kizlar yardim tup bebek denedik olmadi aralikda 13 de regli oldum daha REGLI OLMADIm fikri olan
test yaptın mı?
yazı resmi gazete yayınlanınca zaten mecburen yasal işlemi yapmak zorunda kalacaklar
fatura mevzusunu duydum ben de
ben doğumda istemeyi düşünüyorum zaten
slm kızlarbugun doktora gıttık iki testımız iyi cıktı baska testlere gerek kalmadı cok şukur ama cınsıyet konusunda doktor benı delırtı ya 15+4 olduk ve halen cınsıyetı bellı degıl dedı acaba kızmı kendını gostermıyo dıye sordum yok kız degıl daha bellı degıl dedı tahmınde bulunun dedım 5 dakka sonra dedıkı soylıcem ama benı cıddıye almayın kız gıbı gorunuyo ama kesın degıl bıdakı sefere bellı olur artık dedı sızce bu doktor delımı kafamı karıstırdı ya :18:
öylemi ne iş yapıyo eşiniz[/QUO
silahlı kuvvetler bugünde nöbetçi allah lolaylık versin kocişime
senin eşin ne iş yapıyor
polis oda bugün nöbetçi aklım onda kalıyo.. kaldığımz yerde de bu görev daha zor.olaylar faln işte allah yardımcıları olsun hepsinin..nerde oturuyosunuz..:?
aynen cnm çok tatluuuuuuuu bu bende bayılıyom bu eşşek sıpasına:)O avatardaki kediyi yirimmmm
cnm yorum yapamıcam ama inşallah hamilesindir.kizlar yardim tup bebek denedik olmadi aralikda 13 de regli oldum daha REGLI OLMADIm fikri olan
a.s hoşgeldiniyi aksamlr kizlar nasilsiniz
slm kızlarbugun doktora gıttık iki testımız iyi cıktı baska testlere gerek kalmadı cok şukur ama cınsıyet konusunda doktor benı delırtı ya 15+4 olduk ve halen cınsıyetı bellı degıl dedı acaba kızmı kendını gostermıyo dıye sordum yok kız degıl daha bellı degıl dedı tahmınde bulunun dedım 5 dakka sonra dedıkı soylıcem ama benı cıddıye almayın kız gıbı gorunuyo ama kesın degıl bıdakı sefere bellı olur artık dedı sızce bu doktor delımı kafamı karıstırdı ya :18:
gözün aydın canımslm kızlarbugun doktora gıttık iki testımız iyi cıktı baska testlere gerek kalmadı cok şukur ama cınsıyet konusunda doktor benı delırtı ya 15+4 olduk ve halen cınsıyetı bellı degıl dedı acaba kızmı kendını gostermıyo dıye sordum yok kız degıl daha bellı degıl dedı tahmınde bulunun dedım 5 dakka sonra dedıkı soylıcem ama benı cıddıye almayın kız gıbı gorunuyo ama kesın degıl bıdakı sefere bellı olur artık dedı sızce bu doktor delımı kafamı karıstırdı ya :18:
kesmek zorundalar diye biliyorumBen aradim hastaneyi fatura veremeyiz diyolar inatla kasa fisi veririz diyolar marketten alisveris yapiyoruz sanki
23.2 cıktı canımSerbest bhcg kac cikti bak bakalim 50 ustu kiz 50 alti erkek :)))
iyi aksamlr kizlar nasilsiniz
polis oda bugün nöbetçi aklım onda kalıyo.. kaldığımz yerde de bu görev daha zor.olaylar faln işte allah yardımcıları olsun hepsinin..nerde oturuyosunuz..:?
benmde polıs canım senı cok iyi anlıyorum nerdesın sen
aynen cnm çok tatluuuuuuuu bu bende bayılıyom bu eşşek sıpasına:)
cnm yorum yapamıcam ama inşallah hamilesindir.
a.s hoşgeldin
aaa nazlı çıktı senin bebe cnm:) geç olsun güç olmasın öğrenirsin ama insan merak ediyor demi.maşallah test sonuçlarınız çıkmış ne kadar ödedin 2 li test içni.
allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor.onların işide bizim işmizde.sabaha kadar bende nöbetçiyim.biz batıdayız yalovapolis oda bugün nöbetçi aklım onda kalıyo.. kaldığımz yerde de bu görev daha zor.olaylar faln işte allah yardımcıları olsun hepsinin..nerde oturuyosunuz..:?
siz nersesiniz
Eger yuksek fiyat isterlerse fatura isteyin ben 100 tl vermistim
allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor.onların işide bizim işmizde.sabaha kadar bende nöbetçiyim.biz batıdayız yalova
siz nersesiniz
siirt teyiz.. kazasız belasız atlatırsak temmuz da tyinciyiz inş.
aynen cnm çok tatluuuuuuuu bu bende bayılıyom bu eşşek sıpasına:)
cnm yorum yapamıcam ama inşallah hamilesindir.
a.s hoşgeldin
aaa nazlı çıktı senin bebe cnm:) geç olsun güç olmasın öğrenirsin ama insan merak ediyor demi.maşallah test sonuçlarınız çıkmış ne kadar ödedin 2 li test içni.
23.2 cıktı canım
benmde polıs canım senı cok iyi anlıyorum nerdesın sen
siirtteyiz biz ya siz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?