inş canım ben umutluyum bu ay senden aslında megden de umutlu olmak istiyorum ama onda sorun ne onu bilemedim bir türlü
ama ben sana dün demiştim var bebiş diye değil mi canım dün gece en son seninle yazıştık ben açlıktan pek hatırlamıyorum ne yazdığımı deli gibi yemek yiyorum
bak yine acıktım
bitirdim temizliğimi bende geldimmm
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.
hoş geldin canımm
hoşgeldin cnm..valla benimde temizlik yapmam lazım ama yarına bıraktım hiç canım istemiyo bugün
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.
damla kızz hayırlı olsun..sağlıkla gelsin bebişin...
darısı başımıza inşallahhh
hoşgeldin cnm
mrb cnmcım nasılsın bugun
iyiyim kuzum bir bakıyım canlarıma dedim yeni haberler varmı dedim benim pabucum çoktan dama atılmış ; ne güzel taze gebişimizi gelmiş allah sağlıkla kucağmıza almak nasip etsin inşallahhoşgeldin cnm
mrb cnmcım nasılsın bugun
kızlar temizlik beni bekliyor
Gidip işlerimi bitirip geleyim
Sizde az yazışın yaaa
2 saat oldu işten çıkıp eve geleli maşallah çoşmuşsunuzzzz
tşk ederim hepinize canım
çok güzel bi duyguymuş Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
hoşbuldum cnm.. maşallah sana
hoşbuldum cnmm..valla eşim evde ama dün yapmadığımdan dayanamadım aysuncum..içim rahatladı yemeğimde var zaten..biraz size bakiim dedim..sende pazar pazar yapma eşinle bir güzen gezin tozun pazartesi yaparsın artık nasılsa tatil
hoşbulduk cnm..nasılsın hamişlik nasıl gidiyor..karşılaşamıyoruz epeydir..
iyiyim kuzum bir bakıyım canlarıma dedim yeni haberler varmı dedim benim pabucum çoktan dama atılmış ; ne güzel taze gebişimizi gelmiş allah sağlıkla kucağmıza almak nasip etsin inşallah
sen neler yaptın cnmcm bebiş nasıl
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün çoooooooooooookkkk süperim hatta uykusuzum ama olsun heyecandan uyuyamadım
çünkü teyze oluyorsunuz evet evet ben hamileyim
sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
hoşgeldin asemb gebişim..memleketimde havalar nasıl haftaya orayım valla doncaz heralde
heh bu kocalarda bir alem ya sanki, biz görmüyoz sanki fiyatı , bebik ürünleri biraz pahalı ama onlar için değer tatlımmmmmiyi gidiyo çok şükür cnmcım mide bulantılarından bu hafta kurtuldum çok şükür
şimdilik iyi gidiyo yani inşallah böyle dvm eder
hehe evet senın pabuç atıldı dama kuzucum amiiiiiiin
napayım cnmcım dun kocişle avm ye gittik
orda bebek mağazalrına dalış yaptık
ben ay ne güzel dedikce kociş fiyat etiketlerine baktı
öküz nolcek
Kızlar ildadan haberi olan varmı 2 gündür göremiyorum:26:
heh bu kocalarda bir alem ya sanki, biz görmüyoz sanki fiyatı , bebik ürünleri biraz pahalı ama onlar için değer tatlımmmmm
benim eşim hep evde cnm..o da öğrt..o yüzden c.tesi pazar farketmez bizde yani...
tatil ama biz ank gidicez ya..varya çok bunadlm buralarda uzaklaşsam ii olacak...
hiç iii değilim son zamanlarda...sanırım aklım fikrim testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?