saol bitanemmmmmmmmmm allahim sizlerede nasip etsin
sabah hemen kana gidicem ins sonuclar iyidir
azraaaaaaaaaa
telefonun yerine gelen hediyeyi beğendin mi canım
megommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
azra tebrik ederim. hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim darisi hepimizin basinaaa
Selam şubata kadar tüp yaptırıcak varsa aranızda 3 tane cetrotide iğne var elimde şubat son kullanma tarihl hemen yollayabiirim para istemiyorum.
Tamam canım yazsın şubata kadarsa hemen yollarım yarın.julietta diye bir arkadaşımız var,tüp yaptırıcak..birazdan gelir,size yazar özelden..
Azra ben çok duygulandım ya
bak seni buldum tuttum getirdim buraya ya,ne iyi etmişim beçok tatlı bir arkadaşım oldu
çok seviyorum seni ben..
sen hani kocana ne diyodundu anlat bakiim bi dahanapıyodun sen hani halvetten sora
sevgili arkadaşlar ben yeni üyeyim hepinizi konuşmaları uzun zamandır takip ediyorum
beni pek bilmezsiniz ama ben sizinle baya kaynaşığım :)
azra bacım hayırlı olsun bebişin çok sevindim
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
bu arada özlem hala uyuyormu ortalıklarda yok bu ay hepiniz bebek haberleri
verin inşallah
inşşl canım benim inşş iyi çıkar hemen git doktora yaptır kana beni göz önüne al çok belli yüksek ihtimalle hamilesin ama tedbirini l benimkide o şekilde çıkmıştı ama sonuç 0 yinede sen temkinli davran bebeğim ama var gibi bence hamilesin benimkisi sadece korku yaşadığım için hayırlısı olsun kuzucumm çok sevindim inanki öok heyecanlandım sanki ben hamileyim gibi sevindim inanki gülüm
Tamam canım yazsın şubata kadarsa hemen yollarım yarın.
azracim belirtilerin kac gundur var ben 18 ocakta asilama oldum 4. gun bugun daha henuz hic bir belirti yok... bilen arkadaslar varsada cvplarini bekliyoru...
80. hamilemiz AZRA2424 bakalım biz kaçıncı olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?