bana aslında apranax seyyah derler
aslında oluruna bırakmak lazım canım.hatırlarmısın bizim eski topikte bi cerenim vardı?kız hiç umutlu değildi hatta doğru dürüst ilişki bile olmadı bu ay derdi.ama hamiş çıktıve ilk cümlesi ne oldu?ben 6 aydır kendimi hep kastım yapmadığım yöntem kalmadı ama ilk kez bu ay oluruna bıraktım ve bebişe modlanmadım dedi.ve sonuç demem o ki zor ama kafamıza takmamalıyız şekerler
aslında oluruna bırakmak lazım canım.hatırlarmısın bizim eski topikte bi cerenim vardı?kız hiç umutlu değildi hatta doğru dürüst ilişki bile olmadı bu ay derdi.ama hamiş çıktıve ilk cümlesi ne oldu?ben 6 aydır kendimi hep kastım yapmadığım yöntem kalmadı ama ilk kez bu ay oluruna bıraktım ve bebişe modlanmadım dedi.ve sonuç demem o ki zor ama kafamıza takmamalıyız şekerler
sevem senin apranaxlıını ben e miii yafriii
yaw deliliğe vurmak en bi iyisi galbam
amin canım işşallah tez zamanda hepimiz kavuşalım bebişlerimizebak ben bi hamıle kalayım
hiç kafama takmayacam söz
bak ben bi hamıle kalayım
hiç kafama takmayacam söz
:79::79::79: ben geldimmm:76::76:
akıllı olup dünyanın kahrını cekeceğime deli olup dünya benım kahrımı ceksin daha iyi
felsefe bu
aynen öyle canımcım.biz kafaya taktıkça dahada zorlaşıyor bence.o yüzden boşverelim sadece zevk alalım halvettenevet helvacım haklısın..
ben cerenim zamanında yoktum sanırım o topikte ama gibeğ haberini okumuştum..
bak mesela başka bi arkadaş da sadece 19. gün yapmıştık ve gibeğyim demişti..
bende :26:
hoşgeldin çatlakım,aynı bizzz
nolcek bu halimiz aysun yaaa,halvetten de bööööö geldi..
halbuki o kadar severdim
aynen öyle canımcım.biz kafaya taktıkça dahada zorlaşıyor bence.o yüzden boşverelim sadece zevk alalım halvetten
heeee ben görürüm bizi bat yaklaşınca
hoşbuldumm canımmcımmm
bebek olsada ugrasmasak bu kadar yavvvv ne oldu bize ne oldu böyle
yafriiii yafriiiii huma guşu yükseklerden sallaniiiirrrr
anaiiiiiinnn amanniiiiinnnnn
bat yaklaşınca mıııı :18: :18: :18:
o olamıyo işte hergün görev gibi olunca..
bu sefer güsel olcak diyorum başlarken.. cıxx olmiyi..
hep acabalar var kafamın içinde..
canım da yanıyo bööle olunca haliylen..
sorunda burda ya canımcım olayı bi ev ödevi gibi görmiycezçgerçekten zevk alıcaz o zaman herşey daha güzel olcak bako olamıyo işte hergün görev gibi olunca..
bu sefer güsel olcak diyorum başlarken.. cıxx olmiyi..
hep acabalar var kafamın içinde..
canım da yanıyo bööle olunca haliylen..
sorunda burda ya canımcım olayı bi ev ödevi gibi görmiycezçgerçekten zevk alıcaz o zaman herşey daha güzel olcak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?