Bence sen hamilesin tekrar b ir idrar ve bir kan testi yaptır geç döllenmedir belki ve bence sonuc alana kadar halvet olmasın ne olur ne olmaz bekle test yapana kadar
iyi ne olsun beklemedeyimm iştee nolcak bilmem sonumuz yaa
muayeneden sonra hemen tahlil istiyorlar, hormonların kontrolü için, sonra smeer, spermiogram, sonra yumurtlama takibi, sonra da rahim filmi hepsine baktıktan sonra sorun var ve şunda veya yok diyor, ona göre de tedavi veriyor. Sıralama falan değişebiliyor ama tüm doktorların bunların hepsini istiyor.:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
cnm burada okumuştum adetin olmamasından 1 hafta sonra çıkıyormuş heryerde hamileysen 12 gün bence uzun bir süre kan testi yaptırda cnm kesin olsun sonuç bence hamilesin
şuan evde başka gebelik testin varmı??
beni kaskandindiydida yaptiydindi diözledim ama yoktun bugün hiç :26:
ben hele 15000 yapmıştımdıydım bi sefer
zaten bu kutu aldımmm
yaptım da 3 tanesi de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıkınca yapmayı bıraktım nede olsa yok diyee...
ben bu ay çok ağrı kesici aldım belkide ondan gecikti bu kadar...
Bence senin idrar tahlilinde bir yanlışlık olmuş çünkü üç testte nasıl çift çizgi çıkar hamile olmasan?bence yenden başka yerde kan testi yaptır
alla alla ya sen gene güvenme.. ama yap hadi eda yaaa
cnm benim smear idrar birde kan testi yapıldı alltan kontrol oldu bu hormon testi önemli mi çok ??
5 gün daha bekleyeyim ist a gittiğim gün gider yaptırırım o zaman :78:
şuan evde başka gebelik testin varmı??
tamam yapcemmm ama kociş uyusun sonra olar mıııı
varmış evet..
ama yapmıyo işte
agri kesici geciktirir mi benim reglim cok sancili gecior ben hep agri kesici iciorum bi zarari olurmu ya:18:yarin dktora gitcem bi sorayimmmcanim elinde varsa git bi test yap bizde meraklandik yahuu
hormon testi ile prolaktin, FSH, TSH, LH, T3, T4, E2 gibi hormon değerlerine bakıyorlar,
FSH mevcut yumurtanın yeterli olup olmadığını gösteriyor, prolaktin süt hormonu imiş, tsh, t3 ve t4 troidin varmı onu gösteriyormuş, E2 de östrojen hormunuydu sanırım. Bunlardan biri yüksek veya düşükse ilaç tedavisi veriyorlar birkaç aylık. Benim anladığım en önemlisi fsh YANİ YUMURTA DURUMUN.
yapçem yapçem ama aynı markaylaaa :78:
kociş uyusun
cnm benim smear idrar birde kan testi yapıldı alltan kontrol oldu bu hormon testi önemli mi çok ??
yaptır cnm en kısa zamanda eğer byapılır bebiş varsa ona görede olur herşey
ee bence sen hamileysen en az 5 haftalıksın cnm
tamam yapcemmm ama kociş uyusun sonra olar mıııı
git pis pislaaa nninni soylede uyut kocani meraktan catlicazzzyapçem yapçem ama aynı markaylaaa :78:
kociş uyusun
benim dr um geciktirir demişti..
hatta ben adetliyken agrım oluyor içtiğim zaman adetimi kesiyorr...
1 gün de uzatıyor kesincee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?