neden aramızda sır mı bupişşştttt içinizden okuyun bakiimmm..
ben kocişi erken uyandıracağım için uyumadım megimseçimde görevli de kendileri koca bebişimi gönderince uyurum inşallah uykumda olur çünkü şimdi bendede yok evet canım dün beraber sabahlamıştık biz bu topikte
uykusuzluk başımıza vurduSabah oldu ya la.
Ne gecesi.
Kendime kızıyorum.
neden aramızda sır mı bu:26:
bugünde sıra bendeheh işte dün de ben sabah kalkıcam benimkiyle diye hiç yatmayıverdimdi..
yarınki seçim,milletimiz için ennn hayırlısı olur inşallahhh...
oh iyi madem :86::87:yok yaa şaka ettimdi ben :92:
şu an için aynen bende hem kocişimin çalar saati çalıyor bileHiç yatasım yok ya...
güle güle tatlım ayyyyy hiç sevmiyorum şu vedalaşma sahnelerinigidiyum ben
ikinizi de çooooookkkkk öpüyorum canlarımm benim Allaha emanet olun inşallahhh...
yani 2 günlük gecikme sonucu test yaptın demi canımkızlar ben demin test yaptım adetim 10nundaydı test negatif cıktı adette olmadım ama bir bilgisi olan var mı?
canım yat hadi dinlen bigüzelBende gideyim artık.
Uykum yok ama yatmak zorundayım.
Hayırlı sabahlar sifa ablaıcm.
Çooook öptüm.
Yarın görüşürüz..
yani 2 günlük gecikme sonucu test yaptın demi canımistersen kanda baktır daha erken ve net sonuç verdiği için inşallah müjdenide verirsin tatlım
anladım canımewt canım 2gün gecikmeyle yaptım inş canım sağol...
bunada alışırız tatlımkızlar ben geldim koca bebeğimi uyuttum geldim bu arada sayfaların rengi kaçmış sizinkide lilamı benimki öyle hiç sevmedim eski rengi daha güzeldi
büyük sevap kazanır, bol dua alırsın ELMUR ' cuğumelmur kürün içeriğinde ne varmış bize para harcatma şimdi durduk yere
yoğundum canım ancak gelebildim :87: gündüz piknikşifam canım nerelerdesin özledim
ben uyutmadan gelmiştimheh aynen işte,biz gece kuşları adamlarımızı uyutup kaçıp geliyoruz salona :86::13:
inşallah tatlım dualarımız seninlehımmm anladım canım...
ya aklım kalıyor kkya bakmadan duramıyorum her seferınde de sayfalar sıkıntılı oluyor hevesim kursağımda kalıyor.
umarım düzeltirler artık
megim iyi olmaya çalışıyorum.içime kuşku düştü sıkıntı olur dıye korkuyorum
içimi rahatlatmak adına gideceğim doktora.
hayırlısı artık
ama sabahkı şok halini atlatttım çok şükür.
eşim de sanki cocuk düşürmüş gibi nıye ağlıyorsun dedi
ben de toparladım
bu ay sıkı bı çalışma içine gireceğiz artık.bakalım inş bu ay tutar
canım yaaa güldürdün beni aynen yaaa koca bebişlerimizi bahsetsek yeter bizebenim adamda gelddi şimdi hadi yatalım hadi yatalım ay bıktım valla hee hep aynı anda yatılacak gelmiorum yatmıcam ben git yat dedim astı suratını gitti ay çocuk gibi bunlar yaaa :)) ya kızlar biz bebek istemeyelim var zaten hepimizde birer tane nerdeyse bacağıma yatırıp sallıcam bu ne beeeeeeeeeeeeee
canım bugünde denemişmiydin geçmişi silmeyi :26: olmazsa yöneticilere bildir ya da bu sıkıntınla ilgili yere konu açhoşbuldum şebnemciğm...
kızlar her an sinirim bozulp cıksabılırım yazılanları okuyamıyorum.kim denk gelırse öyle
çıkarsam şimdiden hoşçakalın
ben bayılırım cici bebe bisküvi tadınavalla ciddiyim :))) bildiğin mama yiyorum işteeee :))) hatta geçen kocişte özendi sonra görünce öle midesi bulandı yemedi hehehehe
bizlerde sorun yok canım :44: düzelecek inşallah senin pcmeg inan ben de takılmaktan cok hoşlanıyorum ama insanın sinirini bozuyor.ne alıntı yapabiliyorum ne doğru dürüst okuyabılıyorum
bence pcden değil derinde de aynı sorun oldu bence kkdan
hoş güzel paylaşımlarımızla daha kaçbinlere ulaşacağız hep birliktebu arada topik 2.günde 75 sayfa olmuş...
maşallh maşalllhhhhh
böyle giderse baya sayfası olur.tuttu yane
şifamm özlemek ben seni
heralde şifa destan yazıyor
amin canım çok sağol inşallah seninde hayırlı ve sağlıklı 1 kız -1 oğlan ikiz bebişlerin olsun canım hepimizin gönlündeki hayırlı ve sağlıklıca nasip olsun ( aminn )sifacım hayırlısıyla erkek bebişin olur cnm hasretin sona erer
ben saat 2 de gelmiştimama ama yaaa dün 12 ye kadar burdatdım kimse yoktuuu şimdi bu kdar sayfayı nasıl okuyacağım
benden de iyi öğlenlergünaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim ajda pekkan -tarkan düeti YAKARGEÇERİM dinliyorum süperrrrrrrrr dinledikçe daha güzel zevk verici anlamlı geliyor dinleyin tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?