Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

miyabaaaa

ben dün gece ve bugün hiiiçç uyumadım yaaa aferim dimi banaaaaa

nabersiniz kızlar batlarımm :92:

miyabaaaa

ben dün gece ve bugün hiiiçç uyumadım yaaa aferim dimi banaaaaa

nabersiniz kızlar batlarımm :92:
canımmm hoş geldin nasıl yani hiç mi uyumadın bende 8:30 a kadar kk daydım eee peki oy kullandınmı canım ben halaaa çay içicem kahvaltımı azcık yaptım atıştırdım çay içmeden oy kullanmaya gidemem

hani sabah 6ya doğru çıktım ya ben,kasketli ve sen vardınız sadece..
gittim usulca yattım kocamın yanına..ama sora dön döönnn uyuyamadım tabe
ama zaten uykum da yoktu ki
sıkıldım ööle yatmaktan ve başladım muhabbete kocamlaonun da uykusunu açtım bi güssel:86:
sora dedim ki kalkalım gidelim oyumuzu kullanalım,kalabalık olmadan ortalık..
hem dışarda kahvaltı ederiz dedim..
tamam dedi,senden rahat yok,uyutmıcan anlaşıldı hadi gidelim dedi
sabah 8 i biraz geçiyodu,oyumuzu kullandık.. hayırlısı olsun inşallahhh...

hadi iç çayını şifam benim,güsel ye bi de geçiştirme kahvaltıyı..

anlıyorum canım benimde uykularım bozuk epeydir halaaa düzene sokamadım iyi yapmışsın ohhhhh oy da kullanılmış dışarıda kahvaltıda edilmiş inşallah canım hayırlı bir sonuç alırız ahhh canım yalnızken yapamıyorum kahvaltı ( kocişim seçimde görevli ) napıyım bugünlük yalnız takılıyorum çayımı içmezsen uykum var gibi oluyorum hep şimdi içeceğim çay ve giyinip oy kullanmaya

ama şimdi ağır bir uyku bastırdı.. ben bi 2 saat kadar kestirmezsem,iyi olmıcak benim için sanurumm :86:
sora akşam ve gece muhabbet edemeyebiliz,uyuyim azıcık en iyisi..

sende oyunu kullan tabii bebeğim,inşallah çok kalabalık değildir de sıra beklemezsin uzun uzun..

öpüyorum çoooookkkk

canım uyumadan olmaz hadi güzelce uykunu al haaa akşama yokum canım bebiş yapıcaz biz büyük ihtimal gelemem ama fırsat bulabilirsem gelir katılırım sohbetinize canım ben ilçedeyim muhtemelen kalabalık pek yoktur (çünkü küçük bir ilçedeyim ) hem komşuma eşlik edeceğim az evvel telefonlaştık da yalnız olduğumu biliyordu hadi öpüldün canım görüşmel üzere

bende çıkıyorum öpüldünüz kalanlara hoş sohbetler :79:

Son düzenleme:

ahhh ahh benimkinede dün akşam sırnaşayım dedim bebek için bedenime sahip olamazsın dedi uyuzzz yaa

ahhh ahh benimkinede dün akşam sırnaşayım dedim bebek için bedenime sahip olamazsın dedi uyuzzz yaa
ahhhh canım yaaaaaa benimki bu gece uykusunda bile mırıldanıyordu çocuk yapalım diye ( kocişim hep 3 çocuğumuz olsun ister ) veeeee 3 çocuğumuz olsun diye de mırıldanıyordu

bana biraz müsade canlar,görüşürüz akşama

slm kızlar ben geldim ama kimse yok gittik oyumuzu kullandık birazda gezdik anca şimdi gelebildim ya yolda her gördüğüm bebeği küçük çocuğu gösterdim eşime eskiden o istemezdi surat asardı hemen ama şimdi gülüyo oda istiyo yani Rabbim inş tez zamanda gönderir bebeğimizi çok bekletmez he birde meg canım msj atmışsın ama linki açılmıyo

ahhhh canım yaaaaaa benimki bu gece uykusunda bile mırıldanıyordu çocuk yapalım diye ( kocişim hep 3 çocuğumuz olsun ister ) veeeee 3 çocuğumuz olsun diye de mırıldanıyordu

ahh canım ya benim kk da hala problem var yazdığını daha yeni görüyorum
benim eşimde 3 çocuk istiyor aslında bende allah gönlümüze göre versin ben kalabalık aile olmak istiyorum. benimde bugün 18. günüm çalışmalar nedeniyle spora ara vermiştim 15 gündür yarın başlayacaktım ama eşim kafamı bulandırdı gitma ya oluşma evresindeyse spor yapıcam diye ya tutanamazsa çocuk diyor ama kafam karıştı bu saatten sonra birşey olurmu ki acaba ya :18::18:

ben burdayım
inşallah çok beklemeyizzz bebek dolsun kucağımız neşe dolsun evimiz

bin gildiiiimmm :92::92::92: bat 13 :82:

uyuyamadan gildim himde :78:

hadi gelin batlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…