Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt cnm ben sabah uyandım kocişi işe gönderdim hemen damladım senin haberini alcağımı biliyodum belirtilerimiz aşağı yukarı aynı bende çook acıkıyorum ve çook wc ye çıkıyorum .bekleyip görcez allahtan hayırlısı neyse onu diliyorum

birsum hoşgeldin

hoş geldin canımm

hoşbuldum cnm.. maşallah sana

hoşgeldin cnm..valla benimde temizlik yapmam lazım ama yarına bıraktım hiç canım istemiyo bugün

hoşbuldum cnmm..valla eşim evde ama dün yapmadığımdan dayanamadım aysuncum..içim rahatladı yemeğimde var zaten..biraz size bakiim dedim..sende pazar pazar yapma eşinle bir güzen gezin tozun pazartesi yaparsın artık nasılsa tatil

hoşgeldin cnm

mrb cnmcım nasılsın bugun
iyiyim kuzum bir bakıyım canlarıma dedim yeni haberler varmı dedim benim pabucum çoktan dama atılmış ; ne güzel taze gebişimizi gelmiş allah sağlıkla kucağmıza almak nasip etsin inşallah

sen neler yaptın cnmcm bebiş nasıl

Son düzenleme:
akşam büyük ihtimal yokum kızlar anneme gideceğim benim evi ısıtmak sorun oluyor ya çok üşüyorum burası da diz boyu kar oldu yine

tşk ederim hepinize canım

çok güzel bi duyguymuş Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

aminnn kuzum amin inşallah herkese nasip etsin allahım .

benim eşim hep evde cnm..o da öğrt..o yüzden c.tesi pazar farketmez bizde yani...
tatil ama biz ank gidicez ya..varya çok bunadlm buralarda uzaklaşsam ii olacak...
hiç iii değilim son zamanlarda...sanırım aklım fikrim testte

hoşbulduk cnm..nasılsın hamişlik nasıl gidiyor..karşılaşamıyoruz epeydir..

iyi gidiyo çok şükür cnmcım mide bulantılarından bu hafta kurtuldum çok şükür
şimdilik iyi gidiyo yani inşallah böyle dvm eder

hehe evet senın pabuç atıldı dama kuzucum amiiiiiiin

napayım cnmcım dun kocişle avm ye gittik
orda bebek mağazalrına dalış yaptık
ben ay ne güzel dedikce kociş fiyat etiketlerine baktı
öküz nolcek

hoşgeldin asemb gebişim..memleketimde havalar nasıl haftaya orayım valla doncaz heralde

hoşgeldin asemb gebişim..memleketimde havalar nasıl haftaya orayım valla doncaz heralde

hoşbuldum cnmm bugun kar yagıyo kuzum
en son pazar gunu yagmıstı sonra yagmamıstı ama ayazdan dolayı kar aynen duruyodu yerlerde
bugunde yagınca tam oldu yanı bayaa soguk kuzum -16 derece
evi ısıtamıyorum bi türlü valla :18:

heh bu kocalarda bir alem ya sanki, biz görmüyoz sanki fiyatı , bebik ürünleri biraz pahalı ama onlar için değer tatlımmmmm

İnşallah iyi çıkacak sonucunuz canim
Kendinden emin ol
İyi dusun ki iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…