Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bence sen hamilesin tekrar b ir idrar ve bir kan testi yaptır geç döllenmedir belki ve bence sonuc alana kadar halvet olmasın ne olur ne olmaz bekle test yapana kadar

5 gün sonra ist a gidiyorum..ordaki dr uma gitmek mantıklı geliyor bana..
o zaman kan ister zatenn...

hormon testlerine de bakar..

burda adam gibi dr yok o yüzden gitmek istemiyorumm...

o zaman bekleyeyim mi halvet olmadann...hani yoksa tutar mı diye düşündüm zaten ama tutmaz heraldee :44:

cnm benim smear idrar birde kan testi yapıldı alltan kontrol oldu bu hormon testi önemli mi çok ??

cnm burada okumuştum adetin olmamasından 1 hafta sonra çıkıyormuş heryerde hamileysen 12 gün bence uzun bir süre kan testi yaptırda cnm kesin olsun sonuç bence hamilesin

5 gün daha bekleyeyim ist a gittiğim gün gider yaptırırım o zaman :78:

özledim ama yoktun bugün hiç :26:

ben hele 15000 yapmıştımdıydım bi sefer
beni kaskandindiydida yaptiydindi di
zaten bu kutu aldımmm
yaptım da 3 tanesi de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıkınca yapmayı bıraktım nede olsa yok diyee...

ben bu ay çok ağrı kesici aldım belkide ondan gecikti bu kadar...

agri kesici geciktirir mi benim reglim cok sancili gecior ben hep agri kesici iciorum bi zarari olurmu ya:18:yarin dktora gitcem bi sorayimmmcanim elinde varsa git bi test yap bizde meraklandik yahuu

Bence senin idrar tahlilinde bir yanlışlık olmuş çünkü üç testte nasıl çift çizgi çıkar hamile olmasan?bence yenden başka yerde kan testi yaptır

işte o yüzden buraya güvenmiyorum diyorum canımm...

bazı arkadaşlarda kimyasal gebelik olabilir diyor...
kimyasal gebelik idrar da çıkıp kanda düşük çıkıyor yaa o da olabilir...

çarşamba günü tekrarlarım olmadı canımm...

cnm benim smear idrar birde kan testi yapıldı alltan kontrol oldu bu hormon testi önemli mi çok ??

hormon testi ile prolaktin, FSH, TSH, LH, T3, T4, E2 gibi hormon değerlerine bakıyorlar,
FSH mevcut yumurtanın yeterli olup olmadığını gösteriyor, prolaktin süt hormonu imiş, tsh, t3 ve t4 troidin varmı onu gösteriyormuş, E2 de östrojen hormunuydu sanırım. Bunlardan biri yüksek veya düşükse ilaç tedavisi veriyorlar birkaç aylık. Benim anladığım en önemlisi fsh YANİ YUMURTA DURUMUN.

agri kesici geciktirir mi benim reglim cok sancili gecior ben hep agri kesici iciorum bi zarari olurmu ya:18:yarin dktora gitcem bi sorayimmmcanim elinde varsa git bi test yap bizde meraklandik yahuu

benim dr um geciktirir demişti..
hatta ben adetliyken agrım oluyor içtiğim zaman adetimi kesiyorr...
1 gün de uzatıyor kesincee..

anladım cnm benim bakılmadı da doktorda istemedide inşallah birşeyim yoktur :26:

yapçem yapçem ama aynı markaylaaa :78:
kociş uyusun

bekliyoruz edaaammmm

MEG im benide buylaştırdın yetilere du gidim biraz oyniyimde geleyim

yaptır cnm en kısa zamanda eğer byapılır bebiş varsa ona görede olur herşey

ee bence sen hamileysen en az 5 haftalıksın cnm

yok cnm hamile olsam 6 haftalık bitmiş olurr...

bat 19 um ben...adet geçmeden 4 haftalık oluyor 12 gün gecince de 6. haftayı bitirmiş demek...

ama ben nedense yok gözüyle bakıyorumm...adet olsam da rahatlasam diyorum hepp...

yoktur yanii ümitlenmeyelim bence

tamam yapcemmm ama kociş uyusun sonra olar mıııı

yapçem yapçem ama aynı markaylaaa :78:
kociş uyusun
git pis pislaaa nninni soylede uyut kocani meraktan catlicazzz
benim dr um geciktirir demişti..
hatta ben adetliyken agrım oluyor içtiğim zaman adetimi kesiyorr...
1 gün de uzatıyor kesincee..

anladimm ama icmesemde duramiorum agridan yarin doktor ne diecek bakayimm bi:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…