Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaaa kocişimi üzmek istemediğimden uyumasını bekliyorum...
testi alırken görecek çünküü...

ooooooyyyyyy kıyaamam sana ben. çok da düşünceliymiş benim arkadaşım. tamam üzme kocişi ben beklerim. ama pozitif çıkarsa hırpalayarak uyandır acımaaa...

ooooooyyyyyy kıyaamam sana ben. çok da düşünceliymiş benim arkadaşım. tamam üzme kocişi ben beklerim. ama pozitif çıkarsa hırpalayarak uyandır acımaaa...

evet evet sarsarak uyandırrrr

anlatsana bi daha gelmedi aklıma :26:

rüyamda eşimle dolaşmaya çıkıyoruz yanımızda iskendurunda üniversite okuyan yiğeni var...eşim birden beni bırakıp otobüse biniyor ben iskenduruna sınava gidiyorum akşama dönecem diyor ama beni öpmeden gidiyor çok bozuluyorum hadi ali başka otobüse biniyoruz biz de yolculuk yapıcaz diyorum otobüse biniyoruz..eşimin yiğeni en öne oturuyor ben arkanın bir önüne..ali diyorum senin yerin bu yanıma gel diyorum kalkıp yanıma geliyor..arkamda bir kadının minixik köpeği var kucagında açıkmıstır diyor iki gögsünü açıyor ama kadının gögsünden bir süt fışkırıyor ki gözlerim açık kalıyor köpek bile emmeye yetişemiyor...her taraf süt oluyorrr...

internetten baktım rüyasında birinin gögsünden süt fışkırdığını görmek kız bebek sahibi olacak anlamına gelirmiş

ayyyyy hadi inşallahhhhhhh bebekim yaaa

bende bebişşşşş istiyorummmm yaaaaaa

birşey daha istiyom megimmmm bilioyrsun sen onu

heee halvetlünlen halvet istiyun bildimm

edaam baskı kurmak istemiorum ama sabırsızlıkla seni bekliyorum..
testi yapmadınmı canım daha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…