ben batı 3 gün geçe gittim üstten baktı daha gözükmez dedi 10 gün sonra gel dedi yani üstten görebilmek için kanda çıkmıştı hamişliğim yani altan baktırma taraftarı bende değillim düşük tehlikeesi olanlarda özellikle sakıncalı olabilir. allah korusun biraz bekle sonra üstten baktırrsın batı kaç gün geçti cnm
saolasin canim benimmmm amin
seninde hayirli ugurlu olsun canim gebeligin sende ins sag salim kucagina alirsin
amin tatlım rabbim herkese nasip etsin aşırı şişkinlik oldu bende ya rahim büyüyor ondanmı bilmem ya iştahımda çok yok kilo alıyım ama şişkinllik fena sendede varmı cnm.
ben batı 3 gün geçe gittim üstten baktı daha gözükmez dedi 10 gün sonra gel dedi yani üstten görebilmek için kanda çıkmıştı hamişliğim yani altan baktırma taraftarı bende değillim düşük tehlikeesi olanlarda özellikle sakıncalı olabilir. allah korusun biraz bekle sonra üstten baktırrsın batı kaç gün geçti cnm
canim siskinlik yok bende de karnim tas gibi kasik cok batiyor benimde
istahsizlik bende de var canim.
işte göbeğin alt kısmını iki yana çekiyorlarmış hissii oluyordu bende ilk başta ,sağ tarafta batmalar oluyor,normal bunlar allah sağlık versin cnm benim de bu şişkinlik 1 haftadır var, ilerleyen zamanlarda geçermiş birkaç yerde okudum
hosgedin canim yaptim canimm bile hatta paylastimazram canım adet 3 gun gecıkmıs
neden test yapmıyorsun
şimdi okudum en gec 20 sınde olman lazım
catlıcam test yappp
evet canım alttan bakılma tehlikeli oluyo peki senin nasıl gidiyo hamileliğin kuzucum
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar nasılsınız bayanlar...
hosgedin canim yaptim canimm bile hatta paylastim
iyi aksamlar hosgeldin guney iyidir sen nasilsin?
bebeğim benimde iyi gidiyor, sata göre 5+5 teyiz doktor daha bişi demedi ama perşembe gidicem ozaman söyleyecek inş.bulantılar başladı bende hafif oluyorduda artık artmaya başladı , bide çok merak ediyorum hiç göörmedik ya daha nasıl iyimi diye, düşünüyorum bide bazen ani duuygu değişimleri oldu anlamsız yerlerde ağlıyasım geliyor sabah göözüm pepeye takıldı hiç izlemem normalde nerdeyse ağlıcam yok böyle bişey
allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin güzelim
iyi akşamlar cnmkızlar eşim geldi ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
aynen kuzum olcak bunlar .hayırlısıyla ilk 3 ayımızı atlatsak ne güzel olcak.amin canim insallah
ins gecer cnm siskinlik bende de olucak sanirim daha erken ya ondan heralde aynen suanda sadece o dedigin his var bende
iyi akşamlar nasılsınız bayanlar...
azram canım adet 3 gun gecıkmıs
neden test yapmıyorsun
şimdi okudum en gec 20 sınde olman lazım
catlıcam test yappp
ay canımmm:))ben dırek 3 gun gectı test yapmıyorum kısmını okudum daldım sazan gıbı
evet sana yazınca gördum baktım lısteye hamılesın
okadar sevındımkııııı
ohh şükür allahıma
tıcker falan yap hemen
cok cok mutlu oldum tebrık edıyorum canım benım
iyi akşamlar cnm
aynen kuzum olcak bunlar .hayırlısıyla ilk 3 ayımızı atlatsak ne güzel olcak.
iyi akşamlar hoşgeldin
merhaba hoşgeldiiinnn
insallah saglicakla kucagina alirsin canim benim
normal duygusal olman hormonlarin yüzünden
canim bu kasigima giren agri uykudan bile uyandiriyor beni sanki karnimin icinde birseyler dolasiyormus gibi oluyor
sende de mi öyleydì?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?