Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canlarım benim sağolun bana baktığınız için
yarın zaten izinliyim anneannem anjuyo olcak sabah erkenden hastanede olcam adetim gelmezse kan veririm hazır hastanedeyken bide 1 testim daha var onuda sabah aç karına yapıyım oda böle çıkarsa dra da girerim gösteririm hem bi muayne olurum

ay hadi inşallah kızlar yaaaa daha dün yasin okuyup hepimize dua ettim

Rabbim sen gönüllerimizi kucaklarımızı boş bırakma dedim Rabbim duymuştur sesimi inşallah

valla canim yiye yiye ufak bir tosuncuk oldum yani bende bu sagliksiz hamilelikten sonra enerjimi, kafa yogunlugumu farkli seylere vermek istiyorum.. kilo vermek de nasil bir keyif, insani nasil mutlu eder bilirim,, o yuzden bismillah dedim.. kanamam bitince spora da baslicam insaallah zira su anda mumkun degil..
sen nasilsin canim benimmm

ztar sen kendi kendine düşürdün nasılsa ilaçla değil bence bu yüzden etkisi olmaz yumurtlamana yumurtlaman olur adetten sonra ama araştır istersen bide ben yarın dra girersem sorarım senin için

Son düzenleme:

ağrılarım ilk günlerde çok oldu normalde de sancılı adet gören biriyim ama düşük fena bişeydi..
canım benimki normal yumurta ebatından biraz daha küçüktü.
pat diye kocaman bi parça düştü korktum
kanamanın azaldığı zamanlarda düştü.
inşallah ağrın olmaz.
korkulu bişeydi

halılarımı sildm sürpürge tuttum yemek yaptım yedk sofrayı toparladım bulşkları koydm makineye ve geldmmm slmmm tekrarrdannn
onbine son yetmişlerdeyiz kızlarrrr

bu parca zaten semsert birsey kan pihtisi olmadigi da belli oluyor sanki beyazimsi kenarlari da olan bir et parcasi, en son dusuyor sanirim
bende de oyle oldu kanamam azaldi pede geldi o hemen anladim zaten cok farkliydi
benim de adet sancilarim korkunctur ama dusukte hicbir igne fayda etmedi cok rahatsiz oldum

iyi akşamlar kızlarrrrr
nasılsınız??
hoşgeldin bebeğim
ben iyiyim sen nasılsın

ALLAHIM İNŞALLAH DUALARINI KABUL EDER...
bence bebek var:)

ayiptir soylemesi daha oturmadan klozete bir pat diye ses geldi zaten ardindan da ikinci ses ben baktigimda asaya senin dedigin boyutlarda gibi biseydi.. sanirim gitti benim bebegim,, ama hala sancim var,, hayirlisi ne diyelim..

ztar sen kendi kendine düşürdün nasılsa ilaçla değil bence bu yüzden etkisi olmaz yumurtlamana yumurtlaman olur adetten sonra ama araştır istersen bide ben yarın dra girersem sorarım senin için

saol sivatanim canim benim.. cok enteresan birsey ya.. hicbirsey anlamadim.. vucudum da dengeyi sasircak diye korkuyorum.. bir de seyi merak ediyorum.. vucudun rahimi tamamen bosalttigini nerden anlicaz ya icerde parca kaldiysa

aynen öyle canım.........
ben o düşünce resmen oturdum ağladım ya
hatırlamak istemiyorum..
every nasılsın canım ?

halılarımı sildm sürpürge tuttum yemek yaptım yedk sofrayı toparladım bulşkları koydm makineye ve geldmmm slmmm tekrarrdannn

hoşgeldinnnn iyi çalışmışsın duygucum aferin sanaaa güle güle kirlett

benim anlamadigim birsey var bilen varsa Allah rizasi icin soylesin..
simdi benim kanamam oldu ya bugun yani basladi ya.. benim bu ay bu adetten sonra yumurta uretmeye baslicak mi vicudum ??
:44::44:

ben battan 13 gun gecince dusuk yaptim
yani 6.hafta baslayacakti
ve yumurtlamam herzamanki gibi geldi hatta kanamam uzun surmesine ragmen yumurtlamam oldu cok sukur
ve adetim de sadece 1 gun gecikmeli geldi
bendeki tek sorun eskiden hep 28 gunde bir adet olurdum
gecen ay 29 gunde oldum ve bu ay 32 gunde olacakmisim gibi gorunuyor ates olcme teknigine gore yumurtam gec catladi
rahat ol erken dusuk yasadin duzenini cok bozmaz cok gecmis olsun

kilo almak içinde topiş varmı ben evlendiğimden beri 50 kiloyum yaa
var canım hatta ben de bugün dedim ki...
kilo almak isteyenler topiği varmış...
önce kilo vereyim onra oraya gidecem
iyi akşamlar kızlarrrrr
nasılsınız??
hoşgeldin bacım
veririz canım el birliğiyle inşallah...
ilk günler biraz zorlanılıyo ama topikler çok motive ediyo insanı vede zor olmuyo...

canımmmm ben yarın öğleyin ank.yoluna düşüyorum ztarım...
hem ailemi ziyaret hem eşimin testlerini yeniltmek için...
heyecanlyyım yani

maşallahhhhh
ne beceriklisinnnn duygum...

olabilir canım
inşallah fazla sancın olmaz ben soluğu hastanede aldım kürtaj olmamak için o ağrıyı çektim kaç gece uyuyamadım..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

iyiyim cnm bnm bizde yemekten kalktık..mutfağı toparladım buraya bakim dedim

iyi yaptın bebeğimm :)
heyecan var mı bakiim bata az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…