Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlarbugun doktora gıttık iki testımız iyi cıktı baska testlere gerek kalmadı cok şukur ama cınsıyet konusunda doktor benı delırtı ya 15+4 olduk ve halen cınsıyetı bellı degıl dedı acaba kızmı kendını gostermıyo dıye sordum yok kız degıl daha bellı degıl dedı tahmınde bulunun dedım 5 dakka sonra dedıkı soylıcem ama benı cıddıye almayın kız gıbı gorunuyo ama kesın degıl bıdakı sefere bellı olur artık dedı sızce bu doktor delımı kafamı karıstırdı ya:18:

test yaptın mı?

yazı resmi gazete yayınlanınca zaten mecburen yasal işlemi yapmak zorunda kalacaklar
fatura mevzusunu duydum ben de
ben doğumda istemeyi düşünüyorum zaten

Ben aradim hastaneyi fatura veremeyiz diyolar inatla kasa fisi veririz diyolar marketten alisveris yapiyoruz sanki

Serbest bhcg kac cikti bak bakalim 50 ustu kiz 50 alti erkek :)))

O avatardaki kediyi yirimmmm
aynen cnm çok tatluuuuuuuu bu bende bayılıyom bu eşşek sıpasına:)
kizlar yardim tup bebek denedik olmadi aralikda 13 de regli oldum daha REGLI OLMADIm fikri olan
cnm yorum yapamıcam ama inşallah hamilesindir.
iyi aksamlr kizlar nasilsiniz
a.s hoşgeldin

aaa nazlı çıktı senin bebe cnm:) geç olsun güç olmasın öğrenirsin ama insan merak ediyor demi.maşallah test sonuçlarınız çıkmış ne kadar ödedin 2 li test içni.

gözün aydın canım
aslında bence doktorun haklı o zamanda tam göremiyorlar
bizler de geç öğrendik
erken söyleyenler de tahmin yürütüyor ve bu zaten kesin bişey değil değişebiliyor cinsiyet
bence biraz daha bekle bidahaki randevuda kesin öğrenirsin

Ben aradim hastaneyi fatura veremeyiz diyolar inatla kasa fisi veririz diyolar marketten alisveris yapiyoruz sanki
kesmek zorundalar diye biliyorum

Eger yuksek fiyat isterlerse fatura isteyin ben 100 tl vermistim

sagol yazdigin icinkötü birsey olmasinda insallah degin gibidir ,cunku ben istemiyorum denistim artik cocuk birsure ,planlarimi bile yaptim bilmiyorum bakalim allahim hayirlisina versin

cok şukur temız cıktı canım ona cok sevındım vala babasına cekmış cok utangaccc bebişimmm 100 tl odedık canım ozelde yaptıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…