Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh işte dün de ben sabah kalkıcam benimkiyle diye hiç yatmayıverdimdi..

yarınki seçim,milletimiz için ennn hayırlısı olur inşallahhh...

heh işte dün de ben sabah kalkıcam benimkiyle diye hiç yatmayıverdimdi..

yarınki seçim,milletimiz için ennn hayırlısı olur inşallahhh...
bugünde sıra bende ne yarını kız yarın dediğin gün bugündür amin canım aminnnn

gidiyum ben

ikinizi de çooooookkkkk öpüyorum canlarımm benim Allaha emanet olun inşallahhh...

gidiyum ben

ikinizi de çooooookkkkk öpüyorum canlarımm benim Allaha emanet olun inşallahhh...
güle güle tatlım ayyyyy hiç sevmiyorum şu vedalaşma sahnelerini iyi uykular tatlım öpüldün

kızlar ben demin test yaptım adetim 10nundaydı test negatif cıktı adette olmadım ama bir bilgisi olan var mı?

Bende gideyim artık.
Uykum yok ama yatmak zorundayım.
Hayırlı sabahlar sifa ablaıcm.
Çooook öptüm.
Yarın görüşürüz..

kızlar ben demin test yaptım adetim 10nundaydı test negatif cıktı adette olmadım ama bir bilgisi olan var mı?
yani 2 günlük gecikme sonucu test yaptın demi canım istersen kanda baktır daha erken ve net sonuç verdiği için inşallah müjdenide verirsin tatlım

Bende gideyim artık.
Uykum yok ama yatmak zorundayım.
Hayırlı sabahlar sifa ablaıcm.
Çooook öptüm.
Yarın görüşürüz..
canım yat hadi dinlen bigüzel gözünü kapa ve sürekli peşpeşe besmele çek uyumuş olacaksın :81: sağol canım sanada hayırlı sabahlar cici bak kendine bende kocaman öptümm

kızlar ben geldim koca bebeğimi uyuttum geldim bu arada sayfaların rengi kaçmış sizinkide lilamı benimki öyle hiç sevmedim eski rengi daha güzeldi
bunada alışırız tatlım
elmur kürün içeriğinde ne varmış bize para harcatma şimdi durduk yere
büyük sevap kazanır, bol dua alırsın ELMUR ' cuğum
şifam canım nerelerdesin özledim
yoğundum canım ancak gelebildim :87: gündüz piknik akşam misafirlerim vardı
heh aynen işte,biz gece kuşları adamlarımızı uyutup kaçıp geliyoruz salona :86::13:
ben uyutmadan gelmiştim
inşallah tatlım dualarımız seninle
canım yaaa güldürdün beni aynen yaaa koca bebişlerimizi bahsetsek yeter bize
hoşbuldum şebnemciğm...
kızlar her an sinirim bozulp cıksabılırım yazılanları okuyamıyorum.kim denk gelırse öyle
çıkarsam şimdiden hoşçakalın
canım bugünde denemişmiydin geçmişi silmeyi :26: olmazsa yöneticilere bildir ya da bu sıkıntınla ilgili yere konu aç
valla ciddiyim :))) bildiğin mama yiyorum işteeee :))) hatta geçen kocişte özendi sonra görünce öle midesi bulandı yemedi hehehehe
ben bayılırım cici bebe bisküvi tadına
meg inan ben de takılmaktan cok hoşlanıyorum ama insanın sinirini bozuyor.ne alıntı yapabiliyorum ne doğru dürüst okuyabılıyorum
bence pcden değil derinde de aynı sorun oldu bence kkdan
bizlerde sorun yok canım :44: düzelecek inşallah senin pc
bu arada topik 2.günde 75 sayfa olmuş...
maşallh maşalllhhhhh
böyle giderse baya sayfası olur.tuttu yane
hoş güzel paylaşımlarımızla daha kaçbinlere ulaşacağız hep birlikte

şifamm özlemek ben seni
canımmmmmmm bende seni ve diğer arkadaşları çokkk özledim
heralde şifa destan yazıyor
bu 2. destanım :86:
sifacım hayırlısıyla erkek bebişin olur cnm hasretin sona erer
amin canım çok sağol inşallah seninde hayırlı ve sağlıklı 1 kız -1 oğlan ikiz bebişlerin olsun canım hepimizin gönlündeki hayırlı ve sağlıklıca nasip olsun ( aminn )

günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim ajda pekkan -tarkan düeti YAKARGEÇERİM dinliyorum süperrrrrrrrr dinledikçe daha güzel zevk verici anlamlı geliyor dinleyin tavsiye ederim

ama ama yaaa dün 12 ye kadar burdatdım kimse yoktuuu şimdi bu kdar sayfayı nasıl okuyacağım
ben saat 2 de gelmiştim bende zorlandım gece gece geçmiş okumakla
günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim ajda pekkan -tarkan düeti YAKARGEÇERİM dinliyorum süperrrrrrrrr dinledikçe daha güzel zevk verici anlamlı geliyor dinleyin tavsiye ederim
benden de iyi öğlenler keyifli dinlemeler canım moralimiz hep süper olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…