Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar telefonla resim cektim simdi onlari yüklüycem tam net belli degil ama sevincimi sizlerde paylasin
ben inanamiyorum halen ya kana gitmedik de inanmiycam sanirim nasil bir degisik duyguymus bu ya

kizlar telefonla resim cektim simdi onlari yüklüycem tam net belli degil ama sevincimi sizlerde paylasin
ben inanamiyorum halen ya kana gitmedik de inanmiycam sanirim nasil bir degisik duyguymus bu ya

Yarin git kana hamilesinn iste inan canimmmmm pozitif yanilma payi milyonda bir idrar testlerinde hadi yukle fotolarini

canimm herzaman ediyorummmmmm amin canimmmmmmmmmm rabbim bu duyguyu sizlerede yasatsin insallahh

hadi gözümüz aydın olsun çok tebrik ediyorum canım benim Allahım sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin resminide çekip koyabilsen keşke ne kadar güzel olur

saol bitanemmmmmmmmmm allahim sizlerede nasip etsin
sabah hemen kana gidicem ins sonuclar iyidir

evet canım zor oluyor beklemesi
senin sürecini biliyorum
ama inşallah bu ay hiç gelmicek seninki
bebiş gelcek

inşş canım benimm inşşş valla dua et kuşum hakkımızda hayırlısı olur inşş sana da bana da isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebiş nasip olur inş

hey yarabbim yaaa
çok sevindim canım benim bizlerede dua et olur mu canım çok sevindim senin adınaa

azracim belirtilerin kac gundur var ben 18 ocakta asilama oldum 4. gun bugun daha henuz hic bir belirti yok... bilen arkadaslar varsada cvplarini bekliyoru...

aysunummm bitanemmm canimm allahim sizlerde nasip etsin zaten adak adamisdim ben eger hamile kalirsam rabbim bizim forumda bulunan arkadaslarim icin bebek isteyen ve hamile olanlar icin saglicakla kucaklarina alsinlar diye 40 gün meryem süresi okuycam dedim ve bugun basliycam rabbim nasip ederse..
darisi basina güzel kalpli arkadasim desteklerinizi hic unutmuycam
canim gögüglerim adete 3 gün kala basladi agrimaya birde yumurtlamadan sonra kasik agrilarim vardi
hayit hapi normalde gecen ay hic sizi agri yapmadi süphelenmisdim ama konduramamistim
sonra ara ara rahim asagiya cekiliyor gibi oldu istahsizlik vardi bende birde normalde sucuk yiyen ben cok severimde
tiksindim sabah bugun kokusundan birde halsizlik vardi gecen hafta falan basladi esim hatta ne oluyor sana demisdi
sonra gözlerimin alti morardi böyle bunlari takip ettim hep dedim hamile kalirsam kizlara anlatcam diye ama onun disinda hamile gibi hissetmedim hic
namazlarimda hep dua ettim

Azracımmm,
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah azracım,tatlı arkadaşım..
çok sevindim,süper habeeeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…