INSALLAH hamilesindir canim ya 12 gun cok uzun bi sure nerdeyse 2 hafta bence agri kesici etkilememistir sen kesin hamissinnn
yok canım yaaa yoktur boşa ümitlenmeyelim ben sizin için yapıcam...
yaaa kocişimi üzmek istemediğimden uyumasını bekliyorum...
testi alırken görecek çünküü...
ooooooyyyyyy kıyaamam sana ben. çok da düşünceliymiş benim arkadaşım. tamam üzme kocişi ben beklerim. ama pozitif çıkarsa hırpalayarak uyandır acımaaa...
anlatsana bi daha gelmedi aklıma :26:
o ruyadan bende gordumduhatta o ay hamileyim diye cok umitlenmistim kendimi ruyaya fazla kaptirmistim
ooooooyyyyyy kıyaamam sana ben. çok da düşünceliymiş benim arkadaşım. tamam üzme kocişi ben beklerim. ama pozitif çıkarsa hırpalayarak uyandır acımaaa...
rüyamda eşimle dolaşmaya çıkıyoruz yanımızda iskendurunda üniversite okuyan yiğeni var...eşim birden beni bırakıp otobüse biniyor ben iskenduruna sınava gidiyorum akşama dönecem diyor ama beni öpmeden gidiyor çok bozuluyorum hadi ali başka otobüse biniyoruz biz de yolculuk yapıcaz diyorum otobüse biniyoruz..eşimin yiğeni en öne oturuyor ben arkanın bir önüne..ali diyorum senin yerin bu yanıma gel diyorum kalkıp yanıma geliyor..arkamda bir kadının minixik köpeği var kucagında açıkmıstır diyor iki gögsünü açıyor ama kadının gögsünden bir süt fışkırıyor ki gözlerim açık kalıyor köpek bile emmeye yetişemiyor...her taraf süt oluyorrr...
internetten baktım rüyasında birinin gögsünden süt fışkırdığını görmek kız bebek sahibi olacak anlamına gelirmiş
bende bebişşşşş istiyorummmm yaaaaaa
birşey daha istiyom megimmmm bilioyrsun sen onu
merak etme o zaman bir kova su bile dökerimmm
ayyyyy hadi inşallahhhhhhh bebekim yaaa
hep birlikte inşallahhhhhhhhhh
sırıl sıklam ıslanmaya değer di mi yaaa ???
insALLAH hamilesindir canimmmINSALLAH hamilesindir canim ya 12 gun cok uzun bi sure nerdeyse 2 hafta bence agri kesici etkilememistir sen kesin hamissinnn
yok canım yaaa yoktur boşa ümitlenmeyelim ben sizin için yapıcam...hayirlisi olsun insALLAH...
bendeeeeeben bebe istiyummmmmmmmmmmmmm
ha senin ruyanda baskasindan geliyormusssssrüyamda eşimle dolaşmaya çıkıyoruz yanımızda iskendurunda üniversite okuyan yiğeni var...eşim birden beni bırakıp otobüse biniyor ben iskenduruna sınava gidiyorum akşama dönecem diyor ama beni öpmeden gidiyor çok bozuluyorum hadi ali başka otobüse biniyoruz biz de yolculuk yapıcaz diyorum otobüse biniyoruz..eşimin yiğeni en öne oturuyor ben arkanın bir önüne..ali diyorum senin yerin bu yanıma gel diyorum kalkıp yanıma geliyor..arkamda bir kadının minixik köpeği var kucagında açıkmıstır diyor iki gögsünü açıyor ama kadının gögsünden bir süt fışkırıyor ki gözlerim açık kalıyor köpek bile emmeye yetişemiyor...her taraf süt oluyorrr...
internetten baktım rüyasında birinin gögsünden süt fışkırdığını görmek kız bebek sahibi olacak anlamına gelirmiş
hahahahaha yok artıkkk
yok ben o kadar kaptırmam kendimi sonra çok üzülürümm...
gercek bak ama benim ruyamda sut benden geliyordu yani resmen musluk gibibn kaptirmistim kendimiii
ayyyyy hadi inşallahhhhhhh bebekim yaaa
heee halvetlünlen halvet istiyun bildimm
edaam baskı kurmak istemiorum ama sabırsızlıkla seni bekliyorum..
testi yapmadınmı canım daha??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?