma yaptim ne hikmetse adam 2-3 gun once istedi ocaga koydummm hemenn kostumm geldimmm 2 tane giğbevvmiz varmis tebriklerrr saglikla alin kucaginiza

hoşbulduk :)

ist. da oturuyorum

ben ön görüşme yaptım 1900 Euro işlem ücretiymiş

ilaçlar 1500 tl falan tutuyormuş ve 350 tl' de tahliller

heralde ortalama 7000 tl yi bulucak

sen nerede oturuyorsun

cnm bende istanbuldayım..
ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum..bizede tüp denildi..
bizede 4000 ila 5000 arası denildi cnm..hayırlı olsun senin için..inşallah gelir bebişin..
sizde ne sıkıntı vardı cnm

Heyyytttt hamarat giğbevvvnizzzz geldi pazara gittik geldim hemen sarma yaptim ne hikmetse adam 2-3 gun once istedi ocaga koydummm hemenn kostumm geldimmm 2 tane giğbevvmiz varmis tebriklerrr saglikla alin kucaginiza...

Nasılsınız hanımlar.Aslında girecek zamanım yoktu hemen girdim bir sorumlu olduğum bölüme göz gezdirmek için.Sabah kalktık ancak kahvaltı ettik,evi sildim süpürdüm,mutfağı toparladım, Banyo yıkandı falan. Akşam arkadaşla buluşucaz nişanlısını tanıştırıcak çocuk öğretmen tatie çıkınca geldi. Dışarıda yemek yiyeceğiz hem de haftaya doğumgünüm ama ben burda olmayacağım anneme gidicem o yüzden erken kutlama gibi olacak. Yoruldum ama ev mis gibi olddu yarın bir ütü yemek yaparım.

eskişehirde soguk olur eşimin memleketi orası
dun bizde öyel yaptık eve sıkıldıydık avm ye gittik dolaştık yedik geri geldik eve
buzzz gibi dışarısı

ohh canım mis gibi..olur...
ferda ama yağını biraz koy canım yoksa suda haşlanmış gibi oluyo belki öyle hoşuna gitmez..
azcıkta salçalı su yap tuzlu baharatlı mis gibi oluyo. sarımsağını da 5-6 diş koy az olmasın..

fırın ısındıktan sonra 40 dk da pişer...
ben tam anlamak için patatesin bi tanesine dışardan çatalla dokunuyorum eziliyosa tamamdır..

slm kızlar nasılsınız
damlapal tbr ederim cnm hamileymişsin
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
elfim kuzum sen nasılsın bugun

hoşgeldinn canımın içi kusuruma bakma canım yaa inanki bugün çok yoğun geçti pc de değildim babamlarla msn den görüştüm sonra kaynım aradı konuştum derken şimcik oturdum kuşumm nasılsın geç girdin hayırıdr

inşallah cnm..
demeyin öyle yaaa..eğer hamiş olmazsam 1 ay sonra ankaraya gitme dururmum var korkutmayın beniii:18:

gamze senin tansiyon yüksek mi hala
bana azcık ver de düzelsin ya
acayip düştü yine zor attım kendimi kanepeye
hiç gezemiyorum yaa çok köt bişeyy

bi de sen bebiş için bişiler almaya başladın mı
ben o kadar çok şey aldım ki delirmiş gibiyim yaa

aynen öyle gerçekten ben geldim geleli ilk defa bukadr soguk oldu ankara
fazla uzun surmez inşallah bu soguklar

Heyyytttt hamarat giğbevvvnizzzz geldi pazara gittik geldim hemen sarma yaptim ne hikmetse adam 2-3 gun once istedi ocaga koydummm hemenn kostumm geldimmm 2 tane giğbevvmiz varmis tebriklerrr saglikla alin kucaginiza

oo maşallah sana kuzumm ellerine sağlık

canım yağ koydum tabi tuz da
ama salçalı su yapmamıştım
neyse yoğurdun üstüne salçalı sos yaparım artık bende

[[
amin. ne kadar istiyorum bir bilsen
canımm bilmez miyim..
benimde bebeğim olmadı 8 aydır..
bilmiyorum sen ne kadar zamandır istiyoun ama seni öyle iyi anlıyorum ki...
direk tüp bebeğe mi yöneldiniz öncesinde aşılama flan denendi mi??

haklısın huzurum...
canımsın çok sağol desteğin için. cnm bnm.

Son düzenleme:
cnm bende istanbuldayım..
ben erdem hastanesinde tedavi görüyorum..bizede tüp denildi..
bizede 4000 ila 5000 arası denildi cnm..hayırlı olsun senin için..inşallah gelir bebişin..
sizde ne sıkıntı vardı cnm

eşimde morfoloji %2 onun dışında bir sorun yok

brüksel tüp bebek merkezi ile görüştüm rahim filmi istediler adet sonrası haftaya cuma hsg çektirip

hem brüksele hemde memorialle görüşeceğim. sorun yoksa memorialle ile başlayacağız

hoşgeldin hamarat gebemiz

slm cnm baya iş halletmişsin ne zaman doğum günün?

Gel kuzumm hep musaitizzz beklerim kiz ankara cok mu sogukk terminatorle gorumce oradalar taziyeye gittiler terminator donsa orda kalsa yaaaa

ancak dışarda kalırsa donabilir
çok soğuk canım
gerçi biraz ısınacakmış ama bekliyoz bakalım
ama ben sivasta çalştığım için buranın soğuğu pek soğuk gelmiyo

önemli değil cnm benımmm hoşgeldin

evi toparladım birazcık kuzum ondan geç girdim
sen nasılsın bugun kuzumm

inşallah cnm..
demeyin öyle yaaa..eğer hamiş olmazsam 1 ay sonra ankaraya gitme dururmum var korkutmayın beniii:18:

inşallahhh hamiş olursun tez zamandaaa

1 aya kadr duzelır belkim kuzucum hem inşallah gerekde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…