Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar merhaba umarım herkes iyidir
2 gebemiz daha varmışş
tebrikler Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

ben bugün çok gezdim çokkk yeni geldik daha

kızlar merhaba umarım herkes iyidir
2 gebemiz daha varmışş
tebrikler Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

ben bugün çok gezdim çokkk yeni geldik daha

merhaba canim hosgeldinnnnn
iyiyim canim saolasin
allah razi olsun canimm amin insallah
nereleri gezdin bakem?

canim kendimi hamile gibi hic hissetmiyorum
sadece kasiklarimda batma oluyor o zaman böyle bir tuhaf oluyorum
cok halsizim ama

yirim ben seni yaaa nasıl seviniyorum biliyomusun bizi bizden daha anlyan kimse olamaz herhalde canım benim inş çok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına bebeiğni canım benim yaaa

yirim ben seni yaaa nasıl seviniyorum biliyomusun bizi bizden daha anlyan kimse olamaz herhalde canım benim inş çok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına bebeiğni canım benim yaaa

aynen öyle canimmm amin canim insallahhhh
sizleride bekliyorum güzel haberlerle

allah kucağına almak nasip etsin inşallah

gün geçtikçe güzel haberler alıyoruz maşallah bu haberler hiç bitmesin negüzeel

meg geçen gün bir video paylaşmıştın hani kadın erkek döllenmesiyle ilgili
tekrar paylaşırmısın
geçmişe gittim bulamadım ablam merak ettide şimdiden sağol

simdi yarin sadece kan bakar degil mi doktor yoksa alttan muayene de edermi ki?

caanımın içi sakın alttan baktırma sakın benim tanıdığım bir kaç kişi o nedenle düşük yaptı hamilesin sen alttan bakılırmı doktor istese bile kabul etme canım benim sen sadece kan tahlili yaptır emi gülüm

tamam canimm bende istemiorum zaten alttan bakmasini ne olur ne olmaz sadece kan testi yaptirayim en iyisi
saol canim cevabin icin..

ben batı 3 gün geçe gittim üstten baktı daha gözükmez dedi 10 gün sonra gel dedi yani üstten görebilmek için kanda çıkmıştı hamişliğim yani altan baktırma taraftarı bende değillim düşük tehlikeesi olanlarda özellikle sakıncalı olabilir. allah korusun biraz bekle sonra üstten baktırrsın batı kaç gün geçti cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…