Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sorunda burda ya canımcım olayı bi ev ödevi gibi görmiycezçgerçekten zevk alıcaz o zaman herşey daha güzel olcak bak

vallahi nasıl anlatılır bilmem ki..
gayet iyidir bizim halvetler normalde..

ama işte adam da küççük emrah gibi bakmaya başladı bööle hergün hergün olunca yaaa

şu avatardakı gibi bı zıpam olsa keşke

bende isterimmm

Son düzenleme:
kızlar ben geldiiiimmmmmmmm

sizn bata az kaldı benim yeni bata 1 ay var ben napim yaaaa offf bu ayda yap dur ama cnm ne zaman isterse o zaman yapıcam bu ay kasmıcam valla hergün hergün olmuyor

aman hergün olsun neme lazım yaa :92:

doğru ama bu seferde pek muhterem spermlerın kalıtesı düşüyormuş
bende de bu ay peşpeşe oldu
10 11 12 13 15
ya meg 16demiştim ya spermlerın yaşama şansını düşünerek demiştim
yani benımkı 15de kaldı
kızlar şimdi
bu zat-ı şahaneler içimizde kaç gün yaşıyormuş
yani yumurta üstünde
deyın bakam

kızlar ben geldiiiimmmmmmmm

sizn bata az kaldı benim yeni bata 1 ay var ben napim yaaaa offf bu ayda yap dur ama cnm ne zaman isterse o zaman yapıcam bu ay kasmıcam valla hergün hergün olmuyor

selammmm

kasma bakalım nolcak bu ay ya :26:
inşallah böylesi tutuverir bakarsın

yumurtanın çatladığı gün olursa calışma
bebek erkek oluyormuş
bi öncekı gün ya da bi sonrakı gün olursa kız oluyormuş
çünkü erkek spermler cok hızlıymış
ve en erken de onlar ölürmüş
kız spermler daha yavaşmış
ve yumurta üstünde daha fazla kalırmış

.............bilenler yazabilir mi canlar?

.............bilenler yazabilir mi canlar?

72 saat yaşayabiliyorlar spermler,kız kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ve dayanıklı,erkek olanlar hızlı ve çabuk kaybolan cinsten oluyomuş doğru yani.ama yumurta çatlağından önce olanlar kız çatladıktan sonra erkek oluru bilemiycem mantıklı gibi

Of ben bugün kopuk uçurtmayım nadastayım hatta depresyondayım koca benden oldukça uzak durmalı ısırabilirim

esas ben ööleyim :86:

boşver megim yaa herkes benim gibi yapsın takmayın hiç öyle şuram söle oldu acaba hamilemiyim buram böle hamilemiyim falan demiycen en güzeli valla

halvetler bitse,rahatlıcam biraz sanırım

cnm erkek sperler 48 saat yaşıyorlar çok hızlılar
kız spermler 72 saat yaşıyorlar ama yavaşlar işte hangisi yumurlama dönemine denk gelirse öyle oluyormuş ben öyle duymuştum

selammmm

kasma bakalım nolcak bu ay ya :26:
inşallah böylesi tutuverir bakarsın

inşallah cnm geçen ay ay bugün yapmamız lazım diye kocacığımı zorlamıştım ama bu sefer ı ıh uğraşmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…